ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΝ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΟ ΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ.

ΝΔ με 8,1% -Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετώπιζε χειρότερα την ακρίβεια λέει το 35%. Δημοσκόπηση Alco: Σταθερά μπροστά η ΝΔ με 8,1%

Πηγή: .iefimerida.gr”

****

ΧαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΧαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΧααααααααααααααααααααααα.

Το ανέκδοτο της τελευταίας 200ετίας από ενάρξεως ελληνικής επαναστάσεως!

_____________________________________________________________-

                                                          ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Κώστας Κωστόπουλος: παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του «Σασμού» -Η καταγγελία 33χρονης ηθοποιού για βιασμό

Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» Κώστας Κωστόπουλος

“Στην ανάρτηση που έσκασε σαν «βόμβα» στον χώρο της τηλεόρασης ο γνωστός σκηνοθέτης που είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, διέψευσε την καταγγελία υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Δεν έχω μάθει άλλωστε να ζώ ανάμεσα σε σκιές και φαντάσματα. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω…Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό”.

****

Χώρος; Ως είθισται.  Βιομηχανία θεάματος και σεξισμού.  “Θύματα”;  Σιτεμένες … ιέρειες της Τέχνης(!)    που  δεν περνάει  πια η  σεξουαλική  μπογιά τους στην εν λόγω πιάτσα , οπότε, πετούν   από ένα μπαγιάτικο βιασμό 20ετίας  και…ξανανιώνουν.  “Δεν πενθούν πια την κοριτσίστικη  ηλικία τους”, όπως  είπε τις προάλλες η σουργελέ  κυρία  και μάλιστα στην κρατική ΕΡΤ!

Μια ερώτηση,  κατ αρχήν.  Αν έχω μια είδηση  βόμβα ,πάω στην ΕΡΤ και πω: “Παίδες”, το και το.  “Καταγγέλω τον Χ …πολυχρονεμένο σας Βεζίρη  πως είναι βαρβάτος παιδεραστής. ΄Εχω και τις μαρτυρίες των θυμάτων του  να τις παίξετε”.  Θα   βγάζατε τέτοια ανεξέλεγκτη είδηση στον αέρα;  Ούτε κατά διάνοια.

΄Οπως πάντα, η μιντιακή μαφία  ξέρει  τα όριά της.  Δε δαγκώνουν χέρι που τους ταϊζει ή τους χώνει και σφαλιάρες, αν χρειαστεί.  Αυτά που είπε  η αρτίστα ,  γιατί της  δώσατε  βήμα και κάλυψη και μάλιστα  δημόσιας υπηρεσίας (!), χωρίς να τηρηθούν οι αρχές,  πρώτα του ελέγχου και της διασταύρωσης  της καταγγελίας  και ύστερα του τεκμήριου της αθωότητας;

Την αρχή έκαναν οι…  που΄ σαι  νιότη που έδειχνες πως θα γινόσουν… σεξοβόμβα ή εθνική προπονήτρια  και τελικά κατάντησαν στα αζήτητα . Ακολούθησε ένα ντελίριο, ορυμαγδός  όμοιων καταγγελιών. Βιομηχανία βιασμών από την εποχή που ο  Θοδωρής Κολοκοτρώνης, όπως δήλωναν οι ΜΕΤΟΟδες  …βίασε την οικιακή βοηθό του ,   την καλόγρια Μαργαρίτα και της έκανε παιδί.  Ο παλιόΓερος!

Φτάσαμε πρόσφατα ο Ταρζάν απο τη  Ζούγκλα των Βορείων προαστείων, ο παλιός  συνουσιαστής  του Θέμου Αναστασιάδη στην πισίνα , να γυρνάει με τα κολπικά υγρά στο μπουκαλάκι μιας Σαλονικιάς που βιάστηκε… ομαδικά και τύφλα στο μεθύσι από καλόπαιδα σαν ελόγου της σε πάρτι ξενοδοχείου. Μέχρι που ο Μάκης ,λένε, γλίστρησε  σε μια αίθουσα αναμονής   εργαστηρίου,   χύθηκε το περιεχόμενο από το μπουκάλι  και ο μέγας δημοσιογραφικός αστέρας,  έμεινε…μπουκάλα! Ξέμεινε από συγκλονιστικές  ειδήσεις

