Ο ΜΙΘΙΔΡΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΘΙΔΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ TOY ΠΕΤΣΟ-ΚΟΦΤΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΤΕΛΙΚΑ!!

                         ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

  1. Δεν θα μπει ποτέ ο Μιθριδάτης στις τάσεις του YouTube

Λίστα Πέτσα και στο YouTube για τον Μιθριδάτη

εφσυν

“Δεν θα μπει ποτέ ο Μιθριδάτης στις τάσεις του YouTube και ας το έχουν δει το βίντεο εκατοντάδες χιλιάδες μέσα σε λίγες ημέρες.

Έτσι, συναντάμε το εξής παράδοξο: το τραγούδι «Για να μην τα χρωστάω» με περισσότερο από 1 εκατ. views να μην βρίσκεται μέσα στις τάσεις! Αντιθέτως, η συνέντευξη που έδωσε ο Μιθριδάτης για το τραγούδι στη Νατάσα Γιάμαλη στο Kontra Channel, με το 1/10 μόλις των views, μπαίνει θριαμβευτικά στις τάσεις. Είναι τάση η συνέντευξη και όχι το τραγούδι. Τι αστείο…

Λένε πως η Νέα Δημοκρατία έχει χώσει πολλά χρήματα για διαφήμιση στα social media, όπως και η κυβέρνηση επίσης. Λίστα Πέτσα δηλαδή και στα social media

Θα μου πείτε και τι έγινε που δεν το έβαλαν στις τάσεις, το έχει δει ένα εκατομμύριο κόσμος ήδη. Δεν είναι έτσι όμως. Όσοι ασχολούνται με το YouTube, ιδίως οι καλλιτέχνες, γνωρίζουν τι σημαίνει να μπαίνεις στις τάσεις: εκτινάσσεσαι με τη μία, αυξάνονται γεωμετρικά τα views.

Έβαλαν χέρι και στο YouTube; Γιατί όχι; Εδώ αγόραζαν likes από τη Σιγκαπούρη για τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού”.

***

Παντού βάζει το μακρύ και βρώμικο χέρι του  ο γιος του μεγαλύτερου απατεώνα πολιτικού  της Ελλάδας. Η κρίση της Ιστορίας είναι αυτή. Και αμετάκλητη  για πατέρα και γιο. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ …ΜΕΧΡΙ  ΜΥΕΛΟΥ ΟΣΤΕΩΝ.

Ακόμα και το θεό τον ίδιο    δε  θα δίσταζε η φαμίλια  να βάλει στις λίστες της εξαγοράς.    Τόσο διεφθαρμένοι.   Θα κώλωναν μετά  στο   YouTube,το   Google,το  Face book και όλες τις…πλατφόρμες που οδηγούν κατ ΄ευθείαν στο  “ψητό” , το χοντρό το χρήμα;  Δε θα έτρωγε η μαρμάγκα και τον Μιθριδάτη;

Εμείς έχουμε υποστεί εδώ λογοκρισία του αισχίστου είδους. ΄Ισως είναι  πρωτοφανής στα χρονικά της Ελλάδας.  Πετσοκόβουν τις μετρήσεις επισκεπτών   χωρίς “ντροπή  και  κασιάρα”.

Το έχουμε ξαναγράψει. Και τους έχουμε στήσει και παγίδες. Για παράδειγμα. Συντονίζονται  συνεργάτες και φίλοι και πραγματοποιούν   μέσα σε  15 λεπτά   100 επισκέψεις στο σάιτ.  Την ίδια ώρα ,όμως,  ή έστω  αργότερα το Google Analytics  δε  “διαβάζει” ούτε παρουσιάζει  αυτές τις επισκέψεις.  ΄Οπως και χιλιάδες άλλες κάθε ημέρα, εβδομάδα, μήνα.     Τέτοιοι άτιμοι  ψαλιδοχέρηδες .

 

 “Χοντρά τα φράγκα”, βέβαια,  από τις  παράνομες αυτές λαθροχειρίες.  Και όχι μόνο για το δικό μας σάιτ.  Η κυβερνητική συμμορία εξαγοράζει τα πάντα.  Ξοδεύει πακτωλό από δημόσιο και ιδιωτικό χρήμα, για να φτιάξει μια εικόνα αλλιώτικη από την αληθινή. Την “τρίχα, τριχιά”, τη σκουληκαντέρα,  κροταλία.  Τόσο αδίστακτοι.

