Κάθε ” Φίλη” , να τον λογαριάζεις  “φίδι”, Στέφανε Κασσελάκη.

IEFIMERIDA.GR:

Τσακαλώτος σε Κασσελάκη: «Αν δεν πάρεις πίσω τις διαγραφές, κινδυνεύει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ»

Δημοσκοπήσεις: Πέφτουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ -Χαμηλές πτήσεις και αρνητικές γνώμες για τον Κασσελάκη

Μαρινάκης: Οι ηγεσίες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν, αλλά η γραμμή μένει ίδια: άρνηση, τοξικότητα, «

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ
Aνακάλυψαν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ πολύ καθυστερημένα

ΘΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Κασσελάκης, σύμπτωμα και όχι αιτία της διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ
Κασσελάκης, εκκαθαρίσεις αντί για μπομπονιέρες

*****

ΦΙΛΗΣ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,  ΒΙΤΣΑΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. 

ΣΥΡΙΖΑ: Δείχνει διάσπαση η Ομπρέλα - Η πρωτοβουλία Φίλη, Τσακαλώτου, Σκουρλέτη | Typosthes

Ο Δημήτρης Βίτσας για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τον καρκίνο ή τον κόβεις  από τη ρίζα του και χαλάς και   καλό κομμάτι,  αν χρειαστεί  από δίπλα του,  ή, αν τον αφήσεις  μέσα, σύντομα θα  κατασπαράξει κάθε κύτταρο  στα υγιή  όργανα, μέχρι να παραδώσει όλο τον οργανισμό στη φθορά, την  πτώση, και εν τέλει  στο θάνατο. Αν δεν προλάβεις να χτυπήσεις  όποιο  κακό στη ρίζα του  και να το εξαφανίσεις, θα σου τη φυλάει στη γωνία, αργά ή γρήγορα.

“Το Μάρτη ξύλα φύλαγε μην κάψεις τα παλούκια”! Κανόνες της ζωής που η λαϊκή παρατηρητικότητα και εμπειρία  έχουν αναδείξει περιεκτικά σε σοφές φράσεις- παρακαταθήκες για όλες τις γενιές. Παράβλεψη, υποτίμηση,  αψήφηση τέτοιων κανόνων, σημαίνει πληρωμή της αφροσύνη . Και μάλιστα …μετρητοίς.

Στο κόμμα, τον κάθε ” Φίλη” , να τον λογαριάζεις   “φίδι”, Στέφανε Κασσελάκη.  Και μάλιστα κολοβό και αδίστακτο. ΄Όλα  αυτά τα μέλη  της βρώμικης παρέας της παλιάς  Κουμουνδούρου με τις ιδιοκτησιακές τους αντιλήψεις  και μάλιστα σε…αριστερό περιτύλιγμα , απέδειξαν τα αθεράπευτα  συμπλέγματα και  κόμπλεξ που κουβαλάνε μια ζωή.

Ούτε η Δεξιά η…καθ΄ ύλην αρμόδια να υβρίζει τον  αντίπαλό  της ,  δεν τόλμησε να  βγει και  να πει για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,  όσα  υβριστικά και εξευτελιστικά  με   ατεκμηρίωτες , επινοημένες  κατηγορίες ,   ξεστόμισαν όλες αυτές τις ημέρες που μαίνεται  ο πόλεμος  φθοράς του νέου προέδρου, οι …σύντροφοι “Φίληδες” και οι “Βίτσες”.  Οι κατ΄ επάγγελμα υβριστές της παλιάς Κουμουνδούρου, έδωσαν ρεσιτάλ κακότητας, μικροπρέπειας και αντισυντροφικότητας,  ΚΑΙ, τούτη τη φορά, ξεπέρασαν  κάθε όριο.

