(Λ)άκης (Λ)αζόπουλος. Η λέξης  “Λωποδύτης” γράφεται με δύο λάμδα. Κι ας λένε!

1. Ένας στους δύο ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσε μηνιαίο εισόδημα 268 ευρώ

Οι μισθωτοί παραμένουν οι πιο πλούσιοι Έλληνες σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων από τις φορολογικές δηλώσεις του 2024 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023).

Οι μισθωτοί παραμένουν οι πιο πλούσιοι Έλληνες σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων από τις φορολογικές δηλώσεις του 2024 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023).

Στη 2η θέση βρίσκονται πλέον οι ελεύθεροι επαγγελματίες, κυρίως λόγω της αλλαγής του τρόπου φορολόγησής τους (τεκμαρτός προσδιορισμός) και όχι επειδή δήλωσαν υψηλότερα εισοδήματα, ενώ οριακά πιο κάτω βρίσκονται οι συνταξιούχοι.

***

Καταλάβατε τώρα γιατί   ο σουβλατζής, που σύμφωνα με τη Μητσοτακική  εφορία, τύπου  Χαλκίδας   (δεν)  έχει χ$στεί στα  “μαύρα”  όλα αυτά τα χρόνια , κόβει φλέβες για τον Κυριάκο;   Ζει το άτομο με 268 ευρώ το μήνα! Και ,  ευτυχώς,  που  το κοινωνικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας  του ,τον βοηθάει να συντηρεί την οικογένειά του  με ένα ψευτοεπίδομα της τάξης των… 4.000 ευρω το μήνα.

 Σε καλή μεριά, σουβλατζήδες.  Αφήστε εμένα το κορόιδο, ως ιδεολόγος – υποζύγιο να καθαρίζω και φορολογικά   για πάρτη σας.

 Μέχρι να έρθει η ώρα σας, ασφαλώς!


2.α. Ρωσία: Και δεύτερη γέφυρα υποστηρίζουν ότι έπληξαν στο Κουρσκ οι Ουκρανοί

Documento

β. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας άρχισαν να παραδίδονται στην περιοχή του Kursk

logo

***

Ο …ανεξάρτητος πουλιτζεριανός (διάβαζε  πουτινιστής) Κωστάκης  Βαξεβάνης φόρεσε  μαύρες πλερέζες, για το χαστούκι  της Δύσης  στο  δικτάτορα της Ρωσίας και το  απίστευτο  κάζο του Νέου Χίτλερ .   «Υποστηρίζουν οι Ουκρανοί» ,λέει,  πως έπληξαν τη γέφυρα!  Που σημαίνει πως  μπορεί να μην είναι και αλήθεια. Κι ας παίζει ο ίδιος  το βίντεο στο  κείμενο, που τον βγάζει ψευταρά ολκής και αποκαθιστά την κανονική του ταυτότητα, που δεν είναι άλλη από εκείνη του Γκεμπελίσκου.

 Θα μου πεις, αυτό δεν είναι  τίποτα μπροστά στο εγκεφαλικό πού πάθανε για τον ίδιο λόγο σε εκείνη την άλλη άρρωστη φυλλάδα, Banking  που όπως διαβάζω είναι δημιούργημα ενός αστείου , προέδρου,λέει …ερωτοδικείου (!).  Τούτοι δεν κόβουν απλά φλέβες για τον “πατερούλη” Πούτιν, αλλά δίνουν και το νεφρό τους αν το ζητήσει.

Και πού είσαι ακόμα! Όταν κλείσει η  πλούσια κάνουλα που ποτίζει με   «ρουβλιοκαύσιμο» πολύ κόσμο   σε όλο το μήκος και το πλάτος του… κόσμου.

3. Η Άννα Βαγενά για τον διορισμό του Λάκη Λαζόπουλου ως σύμβουλος του Δημάρχου Λαρισαίων για το Θεσσαλικό Θέατρο

***

Αυτό το αθώο…αδίστακτο  παιδί , ο Λάκης μας, τώρα συνεργάζεται , λέει ,με καλλιτεχνική  ένταση  και πάθος με το άλλο ,εκλεκτό παιδί, δήμαρχο του Μητσοτάκη στη Λάρισα ,κύριο Αθανάσιο  Μαμάκα.

Καλή  συνέχεια, συνεταιράκια. Και σε καλή μεριά!

 

(Λ)άκης (Λ)αζόπουλος. Η λέξη  “λωποδύτης” γράφεται με δύο λάμδα.  Κι ας τη θέλουν με ένα.

΄Ισως από  τους λίγους που,   ως υποκριτής στο επάγγελμα, καθαρίζει για πάρτη της λαϊκής σοφίας  και στη φράση της « όνομα και πράμα».

Από πάνω και κάτω αυτό το άτομο ,χρόνια στάζει απάτη,  Είναι ολόκληρος ένα ψέμα, μια ξεφτίλα μοναδική στα ελληνικά, «καλλιτεχνικά» δρώμενα.

Η  ζωή του φθονερή και άρρωστη  από την ανίατη πάθηση  του διπολισμού και της αμφισημίας.Μια σιχασιά τύπος!