Κυρία Αδειλίνη, εκτός από… καλένδες και εκκλησίες, μήπως παραπέμπετε και σε “εδώλια” κατηγορούμενους;

Παύλος Μαρινάκης: ” …Τότε που τα παρα- υπουργεία δικαιοσύνης που λειτουργούσαν στο Μαξίμου, όπως κυνικά έχει παραδεχθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, έβαζαν στο στόχαστρο πολιτικούς τους αντιπάλους με μόνο σκοπό την εξόντωσή τους.Αλήθεια, γιατί φοβάται ο κ. Κασσελάκης και το κόμμα του να βγουν οι κουκούλες, αν το αποφασίσει η Δικαιοσύνη;».

***

Μαρινάκης για τα οδοιπορικά των νεφροπαθών: «Με όλο τον σεβασμό, θα ενημερωθώ για το θέμα, δεν έχω εικόνα»

Στ. Κοντονής στο Πρώτο για δίκη Μάτι: Δεν μπορούσε η δικαιοσύνη να επιβάλλει κάτι άλλο-Με την έφεση δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν και πολλά (audio)

Πρώτα, να ξεκαθαρίσουμε τούτο. “Κουκούλες” ,   όσοι  θα μπορούσαν να τις βάλουν  και σήμερα  ξέρουν  πως είναι η προσφιλής αμφίεση των  πατεράδων και των  παππούδων  τους. ΄Όπως  του  Παύλου Μαρινάκη, για παράδειγμα, του γνωστού …αιμοδιψούς Δεξιού και τιμηθέντος από το καθεστώς με το ύψιστο αξίωμα του κυβερνητικού εκπροσώπου γι αυτές τους, ακριβώς, τις ιδιότητες. (Γιατί άλλες ,όπως πολιτικές  ικανότητες, σοβαρούς εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς  τίτλους   δε διαβάσαμε πουθενά να διαθέτει).

Είναι αυτό το καλόπαιδο που κέρδισε επαξίως και υψηλή θέση στις μαύρες σελίδες της ιστορίας με την …ιστορική φράση που ξεστόμισε πριν λίγα χρόνια «Τσίπρα από μένα θα πήγαινες» . Αν ερχόταν, δηλαδή πίσω μια  Κατοχή ή είχαν πάλι το πάνω χέρι σήμερα οι Χίτες και Μάυδες, θα του παλούκωνε και τούτος του Τσίπρα το  κεφάλι, ως …αριστερό και αγύριστο.    ( Ο Δεξιός μαλλί, αλλάζει, μυαλό και ψυχή ποτέ)

Την κουκούλα, λοιπόν, την  έβαζαν κυρίως και εν ώρα…εργασίας οι  πρόγονοι του Μαρινάκη, οι  δωσίλογοι, οι  συνεργάτες των Ναζί , γνωστοί στον κόσμο της εποχής, ως η άτιμη φάρα των  κουκουλοφόρων. ΄Οσοι με το δάχτυλο σηκωμένο  έδειχναν  ποιον γούσταραν να βάλουν οι φίλοι τους οι Ναζί στον τοίχο για εκτέλεση.

Επομένως, αν και δε χαμπαριάζουν  οι  εν δυνάμει  εγκληματίες,  θα θυμίζαμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο  πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί”. Πρώτα, λοιπόν τούτο  και ύστερα το άλλο.

Με αφορμή τους προστατευόμενους μάρτυρες της Νοvartis , θα θέλαμε να μας  εξηγήσει (στην επιεική (συν)εκδοχή» της απολογίας ενόχου ) ο πλην των παραπάνω και ο προκλητικά   λαλίστατος κυβερνητικός  εκπρόσωπος το εξής:  Ο γράφων είναι επίσης μάρτυρας «χωρίς προστασία» και καταγγέλλων  επί χρόνια εις πάσαν Δεξιά και Συριζιανή αρχή και εξουσία τα παρακάτω εγκλήματα:

Το 2006 η μαφία της Ομογένειας δολοφόνησε στην Τασκένδη  τον καθηγητή Γιώργο Τριάρχη (του άνοιξαν το κεφάλι στο κέντρο της πόλης). Ο τραγικός συνάδελφος, μαζί με τον γράφοντα , είχαμε καταγγείλει με όλους τους τρόπους και σε όλους τους υπεύθυνους και   αρμόδιους (ο Τριάρχης και με μήνυση)  το μεγάλο σκάνδαλο-φαγοπότι  εκατομμυρίων  ευρώ από τα κονδύλια   εκπαίδευσης, πολιτιστικής και λοιπής στήριξης των ομογενών της π. Σοβιετικής ΄Ενωσης.  Εγώ σώθηκα  τελευταία στιγμή  δια της…εξαφάνισής μου .Κρύφτηκα, χάθηκα από προσώπου γης, αφού πρώτα αναγκάστηκα σε παραίτηση  από την εκπαίδευση στη μέση της καριέρας μου. Ο Γιώργος Τριάρχης το  πλήρωσε με τη ζωή του.

Πολιτικοί, ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Γιώργου Τριάρχη και της δικής μου περιπέτειας  υπήρξαν:

Ο Κώστας Καραμανλής  πρωθυπουργός τότε της χώρας και οι υπουργοί του της Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου και Εξωτερικών  Ντόρα Μπακογιάννη. Και οι τρεις  τους, αν και είχαν επανειλημμένα ενημερωθεί και για το μεγάλο σκάνδαλο και για τις απειλές κατά της ζωής μας, αδιαφόρησαν εντελώς με  τις τραγικές συνέπειες  που αναφέραμε.

