Μέση Ανατολή. “Παίζουν εν ου παικτοίς”. Ο …Γιαχβέ και ο Αλλάχ να βάλουν το χέρι τους!  Αλλά, η αλήθεια είναι πως όχι μόνο δεν μπορούν , αλλά δεν το θέλουν κιόλας οι θεοί τους.  

Η δολοφονία Χανίγια «δεν θα μείνει ατιμώρητη», απειλεί η Χαμάς

hamas

Στην ανακοίνωσή της η Χαμάς αναφέρει: «Στο όνομα του Αλλάχ, του Πολυεύσπλαχνου, του Πανοικτίρμονα (Και μη νομίζετε ότι αυτοί που σκοτώνονται στον δρόμο του Αλλάχ είναι νεκροί. Αντίθετα, είναι ζωντανοί με τον Κύριό τους.) Το Κίνημα Ισλαμικής Αντίστασης Χαμάς θρηνεί με τον μεγάλο παλαιστινιακό λαό μας, το αραβικό και ισλαμικό έθνος και όλους τους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου, τον αδελφό, ηγέτη, μάρτυρα, Μουτζαχίντ Ισμαήλ Χανίγια. Ο επικεφαλής του κινήματος σκοτώθηκε σε προδοτική σιωνιστική επιδρομή στην κατοικία του στην Τεχεράνη, μετά τη συμμετοχή του στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Ιρανού προέδρου. Στον Αλλάχ ανήκουμε και σε Αυτόν θα επιστρέψουμε. Και είναι τζιχάντ (ιερός πόλεμος), νίκη ή μαρτύριο».

***

Με   διανοητικά ταραγμένους,  δεν τα βάζεις. Είναι άρρωστοι.  Τέτοιοι είναι ΟΛΟΙ οι πιστοί των θρησκειών.   Οι   φανατικοί Εβραίοι του   Γιαχβέ ,που καθοδηγεί ο Νετανιάχου  και οι “Τζιχαντιστές” Παλαιστίνιοι   του Αλλάχ, που  ντόπαρε  μέχρι χτες  ο  δολοφονηθείς  αρχηγός τους Χανίγια , είναι φτιαγμένοι από την ίδια στόφα.

Οι Χριστιανοί, είχαν  ίδια σύσταση  αφροσύνης  και εγκλήματος . Για αιώνες. Από την εποχή της Υπατίας  μέχρι τις Σταυροφορίες, την  άλωση της Πόλης ,και   τη σφαγή της νύχτας του Αγίου Βαρθολομαίου.

 

 

 

Το μυστικό των θρησκειών είναι ένα. Τα ιερατεία απευθύνονται σε  άτομα χαμηλής ή και ανύπαρκτης αυτοεκτίμησης, με μονοψήφιου iq , λόγω   “κάθετης λοβοτομής” στον εγκέφαλο.  Το περιεργο είναι πως να αν και τέτοιοι,   έχουν σφοδρή επιθυμία να διαιωνίσουν την άθλια  ύπαρξή τους στους παραδείσους! Να “μη χάσει η Βεντιά βελόνι”, αν εκλείψει το είδο τους!

 Και οι  Μεσσίες και οι Προφήτες,  τους υπόσχονται τέτοια τόπο …χλοερό   με χίλια  καλούδια μέσα.  Αγγέλους και παρθένες, κήπους και βουνά ρύζια,  αν τον κατακτήσουν. Ο δρόμος  όμως,  δεν είναι πάντα δια της προσευχής. Τις περισσότερες φορές, ο παράδεισος κερδίζεται   με  το σπαθί ,παίρνοντας κεφάλια αλλόθρησκων και απίστων.

Αν  έχεις τέτοιους αντιπάλους, δεν τους νικάς ποτέ. Ο ευήθης, ο μωρός,  είναι  εξ ορισμού ισχυρότερος του συνετού.  Η Φύση  προγραμμάτισε τον καθαρό  Νου ,ώστε στον κίνδυνο να προβάλει  την υποχωρητικότητα και την ευελιξία,  πρωταρχικά όπλα επιβίωσης του ανθρώπου .΄Όπως, εύστοχα  , το διατύπωσε ο Σοφοκλής:  “Το δέντρο που λυγίζει στον αέρα δε σπάει, ενώ αυτό που ανθίσταται  στις θύελλες, κάποια στιγμή θα κοπεί στα δυο”.

 Ο πιστός  δε διαθέτει λογικό. Αυτό που ονομάζει «εγκέφαλο» είναι ένα  καταστραμμένο, «καμμένο» εργαλείο ,ικανό μόνο να διαπράττει  εγκλήματα και  να παράγει αφροσύνη.  Δεν υπακούει,  στη λογική,  γιατί δε διαθέτει τέτοια …πολυτέλεια ο φανατικός .

Γι αυτό, λέμε. ΄Όλα είναι πιθανά σε αυτό το μακελειό που ξεκίνησε η εγκληματική  Χαμάς  του Χανίγια   και που  ο ακροδεξιός Νετανιάχου  το έφτασε στα άκρα. Εκεί που δεν παίρνει άλλο! Επειδή, ακριβώς, για να σταματήσει ένα τέτοιο μεγάλο  έγκλημα , χρειάζονται  νουνεχείς   Και μόνο τέτοιοι  δεν είναι οι  φανατικοί  Εβραίοι και οι ακραίοι  Ισλαμιστές.

Ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ να βάλουν το χέρι τους.  Αλλά, η αλήθεια είναι πως όχι μόνο δεν μπορούν , αλλά δεν το θέλουν κιόλας οι θεοί τους.