Πάμε τώρα στον καταγγελόμενο.  ΄Ιδιας σοβαρής …επαγγελματικής ενασχόλησης   και τούτος με την καταγγέλουσα.  Στο χώρο του σεξισμού και της σκουπιδοπαραγωγής.  Αλλά “πετυχημένος” αυτός. ΄Οπως τελευταία  με το  σκουπίδι  ΣΑΣΜΟΣ ,ως σεισμός στη πανελλήνια χωματερή των τηλεοπτικών σειρών. Όχι, όπως η κατγγέλουσα στη μαρτυρική για δαύτη αφάνεια και ανωνυμία.

Συμπέρασμα; ΄Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες.  Καλά να πάθει ο …Σκασμός.

Αλλά μια απορία.  Αφού, όπως  λέει ο ίδιος,  η…παθούσα , ήταν γκόμενά του ένα φεγγάρι ,πριν χρόνια  και προφανώς  δεν την έκρυβε στα σκοτεινά και στα άφεγγα, αλλά  το είχαν βούκινο στη γειτονιά και στην παρέα πως το κάνουνε,   γιατί  α. δε βγαίνει δημόσια να το επιβεβαιώσει  με τους μάρτυρες; β.  δεν της τραβάει πρώτα μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ,που  σημαίνει ΣΥΛΛΗΨΗ και  μετά  μια αγωγή να πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά της;

Ας μας λύσει τις απορίες  και  εις το επανιδείν.

2. Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη. Αθώοι οι αστυνομικοί

Ένταση στη δίκη του Ζακ Κωστόπουλου με την ανακοίνωση των ποινών

“Κάποιοι από τους συνηγόρους της υπεράσπισης έκριναν καλό να υποδαυλίσουν την ένταση με προκλητικά σχόλια, ενώ η συνήγορος των αστυνομικών Εβίτα Βαρελά ακούστηκε να λέει «Και τι έγινε που είναι η Μάγδα Φύσσα;».

***

Για ποιο να πρωτοοργιστεί κανείς ; Για    την αθώωση των φονιάδων αστυνομικών;΄Η για το απύθμενο θράσος της συνηγόρου;

Η Μάγδα Φύσα είναι αυτή που είναι. Εσύ, Εβίτα Βαρελά, τί  είσαι ,γαμώτο;   Εν  υπηρεσία   φονιάδων μόνο. Κάτι άλλο, του  αγωνιστικού   αναστήματος μιας Φύσα;

“Ελλάς το μεγαλείο σου”  με τους θεσμούς σου και τους παλιανθρώπους σου!

Και μην ακούσω να  λέτε τη χώρα    Μπανανία.   Προσβάλετε τις….Μπανανίες!

3. Πώς δικαιούται να θρηνεί μια μάνα, κατά τη Λίνα Κλείτου

Έγραψε λοιπόν στον λογαριασμό της στο Twitter:

«Υπάρχει η μάνα Αξαρλιάν. Υπάρχει και η μάνα Φυσά. Υπάρχει ο βουβός θρήνος, της πρώτης. Υπάρχει και ο παρεμβατικός πόνος της δεύτερης, που καταλήγει ανερμάτιστη πολιτική πλατφόρμα. Κάπου εκεί, τον σεβασμό που κερδίζει η πρώτη, τον χάνει η δεύτερη. Μαθήματα ζωής…»

***

 Ποιος το είπε;  Η   Λίνα  Κλείτου, λέει,  από το συνάφι που “ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του». Εν τάξει, δεν έχει σημασία  .  Σιγά το  πρόσωπο.

Αλλού είναι η απορία μου. Υποτίθεται πως η Λίνα ξέρει, έστω και  κάτι κολλυβογράμματα.  Αλλά, αυτό που έγραψε  από σύνταξη  και νόημα , παραείναι  αναλφάβητο.

