Δε θέλει η Νέα Αριστερά Μητοστάκη σε προανακριτική
΄Οχι κι από τρία στελέχη ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη. . Να μην μπει ο πρωθυπουργός στο κάδρο της πρότασης προανακριτικής
Γεροβασίλη, Σπίρτζης και Βασιλειάδης. ΄Οχι ο πρωθυπουργός στην προανακριτική
Καρυστιανού: Μπάζωμα και από την αντιπολίτευση – Προσχηματικό να μην συμπεριληφθεί ο Μητσοτάκης
Με ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού χαρακτηρίζει προσχηματικές τις δικαιολογίες δυνάμεων της αντιπολίτευσης να μην συμπεριλάβουν στην ποινική έρευνα για τα Τέμπη τον Κυριάκο Μητσοτάκη
****
Ο ανιψιός Καραμανλή , ως πρωθυπουργός ,χρεοκόπησε τη χώρα, για να ταϊσει την τότε γαλάζια ακρίδα του. Ο υιός Μητσοτάκη, ως ομόλογος του πρώτου και χρεοκόπησε για δεύτερη φορά τη χώρα για τα δικά του παιδιά και έχει την απόλυτη ηθική αυτουργία στο έγκλημα των Τεμπών.
Ο Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να μην είναι ανιψιός, υιός ή κουμπάρος, αλλά ως ΄Ελληνας πολιτικός, πρωθυπουργός και τούτος έδειξε και δείχνει… απαράμιλλη αλληλεγγύη στους ομολόγους του. «Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει» είναι η δική του κομματική κοσμοθεωρία. Κι κοντά σε τούτη και η πλέον αντιπροσωπευτική του «κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό».
΄Ετσι, ούτε τον Κωστάκη Καραμανλή έστειλε σε ειδικό δικαστήριο, ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη θέλει να πάει , έστω σε απλή (και “μιλημένη”) προανακριτική επιτροπή. Κι ασφαλώς στα βήματα του διδάξαντος αρχηγού και πρωθυπουργού τους .τα πρώην και νυν Συριζιανά Τσιπράκια.
«Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει». Και θα είναι ή παραγινομένο ή μισοφαγωμένο από τις κίσσες . Η σαπίλα είναι το τελικό στάδιο της άρρωστης ζωής του.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι