Μια “απόπειρα δολοφονίας” ….μαχητή και αγωνιστή ακροδεξιού , που “μπάζει από παντού”!

Πυροβόλησαν τον Τραμπ στη διάρκεια  ομιλίας του . Ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά. Νεκρός ο δράστης και ένας πολίτης

(Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε  από τον  Έρικ Τραμπ με τη λεζάντα: «Αυτός είναι ο μαχητής που χρειάζεται η Αμερική»).

Πολλοί υποστηρικρές του Τραμπ  αποδίδουν ευθύνες στον Μπάιντεν για τη βία. Ρεπουμπλικανός βουλευτής κατηγορεί τον πρόεδρο για «υποκίνηση σε δολοφονία» . Ο γερουσιαστής JD Vance,  υποψήφιος  αντιπρόεδρος του Τραμπ, είπε ότι η ρητορική από την εκστρατεία Μπάιντεν οδήγησε άμεσα σε αυτό το περιστατικό.

Εγγεγραμμένος ψηφοφόρος των Ρεπουμπλικανών ο δράστης, σύμφωνα με τον εκλογικό κατάλογο της πολιτείας της Πενσυλβάνια. Ενώ ο  20χρονος  σύμφωνα με το CNN φέρεται να είχε κάνει το 2021 δωρεά 15 δολαρίων σε οργάνωση που σχετίζεται με τους Δημοκρατικούς.

***

20χρονος(!)  με ταυτότητα Ρεπουμπλικάνου(!), (που,  όμως,  ως…15χρονος (!)  είχε αγοράσει κουπόνια των Δημοκρατικών)  αποπειράται να δολοφονήσει τον,  πλην των άλλων,  λάτρη της οπλοκατοχής,  ομοϊδεάτη και αρχηγό του  Τραμπ. Δεν  τα καταφέρνει, όμως  και  η σφαίρα παίρνει  τον παρανοϊκό ακροδεξιό ,alter ego  του Πούτιν,  ξυστά στο… αυτί!

 Μπάζει από παντού αυτή η ιστορία. Δε στέκει με τίποτα,  Ούτε για μικρά παιδιά δεν κάνει,

 Οπότε, η μόνη διέξοδος στο αδιέξοδο της λογικής, είναι μία με δύο σκέλη για τους Αμερικανούς:

 -΄Η  φορτώνουν το δολοφόνο νεαρό Ρεπουμπλικάνο  με βαριά ψυχασθένεια οπότε δεν υπάρχει ούτε κίνητρο ούτε λογική  ερμηνεία της πράξης του. Και “καθαρίζουν”.

–  ΄Η, όπως  και με τους  Κέννεντυ ,αναλαμβάνουν  οι συνωμοσιολόγοι  οι ,συγγραφείς και  οι σκηνοθέτες του Χόλυγουντ να  δώσουν…πειστικές  απαντήσεις στο ερώτημα ποιος κρύβεται και με τί κίνητρο,  πίσω από τις δολοφονίες και τους τραυματισμούς  απλών ψηφοφόρων, την ίδια ώρα που ο πραγματικός  στόχος του δράστη ο  “μαχητής που χρεάζεται η Αμερική”(!), σώζεται πανηγυρικά και κάνει προεκλογικό ατού,   αυτήν ακριβώς, τη  σωτηρία  και  τη… μαχητικότητά του!

 Και  οι δύο προτάσεις,  ως δια μαγείας, λύνουν παντού και πάντα, όλα τα όμοια, άλυτα προβλήματα.   Μένει να δούμε σύντομα  τί θα διαλέξει  η CIA και το FBI και τί θα αφήσουν να κυκλοφορήσει, ως αλήθεια κατασκευασμένη στα άδυτα των «μέσα»  γραφείων τους.

Υ.Γ.

Πώς, ως αυτή την ώρα, δεν έστειλε ο δικτάτορας της Ρωσίας  συγχαρητήρια… επί τη διασώσει του φίλου και ομοϊδεάτη  του, ακροδεξιού  υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ; Κάνει ό,τι μπορεί  και περιμένει πώς και πώς  να γίνει ο Τραμπ πρόεδρος της Αμερικής ,να του παραχωρήσει τη μισή Ουκρανία και  πέντε χώρες στα  Βαλκάνια (τις χρειάζεται  να νιώθει ασφαλής η Μεγάλη Ρωσία), για να τελειώσει ο πόλεμος, που στοιχίζει τόσα πολλά στο ΝΑΤΟ ,αλλά τα πληρώνει μόνο  η  Αμερική.  ΄Οπως εύστοχα τονίζει και το άλλο ,καλό παιδί ,ο δικός μας εδώ ,Κουτσούμπας.  Αμφότεροι (Ντόναλντ και Μήτσος) συμφωνούν σε πάμπολλα, έστω και  …διαφωνώντας.