Νοθεία παντού. Από τις “πέτσινες” δημοσκοπήσεις και τις εκλογές, ως τα φέικ οικονομικά στοιχεία και τις καιροσκοπικές αξιολογήσεις των καπιταλιστικών οίκων

iefimerida.gr:

 

Η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και στη ΔΕΘ έδωσε ώθηση στα ποσοστά της ΝΔ, όπως δείχνει η δημοσκόπηση της Politic που διενεργήθηκε από την Interview.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει άνοδο τριών μονάδων και εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, ενώ Κυριάκος Βελόπουλος, Δημήτρης Νατσιός και Αφροδίτη Λατινοπούλου κρατούν υψηλά τα ποσοστά τους.

 

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:

ΝΔ: 24,4% (από 22,2%),
ΠΑΣΟΚ: 14,9% (από 11,7%)
Ελληνική Λύση: 8,3% (από 8,8%)
ΣΥΡΙΖΑ: 7,8% (από 8,3%)
ΚΚΕ: 7,4% (από 8,7%)
Φωνή Λογικής: 5,5% (από 4%)
Νίκη: 3,3% (σταθερό)
Πλεύση Ελευθερίας: 3,1% (από 3,9%)
ΜέΡΑ25: 3%
Νέα Αριστερά: 2,5%
Αδιευκρίνιστη ψήφος: 19,8%.

 

***

Να περιμένεις από την κυρία Αδειλίνη να στείλει σούμπιτους   τους ΠαναγοπουλοΦαναροΓεράκηδες στο εδώλιο  για έγκλημα εσχάτης προδοσίας;  (Συνταγματικό).   Μα, η αξιότιμη εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ουδέποτε ,  η γυναίκα δήλωσε  πως είναι…Αυστριακή!  Εκεί δεν αστειεύονται οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Τους  μπουζουριάζουν τέτοιους εγκληματίες. Ακόμα και καγκελάριους.  ΄Η, στην καλύτερη γι   αυτούς περίπτωση, τους στέλνουν σπίτι τους.

 Η  δική μας εδώ εισαγγελέας  γεννήθηκε και «ανδρώθηκε» (sic, για να μπαίνουμε συχνά πυκνά και  στο μάτι των… πολιτικά ορθώς φρονούντων) σε μια χώρα Μπανανία.  Και στο σχολείο και στο καθηγητικό, τη μάθανε    πως το σταυρό μας . ως  ΄Ελληνες και Ορθόδοξοι,  τον κάνουμε με το…καλό το χέρι, το δεξί. Κι όταν θες να δώσεις ευχή να πιάνει,  να εύχεσαι  από καρδίας “όλα να  σου πάνε δεξιά”!  Μη ζητάτε, επομένως ,να  προδώσουν την παιδεία και τις παραδοσιακές, εθνικές τους  αρχές  οι εισαγγελείς της χώρας.  Αλλιώς, “εάν  το άλας  μωρανθή εν τίνι αρτυθήσεται”;

 Επί  του συνταγματικού εγκλήματος τώρα.

Πρώτος , λοιπόν,  πάλι και με διαφορά, ο Κυριάκος!  Το λένε  και το διασφαλίζουν  με τις, πέραν κάθε αμφισβήτησης,  ανεξάρτητες  δημοσκοπήσεις οι εταιρίες της  κομπίνας.  Ο λαός της Ελλάδας!     Όχι του  ΄Αρη, που δεν υπάρχει κει πάνω  ψυχή,  άλλωστε.  ΄Εχουν μείνει ενεοί οι ΄Ελληνες με το τεράστιο, κυβερνητικό  έργο του γιου,  του αλήστου μνήμης πατρός του ,γι΄ αυτό  τον ανταμείβουν  και τον αναδεικνύουν πρώτο και άριστο των…Αρίστων. Γιατί, όλα κι όλα, μπορεί να έχει  χίλια κουσούρια ο ΄Ελληνας,  αλλά αχάριστος  δεν είναι.  Του κάνεις μια χάρη, μια θυσία,  στην ανταποδίδει  με δέκα. Τέτοιος  ελληνοχριστιανικός λαός είμαστε… εξ αρχαιοτάτων χρόνων!

Λέμε, επομένως ,  κι εμείς και ισχυριζόμαστε  πως είναι  εντελώς,  μα εντελώς  πέτσινη και η σημερινή «εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν»,  χαρμόσυνη είδηση (για τη γαλάζια  ακρίδα και προς  ημετέρα  στεναχωρία) ,της  νέας πρωτιάς του Κούλη τους ;  Ναι, και το υπογράφουμε. Διότι:

-Σε μια χώρα  με 2.400.000 οφειλέτες σε τράπεζες και funds, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει το χέρι του  έχοντος θηλιά στο λαιμό το “κόκκινο  δάνειό” του,  να πει λόγο καλό για τον Κυριάκο. Πολύ περισσότερο, να ρίξει ψήφο στην επάρατη.

-Δεν είναι όλοι οι ΄Ελληνες….Σερραίοι. Να σκοτώνεις αθώους επιβάτες  στα τρένα και να λαμβάνεις, όχι μόνο   άφεση  αποτρόπαιων, τέτοιων εγκλημάτων ,αλλά και   επιβράβευση  18.000 ψήφων ,  ως γνήσιος απόγονος της δυναστείας Καραμανλή  του Σερραίου και Μακεδόνα . Δεν είναι  όλοι οι ΄Ελληνες ασεβείς  και σκυλευτές.

-Να μη μιλήσουμε για  την… ανθηρή οικονομία της χώρας , όπως την παρουσιάζουν με  τα φέικ οικονομικά στοιχεία τους. Ούτε περιμένουμε  τις  ψευδείς αξιολογήσεις   από τους   οίκους της καπιταλιστικής Αγοράς, να μην   τη ντύνουν (ακόμα, αλλά όχι για πολύ) με  τα μαύρα της τα ρούχα . Τη δεύτερη χρεοκοπία της χώρας, τη   ζει στο πετσί του ο καθημερινός ,απλός άνθρωπος που δεν ανήκει στο παμφάγο  σμήνος της  “μπλε  ακρίδας”.

Φτάνουν και περισσεύουν αυτά τα εγκλήματα και οι πομπές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα, για να καταλάβει και ο πιο ανόητος   πως  η εγκληματική συμμορία  εκλέγεται κάθε φορά  ΜΟΝΟ  …ΕΛΕΩ  ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ!  Από τις κάλπες, μέχρι τις πέτσινες δημοσκοπήσεις που μοσχοπληρώνει  τους ανήθικους εμπόρους ,  που (δεν) τις διεξάγουν ,για να εξαπατούν τους αφελείς.

Η πραγματική εκλογική δύναμη της Ν. Δ, αυτή τη στιγμή,  είναι κάτω του  15% του εκλογικού σώματος. ΄Όχι πως συγκέντρωνε , βέβαια,  τα ποσοστά που παρουσιάζουν στις τελευταίες δύο «εθνικές» εκλογικές αναμετρήσεις.  Ποτέ!

  Το πώς κάθε φορά εξασφαλίζει  τα «σαραντακατό» των ψηφιζόντων , είναι ζήτημα … προσλήψεων!  Κάποιω “καλών και  διαβασμένων” ( ασφαλώς  και χρυσοπληρωμένων) χάκερ, που  προσφέρουν στο πιάτο τα αποτελέσματα που χρειάζεται ο Κούλης τους, για να κερδίζει πάντα και με διαφορά.

Η αλήθεια, όμως,  είναι πως δε  φτάνουν, μόνο   οι χάκερ. Απαιτούνται ,ομοίως,  για να “δέσει το γλυκό”,η ανυπαρξία αντιπολίτευσης, βυσσοδομούντες   Τσίπρες με αχυράνθρωπους  Παππάδες και , επίσης,  λίαν απαραίτητο και βασικό, η   τοποθέτηση  εγκάθετων  στο νευραλγικό  πόστο της δικαιοσύνης.

Τώρα πια, μιλάμε καθαρά και ξάστερα  για νοθεία στις δύο προηγούμενες  εκλογές!   Χωρίς, επαναλαμβάνουμε,  επιφυλάξεις. Ξέρουμε τί λέμε.  ΄Όπως, φυσικά,  ουδεμία αμφιβολία έχουν, πρωτίστως, όσοι  γνωρίζουν , καλύτερα μάλιστα κι  από τους μισθωμένους  χάκερ της Ν.Δ στο νέο κόσμο της πληροφορικής, τί  βρώμικα παιχνίδια παίζονται.    Το διαδίκτυο είναι ένα  πέλαγος που ακόμα μπορούν να ψαρεύουν πολλοί στα θολά νερά.

 Αλλά για πόσο;