Μιθριδάτη κα όσοι έντιμοι και θαρραλέοι, ξεβρακώνετε   τους  μη  έχοντας ιερό και όσιο. Τραβήξτε τους και το  φύλλο συκής.   Σε κοινή θέα τα απαίσια από το τρελό φαγοπότι πάχη τους.  Και βάλτε τους μετά πάνω σε  γάιδαρο, ανάποδα για περιφορά  σε ρύμες και πλατείες.  Είναι η πιο μικρή  τιμωρία τους.

Και κάντε το…μιθιδρατισμό πανοπλία. Λίγο ,λίγο το φαρμάκι.  Κι ας είναι τέτοιο,  γίνεται φάρμακο τελικά. Και όσες μετά ποσότητες κι αν σε ποτίσουν,  αντέχεις. Και κάθε φορά, τους βγάζεις και τη γλώσσα.

Είμαστε πάντα εδώ όρθιοι και δυνατοί. Για πόλεμο και νίκη.

2.Η «ΕφΣυν»  (Δημήτρης Κανελλόπουλος) αντιδρά έντονα στη μεταπήδηση του Σ. Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Οι λωτοφάγοι σε χαιρετούν!»

“Αντιδράσεις προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η «μεταγραφή» του πρώην υφυπουργού και πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου, στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτική είναι η έντονη αντίδραση της «Εφημερίδας των Συντακτών», η οποία υποδέχθηκε πολύ αρνητικά την είδηση και θυμίζει, σε άρθρο της, ότι ο Συμεών Κεδίκογλου είναι ο υφυπουργός Παιδείας ο οποίος είχε ακολουθήσει πολύ σκληρή πολιτική και είχε οδηγήσει τον Ιούλιο του 2013 πάνω από 2.000 εκπαιδευτικούς, 46 ειδικοτήτων, σε διαθεσιμότητα. Όπως αναφέρει, μάλιστα, το άρθρο, ο κ. Κεδίκογλου είχε αναφερθεί τότε απαξιωτικά για τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ Θ. Κοτσιφάκη λέγοντας «Πόσες δεκαετίες έχει να μπει σε αίθουσα σχολείου να κάνει μάθημα ο κ. Κοτσιφάκης;»

*****

Τί θέλει,  δηλαδή,  τώρα ο Κανελλόπουλος; Να γυρίσει τον  Αλέξη Τσίπρα πίσω στο δημαγωγικό  του εαυτό, το  2015; ΄Ασε, καλά κρατά τα σκήπτρα τώρα πια  ο Κούλης τους. ΄Εχει σπάσει όλα τα κοντέρ του  λαϊκισμού και  της δημαγωγίας ο γιος του Μητσοτάκη. Και όχι μόνο αυτά.

Δεν επιτρέπεται ούτε στο ελάχιστο  να καταντήσει και ο Αλέξης Τσίπρας  τέτοιο  μέτρο σύγκρισης πια. Το “πουκάμισο του φιδιού” για Τσίπρα, ευτυχώς, έμεινε πεταμένο και  εντελώς  φθαρμένο   στο 2015 στη τότε ΄Εκθεση Θεσσαλονίκης.  Ποτέ πίσω σε εκείνες τις αποφράδες ημέρες.

΄ Οσο  για αυτό που είπε τότε ο Κεδίκογλου, είχε τα δίκια όλα. Κι ακόμα χειρότερα απ΄όσα τους έσουρνε των συνδικαλιστάδων.

Ξέρω στη Β/θμια και Γ/θμια εκπαίδευση πάμπολλα ονόματα,  που για 10 και 15 χρόνια, όντως δεν πάτησαν ποτέ σε αίθουσα. ΄Η ήταν συνδικαλιστάδες ,(αιρετοί ή  διορισμένοι) ή βρίσκονταν σε …έρευνα και συνέδρια. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Κι ας μη μας  κάνουν τα παλικάρια τώρα.