Οι κήνσορες και οι τιμητές της καθαρότητας της ιδεολογίας της   Αριστεράς ,οι κατήγοροι φασιστικών  και αντιδημοκρατικών  μεθόδων από τους άλλους,   δε δίστασαν  όχι μόνο να αντιγράψουν αυτές ακριβώς  τις συμπεριφορές, αλλά και να τις ξεπεράσουν σε ανηθικότητα. Δεν υπάρχει προηγούμενο άλλο. ΄Ομοιες  επιθέσεις και τέτοιας  σφοδρότητας, χωρίς, μάλιστα,  να  υπάρχει ίχνος αιτίας να τις προκαλέσει , δεν συνατά κανείς  στη λεγόμενη Μεταπολίτευση.

Γιατί,  τί άλλο είναι  φασισμός και  έλλειψη δημοκρατικού  ήθους, όταν γράφεις προκλητικά  στα παλιά σου υποδήματα  την εκφρασμένη βούληση της πλειοψηφίας  της κομματικής σου   βάσης και θέλεις, σώνει και καλά,  να επιβάλεις  τη δική σου γραμμή και άποψη;  Ποιος σε όρισε Πάπα της αριστεροφροσύνης;

Μέχρι  φυτεμένο από  ξένα κέντρα  και  σε  διατεταγμένη υπηρεσία,  παρουσίασαν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.  ΄Ελεγαν  ακριβώς τα ίδια οι  τότε  «Φίληδες»  για τον Ανδρέα Παπανδρέου. “Χαρτί των Αμερικανών, ξένος δάκτυλος να καταστρέψει την Ελλάδα”. Η ίδια σήμερα ξαναζεσταμένη σούπα για το Στέφανο Κασσελάκη.

Οι Αποστάτες  συνειδητά  παίζουν στο γήπεδο του Κυριάκου  Μητσοτάκη και του δίνουν μπαλιές στα πόδια. Αλλιώς, αν δεν το κάνουν, είναι χαμένοι από χέρι.  Η μεγάλη τους χαρά είναι να αποδείξουν πως αυτοί έχουν δίκιο και όλοι εμείς οι άλλοι λάθος. Και ο μόνος τρόπος να το αποδείξουν, είναι  η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ  υπό το νέο αρχηγό.  Γιατί, αν δε συμβεί αυτό, αν μια μέρα ο Μητσοτάκης καταρρεύσει από τις επιλογές του νέου ΣΥΡΙΖΑ υπό τον  Κασσελάκη, δε θα έχουν πια τόπο να κρυφτούν. Τελειωμένοι απ΄ όλες τις μεριές. ΜΟΝΟ Η ΗΤΤΑ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΙΑ  ΣΕΡΙ  ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΑ!  ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ,  ΩΣ ..ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

.΄Εκαναν  τα ίδια και στον Αλέξη Τσίπρα.  Τον υπονόμευσαν με χίλιους τρόπους. Ροκάνιζαν αργά και  σταθερά τη θέση του. Μέχρι που  πρόσφεραν στο πιάτο  τη νίκη στη Δεξιά και τον εξώθησαν σε παραίτηση.     Χαιρέκακοι, αδίστακτοι, πολιτικά ανήθικοι. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ , ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΟΜΕΝΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΜΑΖΕΣ.  ΜΙΑ ΖΩΗ

Μην κάνεις πάλι το λάθος του βάτραχου, Στέφανε  Κασσελάκη. Αν κρατήσεις  στο κόμμα   τους νεροκουβαλητές  του Κυριάκου , αν  διαλέξεις  στο μύθο του Αισώπου  να είσαι εσύ ο βάτραχος και σε πείσει ο σκορπιός  πως δε τσιμπάει, γελάστηκες οικτρά.  Θα λουφάξει, θα καιροφυλακτεί  και  στην ώρα του, ύπουλα, ανάλγητα, θανατηφόρα  θα τσιμπήσει. Κανόνας.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,  ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ “ΒΕΤΟ ” ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.   ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ  ΣΗΜΕΡΑ,  ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ   ΓΙΝΟΥΝ  ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΤΟΛΜΗΣΕ!