ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ! ΠΟΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ; Η…ΕΝΔΟΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!

“Γέννα με καισαρική. Πρώτη η Ελλάδα στον κόσμο.

Φτάνουν 56,8% , όταν το διεθνές ανώτατο όριο είναι στο… 15%”

***

Ο Τσιόδρας δεν είναι ο μόνος ρίψασπις  επιστήμονας και μάλιστα ,κατά Γιώργο Τράγκα,  της αισχρής… αρπαχτής! Στη Μπανανία της Ελλάδας,  μια μεγάλη μερίδα της ιατρικής κοινότητας είναι “Τσιόδρες”.  “Εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν”.Και σου τραγουδάνε, όποια παραγγελιά δώσεις.

Ξεφτίλα παγκοσμίως  η χώρα. Σε όλα. Και όχι μόνο οι γιατροί μας (ο οποίοι,ειρήσθω εν παρόδω,όταν εργάζονται σε  νοσοκομεία πολιτισμένης  χώρας, όχι “φακελάκι” δεν τολμούν να ζητήσουν, αλλά  ούτε στα μάτια  να σε  κοιτάξουν υπεροπτικά  ή να το παίξουν, όπως  εδώ,  θεοί).

Για να μην πλατειάζουμε  πάμε  ευθύς  στο μέγα θέμα που θίγουμε σήμερα. “Οι καισαρικές στην Ελλάδα,  ένα πολύχρονο έγκλημα”.  ΄Ομως, ουδείς νομοθέτης,ούτε άλλη αρχή ποτέ, ασχολήθηκαν  σοβαρά με αυτό το πρόβλημα με θύμα (πάλι) τη γυναίκα.

Μιλάμε  (και καλώς) για την ενδοοικογενεική βια,  τη μισθολογικές ανισότητες  στη δουλειά, για ένα σωρό άλλα σοβαρά προβλήματα  που αντιμετωπίζει η γυναίκα σε μια ανδροκρατούμενη ακόμα κοινωνία (την οποία ,δυστυχώς, συντηρεί και μια μεγάλη  μερίδα γυναικών, ως μάνα, σύζυγος και στερεότυπο “γατούλας”, ασθενούς φύλου και σεξουαλικού αντικειμένου). Αλλά ,για τα μεγάλα εγκλήματα που διαπράττονται  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ   με την εύκολη-γρήγορη λύση γέννας και προσοδοφόρα επιχείρηση  της καισαρικής στις ιδιωτικές κυρίως κλινικές , τσιμουδιά. Εδικά ο Τύπος. Κι αν μιλούν καμιά φορά  ,το κάνουν ευκαιριακά και για  δημοσιογραφική ποικιλία. Και όσο για τις δικαιολογίες που επιστρατεύουν ο θύτες , οι περισσότερες είναι αστείες ,πέρα απ΄ανεύθυνες και αντιεπιστημονικές.

Σακατεύουν κόσμο για λεφτά και ευκολία. Σε ΟΛΕΣ τις μαιευτικές κλινικές,  ιδιωτικές κυρίως. Το 80% αυτών των επεμβάσεων γίνονται χωρίς λόγο.  Ρωτήστε σοβαρό γιατρό, που δεν είναι λαμόγιο. Θα σας αραδιάσει σωρό τα στατιστικά.

Μεγάλο έγκλημα στο οποίο από άγνοια συναινούν και τα θύματα. Δεν αντιστέκονται από φόβο. Υφίστανται αδιαμαρτύρητα τις  συνέπειες.  Οι οικονομικές είναι το λιγότερο. . Και το έγκλημα συνεχίζεται.

Δείτε το παρακάτω κείμενο:

Πρώτη σε όλο τον κόσμο η Ελλάδα σε καισαρικές τομές

Φτάνουν στο 56,8% όταν το διεθνές ανώτατο όριο είναι στο… 15%

Γέννα με καισαρική: Ο σοβαρός κίνδυνος για τις γυναίκες μετά τον τοκετό

Γέννα με καισαρική: Ο σοβαρός κίνδυνος για τις γυναίκες μετά τον τοκετό

Μια γυναίκα που υποβάλλεται σε καισαρική τομή, έχει διπλάσιο κίνδυνο να παρουσιάσει ασθένεια και θάνατο λόγω καισαρικής από ότι μια γυναίκα που γεννά με φυσιολογικό τρόπο, σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για τη Μητρική και Περιγεννητική Υγεία.

 

Εκτός από τον αυξημένο κίνδυνο θανάτου που απειλεί τις γυναίκες που υποβάλλονται σε καισαρική, άλλοι κίνδυνοι είναι η υστερεκτομή, η εισαγωγή στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης και η ανάγκη για μετάγγιση αίματος.

Νέα έρευνα που ανέλυσε στοιχεία από 60 διεθνείς μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία 35 χρόνια, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που είχαν υποβληθεί σε καισαρική τομή, είχαν τετραπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν πιθανόν θανατηφόρους θρόμβους αίματος στα πόδια ή τους πνεύμονες, την περίοδο μετά τον τοκετό, συγκριτικά με τις γυναίκες που είχαν γεννήσει κολπικά.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι οι επείγουσες καισαρικές τομές, δηλαδή αυτές που γίνονται όταν αποτυγχάνει ο τοκετός δια του κόλπου, ενέχουν και τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Οι γυναίκες που είχαν προγραμματίσει να γεννήσουν με καισαρική τομή είχαν διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν θρόμβο αίματος, ενώ ο κίνδυνος ήταν τρεις έως τέσσερις φορές μεγαλύτερος για τις γυναίκες που είχαν υποβληθεί σε επείγουσα καισαρική τομή.

Η ίδια η εγκυμοσύνη αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβωσης πριν ή τις εβδομάδες μετά τον τοκετό. Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε καισαρική τομή έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, αν και σε χαμηλά επίπεδα. Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, ο κίνδυνος αυτός αφορά τρεις στις 1.000 γυναίκες.

«Αν και ο κίνδυνος είναι μικρός θα πρέπει να συνεκτιμάται από τους γιατρούς και τις εγκύους που σκέφτονται την επιλογή της καισαρικής τομής χωρίς να υπάρχει ιατρική ένδειξη. Φυσικά θα πρέπει να λαμβάνονται πάντα υπόψη και άλλοι παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο θρόμβωσης, όπως η παχυσαρκία, η ηλικία άνω των 35 ετών, ο διαβήτης κύησης και η υπέρταση κύησης» εξηγεί ο Δρ Μαρκ Μπλοντον, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης.

Η εγκυμοσύνη μπορεί να συντελέσει στον σχηματισμό θρόμβων για διάφορους λόγους, περιλαμβανομένης της πίεσης που ασκείται στα αγγεία της πυέλου και των αλλαγών στις ορμόνες και τις πρωτεΐνες που επηρεάζουν την πήξη του αίματος.

Η καισαρική τομή αυξάνει περαιτέρω τον κίνδυνο θρόμβων όπως κάθε άλλη χειρουργική διαδικασία, αφού το σώμα κινητοποιεί τους μηχανισμούς επούλωσης του που περιλαμβάνουν και την αύξηση της πηκτικότητας του αίματος.

Για να μειώσουν τον κίνδυνο θρόμβωσης, το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων συστήνει στις εγκύους άμεση κινητοποίηση αμέσως μετά την καισαρική τομή, καθώς η ακινησία συντελεί στον σχηματισμό θρόμβων.

(Τα στοιχεία της μελέτης δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό έντυπο Chest).

_______________________________________________

1. Ζαλίζουν οι αριθμοί: Πάνω από 517.000 νεκροί παγκοσμίως από κορονοϊό – Νέο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στις ΗΠΑ

Documento

2. Ζηλιάρικο λαμπραντόρ σκότωσε νεογέννητα δίδυμα -Πάλευε 9 χρόνια για να αποκτήσει παιδί η μητέρα

Γέννηση διδύμων στην Βραζιλία

Αγαπώ τα ζώα. ΄Εχω δυο σκύλους  και τη  χνουδάτη  “αρχόντισα” τη γάτα μου. ΄Οταν λείπω, το μυαλό μου είναι συνεχώς μαζί τους. ΄Οποιος δεν αγαπάει τα ζώα… είναι ο ίδιος…ζώο!

Αλλά, άλλο αυτό και άλλο να βάζες ένα λαμπραντόρ να κοιμάται αγκαλιά με τα μωρά. Ειδικά αυτή η ράτσα, που είναι και άγρια και ζηλιάρικη.

΄Αμυαλοι γονείς. Κάποτε πρέπει  να σταματήσει αυτό, ο καθένας παλαβός, ναρκομανής, σχιζοφρενής,  να κάνει παιδιά και να τα μεγαλώνει.

Το παιδί είναι σαν το σκυλί. Αν το πάρεις , οφείλεις να είσαι υπεύθυνος.  Πόσο μάλλον για  το  παιδί. Δεν κάνουμε παιδιά για πλάκα. Και όταν  είμαστε ανίκανοι να τα μεγαλώσουμε σωστά, ας τα πάρουν άλλοι που έχουν και μυαλό και αγάπη για τις ψυχούλες αυτές .

3. Πήλιο: Δείπνο μόνος του στο αγαπημένο του εστιατόριο ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Μου αρέσει ο τσαμπουκάς αυτού του Εγγλέζου. Κι επειδή ακριβώς είναι πρωθυπουργοπατέρας. ΄Ηρθε κρυφά μέσω Βουλγαρίας, είπε.  Στο σπίτι του. Και καλά έκανε. Σου λέει, θα ακούω  τις παλαβομάρες του Μητσοτάκη,που έχει τα ίδια μυαλά με το δικό μου γιο;
Κάτι ξέρει τούτος περισσότερα για τον Κορόνα και τις ηλιθιότητες που κάνανε πολλές κυβερνήσεις στον κόσμο. Με πρώτη αυτή του γιου του. Ο Μπόρις Τσόνσον χωρίς ευθύνη, μελέτη,  πρόγραμμα, εμπειρία, δεν πήρε τα μέτρα που όφειλε να πάρει στην αρχή.΄
΄Οπως, βέβαια και ο άλλος  ο δικός μας εδώ,  ο Κούλης.  Και όχι άμυαλος τούτος,  όπως ο Μπόρις, αλλά, εκτός από τα άλλα κουσούρια του και ..ενδεής φρενών . Οπότε,το ένα φέρνει το άλλο.

4. Πελώριο πουλί πετά πάνω από παραλία κρατώντας ένα τεράστιο ψάρι

Αρπακτικό πουλί που κρατά ένα πελώριο ψάρι

https://www.sigmalive.com/news/perierga/638275/aetos-krata-sta-nyxia-tou-terastio-psari-pano-apo-louomenous-vinteo

Ο νόμος της Φύσης είναι αυτός. “Το μεγάλο ψάρι να τρώει το μικρό”. Αλλά, δεν ισχύει ο ίδιος νόμος για όλα τα ζώα. Δεν τρώνε όλα τα δυνατά ζώα τα πιο αδύνατα.

Πολλώ μάλλον ο άνθρωπος, τον οποίο  η Φύση προίκισε με ΝΟΥ.  Ακριβώς, για να μην επιτίθεται  στον πιο αδύνατο, αλλά “συζήν πεφυκώς εναρμονίως”.

Μόνο φασίστες, ακροδεξιοί,Ναζί, και όμοια σκουπιδομάζωξη  δεν μπορούν να  αντιληφθούν  αυτή την εντολή της Φύση. Επειδή ακριβώς…  στερούνται ΝΟΥ.

5. Για σχέση με την υπόθεση του δολοφονημένου Γκιόλια παραπέμπεται ο Μανώλης Σφακιανάκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια στις 19 Ιουλίου 2010, καθώς ο Άρειος Πάγος με αμετάκλητη απόφασή του παραπέμπει σε δίκη με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας τον πρώην επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη.

Ο Σφακιανάκης εμφανίζεται σύμφωνα με το ανώτατο δικαστήριο το οποίο απέρριψε αίτηση αναίρεσης προηγούμενου παραπεμπτικού βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών, να είχε σχέσεις με τον Σωκράτη Γκιόλια και μάλιστα να τον προειδοποιούσε για επικείμενους ελέγχους της υπηρεσίας στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ο Άρειος Πάγος, ότι ο Σφακιανάκης ως επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημέρωνε τον Γκιόλια ότι επίκειται έρευνα της υπηρεσίας της οποία ηγείτο στο σπίτι του, προκειμένου εκείνος να απομακρύνει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να τον συνδέσει με την ιδιότητα του διαχειριστή του blog «troktiko». Με άλλα λόγια, ο Σφακιανάκης εμφανιζόταν να ενημερώνει τον Γκιόλια για τις κινήσεις των διωκτικών αρχών και να του υποδεικνύει μεθόδους προκειμένου να αποφεύγει τους ελέγχους. Παράλληλα τον ενημέρωνε για τους κινδύνους που πιθανώς διέτρεχε.

Το περιοδικό Hot Doc είχε αποκαλύψει ήδη από το καλοκαίρι του 2013, στοιχεία που προκαλούσαν ερωτηματικά για τον ρόλο του Μανώλη Σφακιανάκη στην υπόθεση δολοφονίας του Γκιόλια που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων που αργότερα εμφανίστηκαν ως «Σέχτα Επαναστατών», τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010. Μια σειρά στοιχείων όμως, όπως έχει αποκαλύψει το Hot Doc τον Αύγουστο του 2013, δεν διερευνήθηκαν και ο δημοσιογράφος και διαχειριστής του πλέον επιτυχημένου στην Ελλάδα blog, του γνωστού «troktiko», έμεινε στην ιστορία ως ακόμη ένα θύμα της τρομοκρατίας. Τα ερωτήματα που πλανώνται πάνω από την υπόθεση, δέκα χρόνια μετά το στυγερό έγκλημα, παραμένουν αναπάντητα.

***

Μιλάμε για  λέρα.. Λερώνεσαι  απ΄ όπου κι αν τον πιάσεις.  Γράφαμε για δαύτον παλιότερα:

 

1. Εκτός τόπου και χρόνου ο Τόσκας: Ο Σφακιανάκης έκανε δημόσιες σχέσεις!

Για «δημόσιες σχέσεις» κατηγόρησε τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στη Βουλή.

«Τα στελέχη κρίνονται από τις πραγματικές αστυνομικές τους ικανότητες κι όχι από τις ικανότητες που έχουν στις δημόσιες σχέσεις και τον χρόνο που διαθέτουν στα ΜΜΕ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

Ο υπουργός υποστήριξε, δε, πως από χθες «γίνεται ντόρος, τον οποίο υιοθετούν και ορισμένοι βουλευτές».

Οι δηλώσεις Τόσκα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του τομεάρχη Δημόσιας Τάξης της ΝΔ, βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη. Σε δήλωσή του ο κ. Κυριαζίδης κάνει λόγο για «κρίσεις-σφαγείο» και «μαύρη σελίδα» στην ιστορία της ΕΛ.ΑΣ.

Η απόφαση απομάκρυνσης του Μ. Σφακιανάκη προκάλεσε εξαρχής εύλογα ερωτήματα.

Εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν έκανε απλά δημόσιες σχέσεις ο Σφακιανάκης. Είχε συγκεκριμένη αποστολή.  Κυνήγαγε τάχα τους …παιδεραστές στο διαδίκτυο, αλλά και όσους προσέβαλαν ,λέει το θρήσκευμα (όρα “Παστίτσιο”. ο Σφακιανάκης είναι υπεύθυνος για τις διώξεις του μπλόγκερ). Στους Χρυσαυγίτες, όμως, είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Δεν τον πείραξαν ΠΟΤΕ, ούτε οι σωματικές επιθέσεις των τεράτων, οι βαριές προσβολές τους σε πρόσωπα και θεσμούς, ούτε οι ύβρεις τους,  όλα εκείνα τα εγκληματικά και χυδαία που κάνουν οι Ναζί στο διαδίκτυο. Δεν βρήκε ο Μανώλης Σφακιανάκης ούτε ένα Ναζί ένοχο για  κανένα έγκλημα στο διαδίκτυο και να τον στείλει στον εισαγγελέα. Ποτέ!

