Ματαίωση της διεξαγωγής της δημοσκόπησης μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου

Διαμάχη ξέσπασε μεταξύ  φίλων επισκεπτών μετά  τη χτεσινή ανακοίνωση της διεξαγωγής δημοσκόπησης  μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου. ΄Ηταν  «κεραυνός εν αιθρία» για μας! Δεν περιμέναμε αυτές τις  αντιδράσεις και τέτοια κατάληξη.

Είναι πολλοί  εκείνοι που  δε συμφωνούν με την ιδέα μας να συνεχίσουμε την έρευνα,  γιατί,  όπως διατείνονται, είναι πολύ εύκολη η εξαπάτηση και η νοθεία, αφού η έρευνα δε διαθέτει   κανένα εχέγγυο εγκυρότητας  από τη στιγμή που  δεν  υπάρχει δυνατότητα ταυτοποίησης του αποστολέα. Ο καθένας μπορεί από το ίδιο ή διαφορετικά μέιλ να στείλει όσες απαντήσεις θέλει και να αλλοιώσει εντελώς τα συμπεράσματα!

 Μάλιστα, τουλάχιστον, δύο  γνωστοί φίλοι , προχώρησαν κιόλας στην αποστολή, 12  ο ένας και 7 ο άλλος, απαντήσεων με διαφορετικά μέιλ, ως απόδειξη! Και ρωτούν αν διαπιστώσαμε την απάτη.

 Πράγματι,  διασταυρώθηκε η  αποστολή  των  συγκεριμένων απαντήσεων, αλλά ομολογούμε πως δεν πήραμε είδηση την παγίδα!  Είναι γεγονός πως μπορεί να συμβεί αλλοίωση. Και η απόδειξη είναι πασιφανής.

Θα συμφωνήσουμε με τους φίλους που  διατύπωσαν αυτή την άποψη και όχι με τους λιγότερους που επιμένουν να αγνοήσουμε τους επικριτές.  Είναι ηλίου φαεινότερο πως μπορεί να υπάρξει  νοθεία.

Είμαστε εντελώς μπερδεμένοι με ό,τι συνέβη. Πραγματικά… «κεραυνός εν αιθρία».  Ματαιώνουμε  εδώ  τη προσπάθεια διεξαγωγής της δημοσκόπησης , ακυρώνουμε όλα τα μέιλ που λάβαμε και παρακαλούμε τους επισκέπτες μας  να μη συνεχίσουν την αποστολή απαντήσεων στα ερωτήματα.

Είναι όντως απογοητευτικό και για μας μια ανεπάντεχα  κακή στιγμή,  που δε μας έχει απλώς προβληματίσει ,αλλά συγκλονίσει.  Δοθέντος πως 17 ολόκληρα χρόνια εδώ, δε λάβαμε  ποτέ τέτοιου είδους απογοήτευση.