ΜΕ ΤΗΝ “ΑΥΡΙΑΝΗ” ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ; ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙΣ!

Documento:

 

1. “Λιγνάδης: Στο χέρι του εισαγγελέα ΑΠ Ντογιάκου η ανατροπή της αποφυλάκισης

Λιγνάδης: Στο χέρι του εισαγγελέα ΑΠ Ντογιάκου η ανατροπή της αποφυλάκισης

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2021 ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας είχε παρέμβει όταν το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών αποφυλάκισε τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής Γιώργο Πατέλη”. ( Ε. Τριάντης)

***

“Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο”.  Η αποφυλάκιση Πατέλη  ( επικεφαλής και συνεργός στη δολοφονία Παύλου Φύσσα, αλλά και σε 60 άλλες  δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις κατά αλλοδαπών), ίσου  κι όμοιου βάρους. Ανάλογη και   η   ποινική μεταχείριση Πατέλη και…  “Μάνου Χατζηδάκι”  του 2022!

Ποια Αυριανή και ποιος Κουρής!   Το ομοφοβικό και αιμοβόρικο, μελαχρινό αγόρι,  παίρνει νέο … Κούρητζερ.  Τούτη τη φορά  ως επάξιος συνεχιστής εκείνων  της αλήστου μνήμης  Αυριανιστών.

Τί λέει  η Μάγδα Φύσσα για τη νέα  “΄Υβρη”  που διέπραξαν ο  Βαξεβάνης με τον κολλητό του Τριάντη;

2. Γιώργος Νταλάρας: Ο ειδικός φρουρός που πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί είναι έξω

Γιώργος Νταλάρας: Ο ειδικός φρουρός που πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί είναι έξω (Video)

Γιάννης Κότσιρας

«Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε θέση, είναι χρέος μας, οι νόμοι είναι για να στηρίζουν τη δημοκρατία, όταν ερμηνεύονται με τρόπο που αφήνουν ελεύθερο δολοφόνους και παιδοβιαστές δείχνουν ότι έχει πρόβλημα». 

***

Οι Ισαποστάκηδες  Πουτινιστές  Νταλάρας και Κότσιρας, σφόδρα μεν  αγανακτισμένοι για τον… παιδιοβαστή(!)   Λιγνάδη, αλλά  από καθόλου ενοχλημένοι, ως  ικανοί να  κατανοήσουν  τους λόγους εισβολής στην Ουκρανία  του Σαμάνου τους Πούτιν. ΄ Οσο για τους καταγγελλόμενους σωρηδόν βιασμούς, ακόμα και μικρών παιδιών από τους ΝεοΝαζί εισβολείς, όλα είναι προπαγάνδα της Δύσης,  θα μας  πουν οι καλλιτέχνες .Και θα πάνε ήσυχοι να κουρδίσουν  τις κιθάρες τους για την επόμενη χρυσοφόρα συναυλία τους.

Πήγε και πέθανε ο Τζιμάκος, ρε πατριωταρά, πλην των άλλων αρετών σου, Νταλάρα. Να σε πιάσει στο άγιο στοματάκι του και να μη σε πλένει της Καλλιρρόης το ποτάμι,  όπως κατάντησες πια!

3.Αιχμηρή ανάρτηση Ακρίτα για την ομιλία Σακελλαροπούλου

Αιχμηρή ανάρτηση Ακρίτα για την ομιλία Σακελλαροπούλου

Από την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

“Αριστερά διαπρεπής μουσικός προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο ΠΡΙΝ την δεξίωση, ως εργαζόμενος και όχι ως καλεσμένος (στα σχόλια η απάντηση του κ. Ιωάννη Στρατάκη). Δεξιά, ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s. Βρες το λάθος», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο Προεδρικό: Η εκπληκτική εμφάνισή της μετά... | People & Style Ειδήσεις

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο Προεδρικό: Η εκπληκτική εμφάνισή της

****

Την ΄Ελενα Ακρίτα τη γνωρίζει το πανελλήνιο,  Είναι η  εθνική  μας χωροφύλαξ, κατ΄αρχήν .  Αλλά,  την (ανα)γνωρίζει  ωσαύτως  και  το κάθε… παρδαλό  κατσίκι της χώρας   που δεν κρατιέται να μην ξεκαρδιστεί στα γέλια  με όσα κατά καιρούς κουφά “αμολάει” γραπτώς και προφορικώς η,  πλην  του Χρήστου Λαμπράκη    και  κοντυλοφόρος – υπάλληλος μέχρι πρότινος στις καταστάσεις μισθοδοσίας του   “παρόχου  και χορηγού”   Βαγγέλη Μαρινάκη.   Αντικειμενική δε στις κρίσεις της ,όσο λίγοι στον αγγελικά πλασμένο κόσμο του γκεμπλισμού .  Οι οποίες, αντικειμενικές κρίσεις, ειρήσθω εν παρόδω, εκτείνονται…   επί παντός του επιστητού.

 ΄Εχει κι άλλες , πλείστες  ιδιότητες η εν λόγω.   Με τελευταία  το κανάκεμα του ακροδεξιού , έμφυλου ρατσιστικού  μορφώματος ΜΕ ΤΟΟ.

Εξ ου και πέρσι στο ίδιο  προεδρικό Μέγαρο με την ίδια οικοδέσποινα Προεδρίνα   ,η παρουσία  ξώβυζων, ως η εικονιζόμενη,  τη χαροποίησε σφόδρα,  ως πράξη αντίστασης  κατά  των… γουρουνιών (πας ανήρ εν δυνάμει βιαστής και ανώμαλος) .   Σε αντίθεση  με την εμφάνιση της Ευρωβουλευτίνας  ,που  αν και σεμνότερη ως ένδυση,  εν τούτοις  έμοιαζε με …σκυλού και μάλιστα πόρνη, κατά την αντικειμενική, ως ειπώθηκε , κρίση της ΄Ελενας.

Να χαρείς, Αλέξη Τσίπρα. Αν μη τι άλλο,  για λόγους…αισθητικής και καλλιέπειας του λόγου, κράτησε μακριά σου αυτόν τον σκυταλοδρόμο  του Κουρή   Ζημιά σου κάνει η (υπο)τήριξή του.