Θανάσης Καρτερός: “Είναι θέμα προσωπικής αξιοπρέπειας” ! (΄Οταν το χρησιμοθηρικό και το ομοφοβικό παραλήρημα, τα βρίσκουν και. ..συνευρίσκονται)

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καρτερός καλεί σε εξέγερση τα στελέχη

Ο Θανάσης Καρτερός

“Να αντιδράσουν κατά του Στέφανου Κασσελάκη καλεί ο Θανάσης Καρτερόςτα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, τονίζει ότι τώρα «είναι η ώρα της φωνής, όχι του ψιθύρου».

iefimerida.gr

****

“Είναι θέμα προσωπικής αξιοπρέπειας” !

΄Ενα κατάπτυστο  κείμενο (*)  δια χειρός  Γκεμπελίσκου Θανάση Καρτερού  ήρθε στο φως του   fb του ,που ιδιωτεύει πια μετά το κλείσιμο της Νέας Αυγής,  ο αρθρογράφος…ξεροπόταμός της.  ΄Εμπλεος αριστερής αγανάκτησης , όχι γιατί το …Αμερικανάκι  του έκοψε το μηνιάτικο που  εισέπραττε   “αβρόχοις ποσί “,   βρέξει- χιονίσει (όλα κι όλα , οι «σύντροφοι»  είναι υπεράνω  χρημάτων), αλλά  επειδή τον πείραξε η…αναξιοπρεπής  προσωπική ζωή του Κασσελάκη!

Εντελώς συμπτωματικά  με το που έχασαν τις αργομισθίες τους   αυτά τα  καλόπαιδα του παλιού ΣΥΡΙΖΑ (το Γιωργάκη Τσίπρα τον θυμάστε;)  με τα χαλασμένα αριστερόμετρα,    ανακάλυψαν  το μπαγιάτικο τσιτάτο «τι Πλαστήρας τί Παπάγος, ούλοι οι σκύλοι μια γενιά».  (Ως τί Κυριάκος Μητσοτάκης  τί Στέφανος Κασσελάκης, φοριέται σήμερα!)

Ακόμα χειρότερα ο  Στέφανος.   Γιατί ο Κυριάκος, τουλάχιστον,  έχει μια σύζυγο  Μαρέβα   .  Όχι  έναν…  Τάιλερ!

Για τόση προδευτικούρα μιλάμε.  Η  οποία, βεβαίως, έστω και  ποιότητας από τσίτι,   εν ριπή οφθαλμού εξαφανίζεται και αυτή, όταν πρόκειται  για το «ψωμί» του    Θανάση Καρτερού και ΤΗΣ π. συζύγου του .  Και οι  δύο ,ως γνωστό, χάσανε τις  αργομισθίες τους   εξ αιτίας του   αναξιοπρεπώς ζώντος, αρχηγού  του ΣΥΡΙΖΑ.

Και επειδή το ζεύγος είναι   της παραδοσιακής αριστεροφροσύνης  (όλα κι όλα ,«πατρίδα και οικογένεια» τούτοι με έξω τη θρησκεία, για να κάνει τη διαφορά από το τρίπτυχο των αντιπάλων τους) και  δε σηκώνoυν μύγα στο σπαθί τους…ξεσπάθωσε η αριστερή τους συνείδηση  (Η κυρία Λουπάκη τις προάλλες, όταν βρέθηκε  και τούτη εκτός …Κόκκινου).

΄Όχι, λέμε,   για τις αργομισθίες τους.  ΄Όλα για την ιδέα, την προσφορά, τον αγώνα!  Για τα «όσια και ιερά» της παράταξης, που τα  έρριξε ο  Κασσελάκης «τοις κυσί».  ΄Ιδιας  με εκείνους  (τους  κύνας)   αξιοπρέπειας!

Ούτε για φτυσιμο, δεν αξίζουν. ΄Αλλωστε, θα σκουπιστούν και θα διαδίδουν  πως τους  έπεσε   δροσούλα.

΄