Μη σε πιάνουν Αμερικανάκι ο Σπίρτσης , η Λινού και η Γεροβασίλη , Στέφανε Κασσελάκη. Μουτσούνα αριστερού φοράνε. Πάρε φραγγέλιο!

ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο 3 από τους 87 που φωνάζουν για την «Αυγή» ανταποκρίθηκαν στην έκκληση Κασσελάκη -Έδωσαν… €700

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ελάχιστοι ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, από τους 36 που αριθμεί συνολικά, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη για οικονομική συνδρομή για την ενίσχυση του κόμματος.

Από τους βουλευτές, μόνο ο Συμεών Κεδίκογλου, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, έχει καταθέσει ένα ποσό.

Επίσης, ενδιαφέρον έχει ότι από τους «87» (80 μέλη της ΚΕ και 7 βουλευτές) που υπογράφουν το σχετικό κείμενο για το κλείσιμο της «Αυγής», τα «μαύρα χρήματα» κ.λπ., μόλις τρεις ανταποκρίθηκαν. Πρόκειται για δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και μία βουλευτή. Το άθροισμα των συνεισφορών τους ανέρχεται σε 700 ευρώ.<

Μετά το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συνδράμουν ώστε να καλυφθεί το κόστος των 375.000 ευρώ για τα κομματικά μέσα για τον Ιούνιο. Μάλιστα, ο ίδιος έδωσε το παράδειγμα, δωρίζοντας το ανώτατο ποσό που επιτρέπει ο νόμος, 20.000 ευρώ.

iefimerida.gr

****

“Έχει ιδιαίτερη αξία το γεγονός ότι την επιστολή συνυπογράφουν επτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι Όλγα Γεροβασίλη, Διονύσης Καλαματιανός, Χρήστος Γιαννούλης, Αθηνά Λινού, Κατερίνα Νοτοπούλου, Μίλτος Ζαμπάρας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος”.

Πού ζεις, Στέφανε Κασσελάκη;  Στην Αμερική νομίζεις πως είσαι; . Στις Μπανανίες, μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση κατέχει η Ελλάδα,   όλα γίνονται για τζέρτζελο και   μπούγιο.     Δια το  θεαθήναι  της παλιάς γλώσσας. Και ασφαλώς για την…πάρτη μας. Πρώτη και καλύτερη.

Ξέρεις πόσες δεκάδες φράσεις έχει ο  λαός για  να χαρακτηρίσει τέτοιους τύπους …τζάμπα μάγκες, που “κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα”;  Ρίξε τους μερικές στη μούρη.

Ειδικά  των …  7 Σοφών παραπάνω   με  τα     « φρου-φρού  και αρώματα»  της κυρίας  Λινού και της  βαριάς και ασήκωτης αριστερής , Γεροβασίλη  ή  τα  «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»  του Μεγάλου Σπίρτζη ,του όψιμου επανάστη   και της λοιπής παρεούλας της αμετροέπειας και της αλαζονείας.

 Σιγά που θα βάζανε το χέρι στην τσέπη! Δε λέμε βαθιά, για πάνω-πάνω μιλάμε.  Εσύ να το βάλεις, ως μη αριστερός, απολίτικος , ξενόφερτος, εν ολίγοις ,ως κορόιδο, πού είσαι.

 Μούρη  πουλάνε, Στέφανε.   Αισχρή και απαίσια μουτσούνα αριστερού φοράνε. Η χειρότερη. Ακόμα και από αυτή του …καλυτερότερου πρωθυπουργού της Ελλάδας (κατά κόσμο… Κούλης,  ο επάξιος γιος του πατέρα  της διαφθοράς και της ατιμίας).

Πάρε φραγγέλιο.  Μη σε πιάνουν Αμερικανάκι.