ΙΔΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΣΤΑ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΓΚΕΜΠΕΛΣ

 

Κάθε φορά, συχνά ή περιστασιακά,  που εμπιστεύεσαι την  ενημέρωσή σου  στα  χέρια   της  εγκληματικής συμμορίας   των Γκέμπελς,   πέρα από αξιοθρήνητος,  καθίστασαι  και υπεύθυνος  ενός  μεγάλου εγκλήματος.    Στην αφέλεια ,την άγνοια και την ιδιωτεία   σου,   στηρίζει την εξουσία της  η  μιντιακή   συντεχνία των Γκέμπελς , για να προωθήσει την  παραπληροφόρηση, την παραπλάνηση, την προπαγάνδα, την αποχαύνωση, την κατασκευή ενόχων,  την καταρράκωση των αρχέγονων, απαρασάλευτων και διαχρονικών αξιών της ζωής.

Η  τροχοπέδηση   της εξέλιξη προς τις μελλοντικές,  φυσικές και  ελεύθερες  κοινωνίες των ανθρώπων , οφείλεται και στη δική σου ανικανότητα    να αντισταθείς . Κάθε φορά που τους διαβάζεις, τους βλέπεις  ή τους ακούς,    τους δίνεις    την άδεια να προχωρούν  σε όλο και πιο  βαθιά λοβοτομή  από εκείνη που ήδη  σου έχουν προξενήσει τα ίδια χειρουργικά κέντρα, ειδικευμένα σε  όμοιες   επεμβάσεις στο μυαλό σου.  Και πια  δεν έχεις δύναμη  να πεταχτείς όρθιος ,μακριά από τέτοια  φονικά  τραπέζια της βούλησης.

 

 

΄Οσο ανέχεσαι   τύπους    σαν το Γιώργο Τράγκα της μαφιόζικης αυτής συντεχνίας    (και τέτοιοι είναι οι περισσότεροι)  να κανοναρχούν την πορεία  της  ζωής  σου, να  ασελγούν στη νοημοσύνη και την αξιοπρέπειά σου, να σε τρέφουν με ψεύδη και στημένη πληροφόρηση,  θα συνεχίζεις να  βρίσκεσαι υπό καθεστώς ιδρυματοποίησης  ,ανελευθερίας, τρομοκρατίας και βαθιάς  αφασικής  χαύνης.

΄Οσο σε έχουν καταχωρήσει στις λίστες τους  για σκουπιδοφάγο  στις χωματερές τους, ξέρουν πως δεν οσμίζεσαι την μπόχα, όπως την πρώτη φορά, αφού   μετά, όχι μόνο  τη συνηθίζεις,αλλά και  την  απολαμβάνεις.  Τώρα πια , ούτε κι  συ ο  ίδιος  μπορείς να αισθανθείς  το μέγεθος της ζημιάς που έχουν  υποστεί οι “αισθήσεις” σου.

 Σε περιφέρουν, μεταλλαγμένο ζόμπι και τρόπαιο  ισχύος ,   ως νούμερο  επισκεψιμότητας .  Σε φτύνουν και  λες   πως δροσίζεσαι . Σε διαπομπεύουν , σε  εξευτελίζουν και συνεχίζεις να τους  θεωρείς αφέντες.

Πάσχεις  από βαριά σύνδρομα μαζοχισμού. Τους έχεις ανάγκη.  Κι ας λες  πως τους ανέχεσαι. Τους προσκυνάς. Και ικετεύεις να κακοποιούν τη βούληση και την ανεξαρτησία της σκέψη  σου.

΄Ομηρος με σύνδρομα Στοκχόλμης και ταύτισης με τους  απαγωγείς- προαγωγούς  σου.  Σκέφτεσαι  πια  μέσω του   Χατζηνικολάου, του  Πρετεντέρη, του Πορτοσάλτε ,του Οικονομόπουλου, της Γιαννακά, του Βαξεβάνη και του  Παππά.   Αφεντικά του μυαλού σου.    Σε διαμορφώνουν.  Είσαι η σμικρογραφία τους.  Κατάπτυστο κατάντημα!