Η “intelligentsia” της Συριζιανής αριστεροφροσύνης, ως καφρίλα του παλαιοκομματισμού!

efsyn.gr

Οχι σε κόμμα… Κασσελάκη και από «Κασσελίστας»

Ενα τέτοιο μήνυμα πάντως απέστειλαν τα μέλη της Επιτροπής Καταστατικού τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής με αποδέκτη του μηνύματος την ηγεσία. Οι εσωκομματικές γραμμές έσπασαν και θα μπορούσε να πει κανείς ότι εκτυλίχθηκε μια ανταρσία υπέρ της διατήρησης του συλλογικού χαρακτήρα του κόμματος. Σχεδόν όλες οι ιδέες του Στέφανου Κασσελάκη, που οδηγούσαν σε ένα πιο αρχηγοκεντρικό κόμμα, μπήκαν στον πάγο, καταψηφίστηκαν
****

Αν κάνει και τούτη τη φορά πίσω ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, δε θα πρόκειται   μόνο  για  το   προσωπικό του, πολιτικό   χαρακίρι.  Μαζί , σκοτώνει και την ελπίδα  να απαλλαγεί επιτέλους ο τόπος από την  μπόχα του σεσηπότος πτώματος  του ελληνικού παλαιοκομματισμού.

 

 

 

Οι επαγγελματίες της Αριστεράς, απασφάλισαν την μπόμπα.  ΄Η φεύγεις    Στέφανε Κασσελάκη ή μένεις και  γίνεσαι κομμάτια.

“Εδώ και τώρα”, ίδρυση νέου κόμματος  ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  . Με απαγορευμένη την είσοδο σε οπαδούς, στελέχη, ομαδάρχες και κάθε «επώνυμο» του   ΣΥΡΙΖΑ ,αλλά και  όλων των εκπροσώπων και ταριχευτών    του πτώματος του  παλαιοκομματισμού στον τόπο

 

 

 

Μιλάνε για συλλογικότητα, δημοκρατία  και ήθος Αριστεράς, εκείνοι που υπέγραψαν ΟΜΕΡΤΑ  με τους ακροδεξιούς και συνέφαγαν στο ίδιο τραπέζι της εξουσίας  με τον ανιψιό Καραμανλή  και  τους…Καμένους του.  Εκείνοι που συνυπέγραψαν  την ατιμωρησία της διαφθοράς και των αδίστακτων εγκλημάτων  του Δεξιού κράτους. ΄Οσοι εξάντλησαν την οργή και την αντιπολιτευτική τους αγωνιστικότητά  για τα εγκλήματα του Μητσοτακικού καθεστώτος σε  …βαρύγδουπες ανακοινώσεις και καταγγελίες  με φληναφήματα  και τσιτάτα    Σαν να μην είναι αυτοί που πήραν ένα κόμμα με προοπτικές εξουσίας και εντολή συντριβής της Δεξιάς και δεν το κατάντησαν μόνο …απόκομμα, αλλά και συνένοχο της παράταξης του δωσιλογισμού, του εγκλήματος και της διαφθοράς .

Τόσο θράσος! Παντελής έλλειψη αυτογνωσίας, ανάληψης ευθύνης και μεταμέλειας. Αντίθετα, όπως συμβαίνει στους αιώνες και  όπως  σφράγισε  και παρέδωσε στις γενιές κι αυτή την αλήθεια η αρχαία σοφία,  «οι περισσότεροι , που διαπράττουν το έγκλημα   βγαίνουν    κι από πάνω. Ωραιοποιούν τις ανήθικες πράξεις τους και   παριστάνουν τους ήρωες».   (“Μισώ γε μέντοι χώταν εν κακοίς τις αλούς ‘επειτα τούτο καλλύνειν θέλη”. Σοφοκλής, Αντιγόνη)

Δοξάστε  τους!   Είναι μανούλες στα παχιά λόγια, τη δημαγωγία και το λαϊκισμό. Αν νοιάζονται  για κάτι, είναι οι προσωπικές τους φιλοδοξίες και η  η αδηφάγα  χρησιμοθηρία τους.

 

 

 

Στέφανε Κασσελάκη. Δεν έχεις, δυστυχώς, ,αντιληφθεί πως  σου… «έπεσε το μεγάλο λαχείο»! Αν πιστεύαμε στα «μεταφυσικά» ,θα σε διαβεβαιώναμε πως η «Μοίρα» σε εξουσιοδότησε να φέρεις σε πέρας μια ιστορική αποστολή για τη χώρα .

Είναι εντολή λαού. ΄Όχι μοίρας:

ΣΥΝΤΡΙΨΕ  “ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ” ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΣΑΜΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!