Τα ίδια εγκλήματα συγκάλυψαν από το 2006  και μέχρι σήμερα:

α. ΟΛΟΙ οι υπουργοί παιδείας και δικαιοσύνης των κυβερνήσεων  Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ   Αν και λεπτομερώς  έλαβαν κατά καιρούς  αναφορές και καταγγελίες από τον γράφοντα,  μεταξύ αυτών και ο υπερθεματίζων για την αθωότητα των δραστών  του σκανδάλου Novartis  Σταύρος  Κοντονής, αλλά και ο διάδοχός του Μιχάλης Καλογήρου (*).

β.Οι δικαστές του διοικητικού πρωτοδικείου που  εκδίκασαν  την αγωγή του γράφοντος, το ΣτΕ που επιλήφθηκε της ίδιας υπόθεσης αργότερα    και οι κατά καιρούς  εισαγγελείς του Αρείου Πάγου.

γ. ΄Ολος ο γκεμπελικός συρφετός στη χώρα με μόνη εξαίρεση και για μια φορά ,την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ που προχώρησε σε καταγγελία για τη δολοφονία Τριάρχη και αμέσως μετά ακολούθησε στη γραμμή σιωπής και συγκάλυψης του λοιπού Γκεμπελιστάν.

Αυτό, προφανώς, η εξαφάνιση μαρτύρων με κάθε τρόπο, θα ήταν και η  επιθυμία  των δραστών του σκανδάλου της Νοvartis.  Αλλά δεν εκπληρώθηκε ,λόγω προστασίας τους.   Το δικό μας αυτονόητο δικαίωμα  προστασίας της ζωής μας, παρόλες τις ικεσίες και τις προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο  που διατρέχαμε, δεν εισακούστηκε ποτέ  από τους έχοντας υποχρέωση να παρέχουν συνδρομή σε διωκόμενους και κινδυνεύοντες  μάρτυρες.

Ο Αντώνης Σαμαράς και όλα τα μέλη  της  μαφιόζικης κομπανίας που ροκάνισαν τα εκατομμύρια από τις μίζες τη Νovartis γνωρίζουν πως είναι εγγύς το τέλος τους, αν ο Στέφανος Κασσελάκης καταφέρει να γίνει  πρωθυπουργός.  Και έχουν επιδοθεί σε ένα πρωτοφανές  ντελίριο υβρεολόγιου και επαίσχυντων χαρακτηρισμών για την  αποδόμηση της προσωπικότητας  του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ξέρουν  πολύ καλά  πως θα τους στείλει φυλακή.

Παράλληλα,  η κυβέρνηση με κάθε τρόπο προσπαθεί  να εκφοβίσει  τους μάρτυρες  της Νovartis, αλλά  και εκείνους των μεγάλων εγκλημάτων  και  σκανδάλων , μελών και στελεχών της που θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν  σε  “εδώλια”  δικαστηρίων.  Και ελπίζουμε και  ειδικού δικαστηρίου   για τους  υπόδικους «πολιτικούς».

Να υποθέσουμε, εν τω μεταξύ  πως  η δικαστική εξουσία  και συγκεκριμένα οι εισαγγελείς του Αρείου Πάγου,  είναι ανεξάρτητοι στο έργο τους και δε δέχονται εντολές λειτουργίας και συμμόρφωσης από κυβερνητικούς,   όπως τόσες φορές ακούσαμε να το τονίζει το συνδικαλιστικό τους όργανο;  Να ελπίσουμε, δηλαδή,  πως τούτη τη φορά η κυρία Αδειλίνη δε θα μας στείλει στις εκκλησίες να ανάψουμε  κεράκι για την ψυχή του τραγικού καθηγητή , αλλά θα στείλει  αντίθετα  εκεί  πού πρέπει επώνυμους δολοφόνους , καταχραστές δημοσίου χρήματος και όσους τους  συγκαλύπτουν;  Δε γίνονται τέτοια θαύματα σε  Μπανανίες. Εδικά σε ελληνική.

____________________________________

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Homo Naturalis
Από:hnaturalis@yahoo.com
Προς:grammateia@justice.gov.gr
Τετ 5 Σεπ 2018 στις 2:04 μ.μ.
                                                                   ΠΡΟΣ
                                            Τον κ.Υπουργό της Δικαιοσύνης
,Κύριε, Μιχάλη Καλογήρου
Σας στέλνω συνημμένα την με ημερομηνία 14/9/2017 καταγγελία μου, αναδημοσίευση από το ιστορικό σάιτ Homo-Naturalis.gr (https://homo-naturalis.gr/category/%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%83/προς τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταύρο Κοντονή.
 Ο τ.υπουργός δεν απάντησε ποτέ,ούτε,όπως τον είχα παρακαλέσει προθυμοποιήθηκε να με καλέσει για περαιτέρω ενημέρωηση.
΄Υστερα απ΄αυτά,επανυποβάλω τη συγκεκριμένη καταγγελία και παρακαλώ να μην την παραπέμψετε κι εσεις στις καλένδες,όπως ο προηγούμενος Υπουργός.
Εν αναμονή των ενεργειών σας
Διατελώ με εκτίμηση
Νίκος Αδαμόπουλος, Διδάκτορας Ιστορίας