΄Ενας εξ αυτών ήταν  και ο συνάδελφος και φίλος τότε, ο  Θεμιστοκλής  Κοτσιφάκης, πρόεδρο ης ΟΛΜΕ.  Γράψαμε και γι΄αυτόν τα σχολιανά μας.

Να θυμίσουμε εκείνο το κείμενό μας

΄Οσο γι΄αυτά που λέει παραπάνω ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ ,γράφαμε  εδώ  στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (20/4- 26/4//2014) με αφορμή την άρνηση των εκπαιδευτικών  να αξιολογηθούν:
Μια από τις χειρότερες συντεχνίες (όχι χειρότερη από των ΔΕΚΟ, βέβαια) είναι αυτή των εκπαιδευτικών. Ειδικά, της Β/θμιας Εκπ/σης. Χαραμοφάηδες οι περισσότεροι με ελλιπή γνωσιολογικό εξοπλισμό, παιδαγωγικό ειδικά, δε φτάνει που είναι ανεπαρκείς γι αυτή τη δουλειά (οι ίδιοι τη λένε  …λειτούργημα!) και θα έπρεπε πολλοί να πάνε στα “σπίτια” τους, κάνουν και τους τσαμπουκάδες. Δε θέλουν να χαλάσουν, λέει, τις διακοπές τους. ΄Οταν άραζαν με τις καταλήψεις των μαθητών  στις οποίες οι ίδιοι οι καθηγητές τους  εξωθούν (σε τέτοιας μορφής…αγώνα αναδείχθηκε και έλαβε… εύσημα ο πολύς αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ  Α. Τσίπρας), τότε  ήταν ωραία. Τώρα, αρνούνται να αναπληρώσουν τις χαμένες διδακτικές ώρες.
Παράλληλα, δε θέλουν να αξιολογηθούν. Διορίστηκα στη δημόσια εκπαίδευση και μέχρι να με απολύσουν δεν είχα ούτε μια φορά αξιολογηθεί. Σχεδόν 30 χρόνια τώρα, κανείς δεν μπαίνει στις τάξεις τους να ακούσει τι χαζομάρες λένε οι περισσότεροι και πόσο ανεπαρκείς είναι. Κάποιος  να τους κάνει μια  έκθεση, να  κόψει μισθό στους ανίκανους ή να τους πετάει έξω από την σχολική αίθουσα. Γι΄αυτό “εξορκίζουν” την αξιολόγηση με το… φοβερό επιχείρημα “ποιος θα αξιολογήσει ποιον”. Δεν υπάρχουν, δηλαδή, σε ολόκληρη τη Β/θμια Εκπ/ση 100 καταρτισμένοι άνθρωποι να αξιολογήσουν τους συναδέλφους τους.  Σε όλες τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες βρίσκονται τέτοιοι και  είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν “κρίσεις” και μόνο στην εκπαίδευση που υπηρετούν τεμπελχανάδες και ανεπαρκείς, κανείς δεν αξιολογεί κανένα. Εξευτελισμός!
Τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ Θέμη Κοτσιφάκη τον ξέρω από παλιά. Συνυπηρετούσαμε στα Βριλήσσια. “Κομματόσκυλο,” συνδικαλιστής “παλιάς κοπής”, αναδείχτηκε με τις άριστες πελατειακές σχέσεις που καλλιεργεί. Νομίζει πως είμαστε ακόμα στη δεκαετία του ΄90. Δεν πήρε είδηση πως όλα αλλάξανε, ότι τίποτα πια στη χώρα δεν είναι όπως ήταν παλιά.  Ο …σύντροφος Κοτσιφάκης οφείλει να το καταλάβει αυτό και να αφήσει την παλιά του συντεχνιακή-συνδικαλιστική “στολή” στο σπίτι Πάλιωσε. Δε βγαίνουν πια έξω οι άνθρωποι με τέτοια φθαρμένα, παλιομοδίτικα  ρούχα που τα τους τα “ράβουν” τα κόμματα. Αν μη τι άλλο, είναι γελοίοι.

3. Οι πιο σκληρές, ιδιοφυείς ερωτήσεις της Μαλβίνας

 LiFO

“Είτε μιλούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είτε με την Πάολα, η Μαλβίνα είχε το δικό της μοναδικό στυλ. Ο Άρης Δημοκίδης μιλά με φίλους και συνεργάτες της, παρουσιάζοντας τις καλύτερες ερωτήσεις της”.
***
Ξεφωνημένοι εντελώς πια  LiFO και Δημοκίδηδες. (΄Η μην ήταν πάντα έτσι και τώρα απλώς ξεχείλωσαν;)
Υποκλίνονται  ως συνάφι (κι ας τρώγονται) σχεδόν όλοι τους  στα φληναφήματα και τις π@παριές της Μαλβίνας τους. ΄Ενα απολίτικο, φαλλοκρατικό-πατριαρχικό, πέρα από κομπλεξικό άτομο, που μεσουρανούσε εν ζωή  με κάτι  ατάκες και περισπούδαστες ανοησίες.
΄Εκανε, μάλιστα  καριέρα με τις… ελιές στο πρόσωπο  και το ύψος του Κώστα  Σημίτη. Τόση, λέμε,  σοβαρή  δημοσιογραφία  υπηρετούσε η μακαρίτισσα  Μαλβίνα,  ηγερία και  υποτακτική  του …ιστορικού  (Θου Κύριε, )  και καλού εμπόρου  Χαριτόπουλου Διονυσάκη!

4.Απίστευτο ξέσπασμα για την Ελλάδα από τον γνωστό δημοσιογράφο. Μάλιστα, ήταν τόσο περίεργη και δύσκολη η στιγμή, που έβαλε τα κλάματα στην εκπομπή του ΑΝΤ1.   (11.31 views)

Απίστευτη στιγμή: Έβαλε τα κλάματα ο Γιώργος Τράγκας στον Παπαδάκη - "Γιατί με λένε ρουφιάνο;" (Vid)

“Γιώργος Τράγκας – Γιώργος Παπαδάκης: Ήταν μία στιγμή που… γράφτηκε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά επρόκειτο για ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

Πριν μερικά χρόνια, ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή “Πρωινό Αντ1” είχε φιλοξενήσει ν έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, ο οποίος σε φορτισμένο κλίμα δεν έκρυψε τη συγκίνηση του με κλάμα για τα τελευταία γεγονότα που συνέβαιναν στη χώρα”.

***

Ξετσίπωτη φάρα. “Γραμματείς και  Φαρισαίοι” είναι ήπια παρομοίωση,  χαϊδολόγημα. Θα τους πω αλήτες.  Το σωστότερο.

΄Εκλαψε ο Τράγκας ,λέει,  για το κατάντημα της Ελλάδας!  Λες πως  δεν ήταν  κι  αυτός ο πανάθλιος κλεφταράς  που κάλυπτε με το παχυλό  αζημίωτο το αφεντικό του, τον Κώστα Καραμανλή  και  την κατάντησε  έτσι.

Τερατολόγος ,συνωμότης  και  παραμυθατζής. Αλλά ο  κορυφαίος του τίτλος είναι  Λαμόγιο μέγα. (Για την κονόμα, ρε γαμώτο…χύνουμε άμα λάχει  και δάκρυα  κροκοδείλια).

Λέγαμε γι΄ αυτόν την άθλια ορντινάντσα του “ανιψιού”

“ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ”

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ “ΣΟΥΠΕΡ ΝΟΒΑ” ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ-ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ
Γιώργος Τράγκας:  “Ο Μπράντ Πιτ δεν βρίσκει ώρα να γα…”!

Γιώργος Τράγκας

“Εγώ με τον Brad Pitt έχω πρόβλημα είπε ο Γιώργος Τράγκας, και δεν ξηγήθηκε καλά στην Angelina Jolie. Αλλά, είπε συνεχίζοντας,  κι αυτή το έχει παρακάνει. Έχει ανορεξία και είναι όλο κόκαλά από πάνω μέχρι κάτω, έχει κάνει και διάφορα και ο άλλος βαρέθηκε.

Του κουβαλάει όλο παιδιά στο σπίτι, και δεν βρίσκει ώρα να γ@μήσει είπε ο Γιώργος Τράγκας αφήνοντας τους παρουσιαστές της εκπομπής αποσβολωμένους.

Ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος ξεκίνησε να μιλά για τις τηλεοπτικές άδειες, τα κανάλια, τη διαδικασία της αδειοδότησης, αλλά και την κυβέρνηση. Κουβέντα στην κουβέντα ο δημοσιογράφος ξεκίνησε τα πιο αιχμηρά σχόλια, όπως αυτά που συνηθίζει στη ραδιοφωνική εκπομπή του και οι παρουσιαστές του «Έτοιμο το πρωινό» μάλλον δεν ήταν έτοιμοι για αυτό που θα ακολουθούσε

Ένα απλό «μαλ@κίες» ήταν η αρχή, με την Κατερίνα Καραβάτου να δοκιμάζει ένα ετεροχρονισμένο «μπιπ».

 

΄Εχουμε πλειστάκις ασχοληθεί με το …λαϊκό παιδί της δημοσιογραφίας Γιώργο Τράγκα. Γι΄αυτό και με αφορμή τις παραπάνω ραδιο-φω(ο)νικές βολές του (διάβαζε χωροφυλακίστηκο… χούμορ με μπόλικη δόση σεξισμού, φαλλοκρατίας και “μαγκιάς- κλανιάς”) κάναμε ένα…απάνθισμα των κειμένων μας για πάρτη του γνωστού και μη εξαιρετέου εκπροσώπου της βιομηχανίας παραπληροφόρησης και μαζικής αποβλάκωσης και σας τις παρουσιάζουμε:

Ο Τράγκας αποκάλυψε την ημερομηνία των εκλογών

 Και από πού και ως πού αναγορεύτηκε ο Τράγκας σε ειδικό, για να κάνει και τέτοιου είδους σοβαρές, πολιτικές προβλέψεις; Ο αδίστακτος «δημοσιογράφος» ,αν  είναι ικανός για κάτι, είναι για να  έχει το υβρεολόγιο ως επιχείρημα, τη λαμογιά ως μπίζνα και τρόπο ζωής , το θράσος και την υποκρισία ως «αρετές».

Η ιστορία τον έχει κατατάξει στη λίστα των πιο άθλιων, πανούργων και αδίστακτων εκπροσώπων της βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Πάνε οι εποχές, που «κονδυλοφόροι» σαν ελόγου του γράφανε και την ιστορία και  παρείχαν άφεση και κάλυψη σε τέτοιου είδους τρωκτικά. «Καλές εποχές» για εκείνους τότε.  Καλές για μας  οι σημερινές.

«΄Εχει ο καιρός γυρίσματα» δε συνηθίζει να  λέει πάντα ο ..»τζάμπα μάγκας» και φιλο-Ναζί Γιώργος Τράγκας;

2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ.ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ…ΜΑΥΡΑ ΧΕΡΙΑ.
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ για τον Γιώργο Τράγκα
 31/8/2015
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ για τον Γιώργο Τράγκα
Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του Πρωτοδικείου βρίσκεται ο δημοσιογράφος…
και εκδότης ημερήσιων εφημερίδων και περιοδικών εκδόσεων Γιώργος Τράγκας για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Την υπόθεση ερευνά η 16η ειδική ανακρίτρια για κακουργηματική απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων, που σύμφωνα με δικαστικές πηγές αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το σκέλος της έρευνας που αφορά τις καταθέσεις του δημοσιογράφου στη λίστα Λαγκάρντ έχουν αναλάβει οι οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης.Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που διενεργήθηκε, περιουσιακά του στοιχεία, ύψους 10 εκατ. ευρώ, δεν είχαν δηλωθεί στο πόθεν έσχες. Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, βρέθηκε στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας. Ο Γιώργος Τράγκας έχει ήδη αναφερθεί στο θέμα: «Είναι μια υπόθεση από το 2012 που εκκρεμεί στον ανακριτή. Έχω υποστεί αλλεπάλληλους φορολογικούς ελέγχους. Ο τελευταίος από τέσσερις ελέγχους σε βάθος δεκαετίας. Επεβλήθη φόρος σε εμένα και τη σύζυγό μου για άτυπη δωρεά σπιτιού, ο οποίος καταβάλλεται».

O Γιώργος Τράγκας τέτοια πράγματα; Αποκλείεαι. Το λαϊκό παιδί,ο μάγκας με τα… καθαρά χέρια να κάνει λαμογιές και απάτες;  Δε γίνονται αυτά.

 Αλλά, εκτός των άλλων   ο Γιώργος είναι και δημοσιογράφος-εισαγγελέας.Ουδείς διεφθαρμένος ή διαπλεκόμενος ξεφεύγει από τη σκληρή κριτική του  φοβερού και τρομερού ρεπορτατζή,  ειδικά στα (πέτσινα) δελτία ειδήσεων και των (στημένων)  καυγάδων  του έτερου «Καπαδόκη», συναδέλφου του Νίκου Χατζηνικολάου. Αυτοί είναι οι αστέρες της κάθαρσης, της εντιμότητας, της αντικειμενικότητας  στη …  βιομηχανία παραπληροφόρησης. Μην τους χαλάτε το όνομα στην πιάτσα με λαμογιές, φοροκλοπές και τέτοια. Πώς να σταθεί μετά το Σύστημα με τέτοιους… χαλασμένους  στυλοβάτες;

3. “Η συγκλονιστική επιστολή του Γ. Τράγκα στον Κ. Χαρδαβέλλα

 28/10/2012

Με μία επιστολή-χείμαρρο ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ευχαριστεί τον Κώστα Χαρδαβέλλα για τη στήριξή του, όσον αφορά στην εμπλοκή του ονόματός του στη διαβόητη «λίστα Λαγκάρντ» και «ξεσκεπάζει» όσους κρύβονται πίσω από την διαπόμπευσή του.

Είναι πια κανόνας εδώ στο  Homo-Naturalis. gr  να μην προλαβαίνει να “στεγνώσει το μελάνι” που λέγανε οι παλιοί γραφιάδες και …νά΄τη  η επιβεβαίωση των γεγραμμένων.   Πώς λέμε “πριν αλέκτορα φωνήσαι…”.

Γράφαμε και εξηγούσαμε ανήμερα 28 Οκτωβρίου ,γιατί εμείς, αν και είχαμε τη δυνατότητα , δε  δημοσιεύσαμε τη λίστα “Λαγκάρντ” . ΄Εσπευσε, όμως, να τη δημοσιεύσει  ο στρατευμένος δημοσιογράφος  Βαξεβάνης, κατ΄εντολή τίνος άραγε; Και ας… γελάσουμε τώρα λίγο. Μας το χρωστούσε ο δαιμόνιος δημοσιογράφος.

Με τη δημοσίευση της λίστας, όπως ήταν αναμενόμενο, “ήρθαν τα πάνω κάτω” στην Ελλάδα.΄Εγινε σεισμός. Τώρα πια τίποτα δεν είναι, όπως ήταν πριν ο συλληφθείς για πλημμέλημα δημοσιογράφος (και καταχειροκροτηθείς στο δικαστήριο επί…ανδραγαθία) προβεί στην ηρωική πράξη της παρουσίασης της λίστας.

΄Ετσι, πέρα από την καταλυτική βοήθεια που πρόσφερε  στη χειμαζόμενη ελληνική οικονομίας η δημοσίευση του καταλόγου των μεγαλοκαταθετών της Ελβετίας, έγιναν και “τα μούτρα κρέας” σε πολλούς,  που είδαν το όνομά τους να φιγουράρει κρεμασμένο στα μανταλάκια των περιπτέρων.΄Ενας απ΄αυτούς  ήταν και η “παλιά καραβάνα” της απερίγραπτα διεφθαρμένης ελληνικής δημοσιογραφίας, ο  Γιώργος Τράγκας.

Διαβάσατε στην αρχή πώς δικαιολογεί ο  εκπρόσωπος της “βαριάς” βιομηχανίας “ενημέρωσης” τα ΝΟΜΙΜΑ λεφτά του, που τα έχει “καβατζάρει” στην Ελβετία. Διαβάστε τι λέγαμε κι εμείς στη δική μας απάντηση προς τον κύριο Κωνσταντίνο Βαξεβάνη:

“Η λίστα “Λαγκάρντ” που παρουσιάσατε είναι “σκύβαλα’. Ανασύρθηκε και διατηρείται στην επικαιρότητα για το “θεαθήναι”. Δεν έχει καμιά, μα καμιά  απολύτως ουσιαστική αξία και ο χρόνος θα το επιβεβαιώσει. Τί αποδεικνύει η λίστα; Το αυτονόητο.  Πως ο “Τράγκας”, δηλαδή, ο “Βουλγαράκης”, ο “ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ”  έχουν λεφτά στο εξωτερικό, κρυμμένα σε ελβετικές κυρίως τράπεζες. Σιγά το μυστικό. Και είναι παράνομο να έχει κανείς χρήματα στο εξωτερικό; ΄Οχι, βέβαια. Εκτός κι  αν είναι “προϊόντα εγκλήματος”. Αλλά, αυτοί που τα έχουν εκεί και μάλιστα ως επώνυμοι καταθέτες, ξέρουν πολύ καλά και να δικαιολογήσουν την προέλευσή τους. Τόσα εκατομμύρια έχει βγάλει ο Τράγκας, ας πούμε, από τις κρατικές διαφημίσεις. Πακέτα σωρηδόν του έδινε ο Καραμναλής, όσο ήταν στην εξουσία. Δε δικαιολογεί ο Τράγκας  τα λεφτά της Ελβετίας από αυτή και ΜΟΝΟ την πηγή; Πριν χρόνια, θυμηθείτε, τότε με το “σκάνδαλο” Ζαχόπουλου. “Αγκομαχούσε” ο Θέμος Αναστασιάδης να κρύψει τα λεφτά του. Τα έβαλε σε μια λινάτσα και γύριζε την Ευρώπη να βρει “καβάντζα”,μέχρι που τον πιάσανε εντελώς τυχαία οι Γάλλοι σε έναν επαρχιακό δρόμο. Είδατε πως τα δικαιολόγησε την επομένη; Από τη δουλειά μου, κύριοι. Ναι, είμαι τόσο καλός (ο καλύτερος) και  βγάζω εκατομμύρια. Είναι παράνομο αυτό στην “αγορά” σας; “Λάδι””ο Θέμος. Του ζήτησαν και συγγνώμη, μάλιστα”.

4.  “Την ώρα που έκλεινε το Maxim ο Κωστόπουλος αγόραζε σκάφος 450.000 Ευρώ!

  6-2-2012

 Πέτρος Κωστόπουλος, Νίκος Χατζηνικολαου, Νίκος Ευαγγελάτος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Τράγκας. Η πρώτη …παρτίδα. Το “βαρύ πυροβολικό” της “βιομηχανίας παραπληροφόρησης ” που επί συναπτά έτη ταϊζουν σκουπίδια  τον κόσμο και έχουν θησαυρίσει από  την αδίστακτη εκμετάλλευση-εκπόρνευση  των ΜΜΕ και  των εκδόσεων, που ελέγχουν ασφυκτικά.    ΄Οταν εμείς εδώ, ήδη από το 2008, επισημαίναμε το κακό που ζύγωνε και είχαμε ξεκινήσει εκστρατεία ,για να προλάβουμε την κρίση, σπεύσαμε να ενημερώσουμε και τους πέντε αυτούς εικονιζόμενους …αστέρες, μήπως και συγκινηθούν και βοηθήσουν στην ενημέρωση και πληροφόρηση του κόσμου.  Οι  πανάθλιοι εγκληματίες κώφευαν και συνέχιζαν εν γνώσει τους και με δόλο να αποκρύπτουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίζουν, να παραποιούν και να πλαστογραφούν την αλήθεια, για να πλουτίζουν πιο εύκολα , να προκαλούν με τον τρόπο ζωής τους ,να  αποπατούν-ασελγούν πάνω σε κάθε αρχή και δεοντολογία δημοσιογραφικής ενημέρωσης.

Είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και θα λογοδοτήσουν ,όταν και σ΄αυτό τον τόπο ξημερώσει μια νέα “ημέρα”.

5. Το Documento ανακοινώνει τα ποσά που έλαβε από κρατική διαφήμιση τα τρία χρόνια λειτουργίας του