Τι πάει να πει αλήθεια  “Υπάρχει και ο παρεμβατικός πόνος της δεύτερης, που καταλήγει ανερμάτιστη πολιτική πλατφόρμα” ;

“Από  την πόλη έρχομαι και στην κορυφή  κανέλα”,  σημαίνει. «Τα μεταξωτά βρακιά»  ξέρεις τί θέλουν Λίνα μας.  Και ο  σωστός λόγος, γραπτός και προφορικός, θέλει πέρα από μάστορα  και σεβασμό.  Αμφότερα δεν τα βρίσκεις στη  φαρέτρα σου.

 

4. Αιδηψός: Ελεύθερος ο 30χρονος που κλώτσησε τη γάτα, απολογείται την Παρασκευή

Τι απέγινε η γάτα που κλώτσησαν σε ταβέρνα στην Αιδηψό

iefimerida.gr

  1. Μπα ,ξαφνικά ο Ράπτης  τον έκανε 30χρονο τώρα ; Αλβανό τον ανέβαζε, Αλβανό τον κατέβαζε τόσες ημέρες. Γιατί;  Ε, θέλει και ερώτημα; Μόνο οι Αλβανοί είναι ικανοί να  κάνουν τέτοια. ΄Η, όπως συμπληρώνει και αυτό το πεντάστερο  η Λατινοπούλου,  ομοίως και οι Πακιστανοί.

        Είπαμε, ράτσες εγκληματιών οι μετανάστες.  Ο Ελληνάρας σέβεται τη Φύση και τα ζώα. Και φυσικά καμιά σχέση με το έγκλημα.   Οι εκτελεστές του                Τζακ Κωστόπουλου η εξαίρεση είναι , ρε παιδιά.  Δεν είναι δα και Αλβανοί  οι φονιάδες !

  1. Να μην τον χαρακτηρίσουμε αλλιώς τον 30χρονο . Πανίβλακα, ανόητο και άξεστο χωριάτη θα τον έλεγα γι αυτή την όντως σκληρή και αποτρόπαιη πράξη.  Θα του τα έχωνα  (κι ας τις έτρωγα) , αν ήμουν από μια μεριά κι έβλεπα τη σκηνή.
  2. Από την άλλη, να μου βγαίνει ο “Παντελής” με την “Παντελίνα”,  άσε και  η Λατινοτέτοια,   νοικοκυραίοι τούτοι, να κάνουν το σταυρό τους για τη βαρβαρότητα του Αλβανού, αυτοί,  που όχι μόνο δεν τους καίγεται καρφί, αν  ο Κούλης τους πνίγει παιδιά, προσφυγάκια   στο Αιγαίο,  αλλά συγχαίρουν και επαυξάνουν κιόλας , μου έρχεται από την οργή και την αγανάκτηση  που με πνίγουν,   να βάλω τα…γέλια. Αλλιώς, θα σκάσω,

Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι,  Ελληνάρες υποκριταί!

5. Μητσοτάκης: Το γεύμα στον Σαρλ Μισέλ και στους ηγέτες Σερβίας, Βουλγαρίας, Β. Μακεδονίας στην Αλεξανδρούπολη

Ο Έλληνας πρωθυπουργός παρέθεσε γεύμα στους ηγέτες Σερβίας, Βουλγαρίας, Βόρειας Μακεδονίας και στον Σαρλ Μισέλ στην Αλεξανδρούπολη

iefimerida.gr

****

Μπα, μπα.  “Ηγέτης της Βόρειας Μακεδονίας” ;  Και χωρίς πιπέρι στο στόμα του Μακεδονομάχου Κούλη τους; Και ασφαλώς του Ράπτη;

΄Εγινε πρωθυπουργός ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ με την ψήφο των Μακεδονομάχων  ΝεοΝαζί. Ως  Μακεδονομάχος ο ίδιος.  Είναι αυτοί  με το συντονισμό των Ρώσων,που κάψανε  102 ανθρώπους στο Μάτι.

Θα περάσουν όλα αυτά  ντούκου, πάλι Αλέξη Τσίπρα; Αν ναι, (και όχι μόνο γι αυτό το έγκλημα ), εδώ είμαστε  και θα  λογαριαστούμε.