Είχε βάλει συγκεκριμένα πρόσωπα στην “μπούκα” ο στρατηγός.  Μεταξύ αυτών και μας. Και παρακολουθούσαν από τη ΓΑΔΑ τα πάντα. Τί γράφουμε, ποιοι μας γράφουν, τί λέμε. Μας έχουν ταυτοποιήσει μάλιστα και… επισήμως  στους αναρχικούς! Και η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος   ενημέρωνε τον φάκελο…φρονημάτων μας! (Μια αηδία έχουν καταντήσει οι τύποι. Γυρίζουν τη χώρα δεκαετίες πίσω στην εποχή των φακελωμάτων και των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων!).

Τα προσωπικά μας μέηλ τα είχαν κάνει άνω κάτω οι υπάλληλοι   της υπηρεσίας, που  προϊσταται ο Σφακιανάκης.  Και όχι μόνο αυτό. Είχαμε καταγγείλει άπειρες φορές πως Ακροδεξιοί και Ναζί χάκερ σπάνε τους κωδικούς, μπαίνουν στο σάιτ, αλωνίζουν, αλλοιώνουν κείμενά μας, κάνουν “σημεία και τέρατα”. Το ίδιο και στα ηλεκτρονικά μας ταχυδρομεία.  Βρίζουν, παραποιούν ή εξαφανίζουν στοιχεία… “το έλα να δεις γίνεται” κει μέσα.

 Είχαμε ενημερώσει   την  υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, για αυτές τις  βαριές και αντισυνταγματικές παρανομίες. Αλλά  “δεν ίδρωνε το αυτί” τους.  Φαίνεται πως  δεν μας “πήγαιναν”, επειδή τα βάζουμε, λέει,  με τη θρησκεία, τους “γέροντες”, την ορθοδοξία.(Εμείς υποπτευόμαστε  και επειδή δεν αφήνουμε  τους Ναζί σε “χλωρό κλαρί”. Κι αυτό δεν τους άρεσε καθόλου  κει πάνω).

Γράφαμε στις 7/6/2012 στη μηνυτήρια αναφορά μας προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την οποία κοινοποιήσαμε και στη  Δ/νση ηλεκτρονικού εγκλήματος:

                                                       ”  ΠΡΟΣ
                                    ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
                                              ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
                                   ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑNNH
ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ TOY “ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
                                        “ΗΟΜΟ-NATURALIS”
                                                   (Site: Homo-Naturalis.gr)
                                    Ηλεκτρ.Δ/νση :hnaturalis.yahoo.com
                                                             ΑΘΗΝΑ, 7/6/2012
Σας διαβιβάζω δύο (2)  απαντήσεις  σε “τόπικ”, που έχουν αναρτηθεί  σε  ελληνικούς και ξένους ιστότοπους στις οποίες διατυπώνονται σαφείς απειλές κατά της ζωής μου, μία (1) δικιά μας (Homo-Naturalis.gr) καταγγελία , που επίσης έχει αναρτηθεί και σε άλλα σάιτ -μπλόγκ ελληνικά και ξένα και αποσπάσματα από το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή.Οι λόγοι της διατύπωσης αυτών των απειλών είναι η αντιναζιστική μας εκστρατεία που έχουμε εγκαινιάσει εδώ και πολύ καιρό και στον ιστότοπό μας και σε άλλα κείμενα της συγγραφικής μας δραστηριότητας.
Μετά τα πρόσφατα περιστατικά βίας κατά συνανθρώπων μας αλλοδαπών  κατά του μέλους του ελληνικού κοινοβουλίου Λιάνας Κανέλλη σήμερα, 7/6/2012 ,αλλά και εναντίον άλλων δημοσιογράφων και αντιναζιστών Ελλήνων πολιτών από μέλη της αποκαλούμενης Οργάνωσης των Νεο-Ναζί  “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, οι παραπάνω απειλές των ίδιων αυτών ατόμων, τα οποία ,όπως η ίδια η Οργάνωση παραδέχεται, εμφορούνται από ναζιστικές αντιλήψεις, είναι πλέον  πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθούν και εναντίον μου.
                              ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩ
  1. Να “ταυτοποιήσετε” τους συγκεκριμένους χρήστες-αποστολείς (φυσικοί αυτουργοί) και να ασκήσετε δίωξη εναντίον τους για τα αδικήματα που θα διαπιστώσετε πως έχουν τελεστεί σε βάρος μου.
  2. Να ασκήσετε δίωξη για ηθική αυτουργία σε εγκληματικές πράξεις εναντίον μου και κατά του αυτοαποκαλούμενου αρχηγού της οργάνωσης “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”  Μιχαλολιάκου Νικολάου.
  3. Να προχωρήσετε στην άρση της άδειας λειτουργίας της εν λόγω εγκληματικής Οργάνωσης “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” και την απαγόρευση της συμμετοχής της στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 ,αλλά και όποτε άλλοτε διεξαχθούν νέες, αφού ιστορικά, κοινωνικά, ηθικά, αλλά και νομικά είναι τύποις και ουσία παράνομη . Οι εγκληματικοί σκοποί παρόμοιων οργανώσεων  και τα τραγικά αποτελέσματα της εγκληματικής δράσης τους είναι ιστορικά βεβαιωμένα. (Ολοκαύτωμα, Ναζιστική Κατοχή και εγκλήματα κατά χωρών της Ευρώπης, όπως Πολωνία, Ελλάδα, πρόσφατα στη Νορβηγία κ.α)
Να λάβετε υπόψη σας και και το γεγονός πως η υποβολή της εν λόγω μηνυτήριας αναφοράς, πέρα από το “έννομο συμφέρον” μου, έχει και σημειολογική-συμβολική σημασία,  λόγω της ιδιότητάς μου (ιστορικός) και της επιστημονικής μου διαβεβαίωσης πως τα εγκλήματα των Ναζί υπήρξαν τα πλέον  απεχθή και αιμοσταγή σε όλη τη διάρκεια της γνωστής ιστορίας της Ανθρωπότητας. (Σχεδόν 5 εκατομμύρια συνάνθρωποί μας, κυρίως Εβραίοι, αλλά και άλλες “μειονότητες”, βασανίστηκαν με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο και εκτελέστηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρώσεων και στα “κρεματόρια” κατά τη  διάρκεια του Β΄παγκοσμίου πολέμου). Επιπλέον, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ιστορικά πως από τα πλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σκληρότητας και της απάνθρωπης αντίληψης των Ναζί και των νοσταλγών του Ναζισμού,των Νεο-Ναζί (μεταξύ αυτών και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), που αποδεικνύουν τη “ζωώδη”  συμπεριφορά τους, είναι η άρνηση καταδίκης των εγκλημάτων τους και η έστω τυπική αίτηση συγγνώμης από τα θύματά τους. Αρνούνται επίσης  να εγκαταλείψουν στο παρόν και στο μέλλον την εγκληματική τους αυτή δραστηριότητα, την οποία ασκούν σε κάθε δεδομένη στιγμή, όπως πρόσφατα με την κακοποίηση ξένων οικονομικών μεταναστών, την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη από  μέλη της συγκεκριμένης αυτής οργάνωσης “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”.
                                      ΕΠΕΙΔΗ
  1. Η παροχή νομιμοποίησης από την ελληνική δικαιοσύνη της οργάνωσης αυτής αποτελεί προσβολή και έγκλημα στην έννοια ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ και ιδιαίτερα των Ελλήνων, που υπέστησαν τα πάνδεινα από την εγκληματική δραστηριότητα των Ναζί στη διάρκεια της κατοχής της Χώρας από τους Ναζιστές το 1941.
  2. Αν συνεχίσει με τη νομιμοποίησή της από την ελληνική δικαιοσύνη να δραστηριοποιείται και “πολιτικά” στη χώρα μας η Ναζιστική Οργάνωση “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, υπάρχει ορατός κίνδυνος α. δημιουργίας σοβαρών προβλημάτων στη λειτουργία του επονομαζόμενου κοινοβουλευτικού πολιτεύματος της χώρας, εξικνουμένου μέχρι ανατροπής του. β. καλλιέργειας και ανάπτυξης χειρότερης μορφής εγκληματικής δραστηριότητας, όχι μόνον κατά των “ξένων” αλλά και κατά παντός αντιναζιστή, όπως ο καταγγέλων.(σ.σ/ Λίγο  μετά, οι Ναζί δολοφόνησαν τον άτυχο Παύλο Φύσα). γ.προσβολής της πατρίδας μας και ως έννοια “Ελλάδα” και ως πολιτισμένη σύγχρονη χώρα και μάλιστα σε  μια ιστορική συγκυρία που η χώρα απειλείται με κατάρρευση (και όχι μόνο οικονομική).
                                      ΖΗΤΑΜΕ
    Να γίνει στο σύνολό της δεκτή η παρούσα μηνυτήρια αναφορά μας
                                          Ο μηνυτής
                             Αδαμόπουλος  Νικόλαος”
Σε άλλη,έστω και τριτοκοσμική χώρα ,θα είχε αναλάβει δράση την ίδια στιγμή ο αρμόδιος εισαγγελέας  και  η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Στη δικιά μας, όμως, χώρα, η οποία πλέον δεν είναι ούτε καν τριτοκοσμική, οι δικαστές και οι εισαγγελείς, έχουν άλλες προτεραιότητες να διεκπεραιώσουν αυτή τη στιγμή…
Για όλα αυτά οι δικαστές είναι υπόλογοι και το γνωρίζουν. Είναι εκείνοι που, ενώ όφειλαν να αφαιρέσουν την άδεια λειτουργίας ως νόμιμου κόμματος μια εγκληματικής οργάνωσης, όπως είναι αυτή  των Νεο-Ναζί του Μιχαλολιάκου, όπως τους το είχαμε ζητήσει πριν τις τελευταίες εκλογές,αρνήθηκαν να προχωρήσουν στην άρση της άδειας με αποτέλεσμα σήμερα η μαφιόζικη οργάνωση να βρίσκεται στο ελληνικό κοινοβούλιο! Είναι οι ίδιοι, που μετά από τόσες επιθέσεις, δολοφονίες, κακοποιήσεις συμπολιτών μας, ειδικά μεταναστών, από απειλές και ύβρεις εναντίον μας σαν αυτές που δημοσιεύσαμε, κώφευσαν και συνεχίζουν να το κάνουν.
Το μόνο που απομένει είναι  το Δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σκεφτόμαστε σοβαρά  πλέον να προσφύγουμε εκεί  και παράλληλα να ζητήσουμε προστασία από τις διπλωματικές υπηρεσίες άλλης χώρας ,μια και η ελληνική αστυνομία έχει αλωθεί πλέον από τους Νεο-Ναζί και αν είναι να προστατεύσει κάποιον, σίγουρα δε θα είμαστε εμείς.
Η χώρα διέρχεται κρίση σε όλους τους τομείς. Δεν είναι μόνο η οικονομία, που κατέρρευσε. Οι θεσμοί έχουν δεχτεί βαρύτατο πλήγμα και μάλιστα δράστες θεωρούμαι αυτούς που είναι φορείς τους. Ο κοινωνικός ιστός  έχει διαρραγεί. Η ασφάλεια και η ακεραιότητα των πολιτών είναι εν κινδύνω.
Από εδώ και πέρα όλα μπορούν να συμβούν.

Και στις  4/6/2015:

Ρωτάτε, μήπως,  αν ο Μανώλης  Σφακιανάκης, επικεφαλής  της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, έσπευσε  να ενημερώσει τον εισαγγελέα για τη δημοσίευση του ανήκουστου και αισχρού  παραπάνω κειμένου και ως αυτή την ώρα να «έχουν κατεβάσει ρολά» και στο….»Τρομακτικό”  και  στο News one;
Μα, τί λέτε τώρα!  Αν ήταν κανένας ταλαίπωρος «Παστίτσιος» θα τον είχαν μπαγλαρώσει αμφότεροι στο λεπτό. Τα εν λόγω, όμως σάιτ-εμπορικές επιχειρήσεις, που δημοσιεύουν τέτοια  εγκληματικά  κείμενα με  δαιμονισμένους και εξορκιστάδες, προωθούν τις «δουλειές» του Παϊσιου ,είναι οι καλύτεροι «κράχτες» του Γέροντα (ξορκιστής δεν ήταν και ελόγου του εν ζωή, ο και …΄Αγιος σήμερα   της αγίας ορθοδόξου Υμών εκκλησίας;) Παράλληλα τέτοιες «ιστορίες για αγρίους» με «δαιμόνους, σταυρούς και ξορκισμούς» φαίνεται να   εξιτάρουν τον υποστράτηγο εκεί πάνω στη  ΓΑΔΑ, αφού  τα έχει καλά με τους «παπάδες» και τους  «Γέροντες» (μια φορά, μάλιστα,μάθαμε, τους μάλωσε σε μια  θρησκευτική  μάζωξη  πως δεν τον βοηθήσανε ικανοποιητικά ,όταν μπουζούριαζε το παιδάκι από τα Ψαχνά. Τί ήθελε, δηλαδή; Να κλείσει το παλικαράκι  μέσα ισόβια;΄ Ελεος!).
 Ηδύνεται, λένε, να ταυτοποιεί και να πιάνει  τέτοιους άθρησκους  μπλόγκερ, αλλά και κανένα δράστη  με σεξουαλικές  ιδιαιτερότητες  και αποκλίσεις . Δεν ταυτοποιεί, όμως, ούτε στέλνει στον εισαγγελέα ποτέ Ναζί που απειλούν στα φόρουμ και στα μπλογκ όποιον γουστάρουν, υβριστές κάθε είδους (μεταξύ αυτών και τα γνωστά  «λέλουδα» από το Ζοο.gr των ύβρεων αλλά και της σωματικής επίθεσης εναντίον μου. Αυτά είναι… πλημμελήματα. Τον Παϊσιο και τα μάτια σου ,στρατηγέ μου.΄Ετσι;
Και δε μου λες, κύριε Σφακιανάκη μου. Ο ανώμαλος παιδεραστής, που αγρεύει παιδάκια στο διαδίκτυο θεωρείς πως  είναι περισσότερο επικίνδυνος από τον καρα-ανώμαλο  συντάκτη του  παραπάνω κειμένου, που βίασε την ψυχούλα εκατοντάδων παιδιών;  Πόσα ανήλικα  το διάβασαν και θα μείνουν ανάπηρα και φοβισμένα, να τρέχουν να  επουλώσουν τέτοια τραύματα παιδικής ηλικίας ,προσκυνώντας τα σκηνώματα της Αγ. Βαρβάρας και των Αγίων Πατάπιων σε όλη τους τη ζωή;
Δεν είμαστε στον 21ο αιώνα. Αλλά, ούτε Ευρώπη είμαστε, το είπαμε .»Ζιμπάμπουε» καταντήσαμε  και πολιτισμικά και οικονομικά.  Οι θεσμοί της χώρας  είναι νεκροί. Να κάνουμε καινούριους. «Βάλτε πλάτη» όλοι οι πολίτες. Μη σας φοβίζουν, δεν έχουν δύναμη. «Ζόμπι» είναι, που υποδύονται τους ζωντανούς.
Και στις     6/9/2015:
Αυτοί oι  «Γέροντες» είναι… «το κάτι άλλο»!  ΄Oχι,  απλά γραφικοί. Είναι λίαν επικίνδυνοι. Επηρεάζουν κόσμο, που τους ακούει, τους εμπιστεύεται, είναι  «γκουρού» για δαύτους. Εδώ ο Σφακιανάκης της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έστειλε ένα παιδί από τα Ψαχνά στον εισαγγελέα με την κατηγορία πως διακωμώδησε τα «θεία». Και «θεία» ήταν ο …Γέροντας Παϊσιος (Παστίτσιος)!
Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο Διευθυντής της υπηρεσίας αυτής  δεν ενοχλεί  τους παράφρονες χουντικούς   Γέροντες,σαν αν τον παραπάνω, ούτε τους ιστότοπους που αναπαράγουν τις εγκληματικές αυτές ασυναρτησίες τους. Τι φρίκη,τι παραφροσύνη!
 Εύχεται και ελπίζει ο…Αντίχριστος αυτός Γέροντας παραπάνω ,την εξολόθρευση και  την εξαφάνιση των Τούρκων ! Κι ακόμα,  θεωρεί εχθρούς του ελληνικού  έθνους τους εξαθλιωμένους μετανάστες που θάβουν τα  πτώματα των παιδιών τους, αν έχουν την τύχη να τα ξεβράσει η θάλασα! Αλλά, και οι  Ευρωπαίοι  συλλήβδην είναι εχθροί μας και αντίχριστοι (ως αλλόθρησκοι φυσικά).