Ξαφνικός έρωτας της Δεξιάς για ΚεντροΑριστερά με τον Αλέξη Τσίπρα!

thanasis-karteros

marantzidis-mak

Μαραντζίδης: Είναι τραγέλαφος ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη -Φέρουν ευθύνη όσοι τον ανέχονται<

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας τραγέλαφος που τη βασική ευθύνη, βεβαίως, τη φέρνει η ηγεσία του, δηλαδή ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά από ένα σημείο και μετά τη φέρουν και οι άνθρωποι που τον ανέχονται. Αυτά που ακούγονται στον ΣΥΡΙΖΑ μερικές φορές πράγματι προξενούν τα γέλια, άλλες φορές προξενούν τα κλάματα και μερικές φορές απλώς μένεις με ανοιχτό το στόμα, να ακούς, φέρ’ ειπείν, αρχηγό ενός σύγχρονου αριστερού κόμματος, υποτίθεται, να προτείνει στελέχη του κόμματος να λειτουργούν με μοντέλα σταλινικού δημοκρατικού συγκεντρωτισμού που νόμιζα ότι το έχουμε λύσει αυτό το θέμα, που να μην μιλάνε δημόσια και να μιλάνε μόνο στα όργανα, τα οποία τα συγκαλεί ο πρόεδρος όποτε θυμάται να επιστρέψει από την Αμερική»,

“Ακολούθως ο  Νίκος Μαρατζίδης είπε ότι «ο κ. Κασσελάκης είναι, ας το πούμε έτσι, ένας ανασταλτικός παράγοντας σε σχέση με ουσιαστικότερες διαδικασίες, οι οποίες οφείλουν να αναπτυχθούν στην ελληνική κεντροαριστερά. Το καταλαβαίνει και ο τελευταίος άνθρωπος σε αυτή τη χώρα», είπε και συμπλήρωσε πως δεν είναι τυχαίο ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μια πρόσφατη έρευνα, είχε τον μεγαλύτερο αριθμό αρνητικών απόψεων στην ελληνική κοινή γνώμη από κάθε άλλον αρχηγό. «Αυτό δεν είναι τυχαίο και δείχνει ακριβώς ότι αυτό το πολιτικό αγκάθι, να το πούμε έτσι, που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ας το ονομάσω κρίση ηγεσίας, είναι κάτι το οποίο δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Δημιουργεί δυσχέρειες όχι μόνο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αν ήταν για το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ασχολούμασταν τόσο πολύ -αν και πάλι θα ασχολούμασταν γιατί είναι αξιωματική αντιπολίτευση, έστω και με τόση περιορισμένη δυναμική-  αλλά γιατί δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του συνόλου των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς».

Iefimerida.gr

***

Η Μητσοτακική , προπαγανδιστική νηοπομπή  με τις ναυαρχίδες    Ράπτη-Αλαφούζο- Μαρινάκη,  δεν αφήνουν τίποτα  τελευταία  να πέσει  κάτω από τη λάσπη και τους λίβελους , που ανελλιπώς και κατά συρροή, εκτοξεύουν αυτή την ώρα     κατά του Στέφανου Κασσελάκη.  Δεν προλαβαίνει, ας πούμε, ο γνωστός Γκεμπελίσκος που σπάζει  τη ζυγαριά με τα κιλά  της αριστεροφρονύνης του,   Θανάσης Καρτερός να στεγνώσει το παλαιομοδίτικο, ξεθωριασμένο στις μέρες μας  «κίτρινο μελάνι» της πένας του,   με εκείνα τα   χυδαία ,υστερικά  ξεσπάσματα κατά του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί του έκοψε  την αργομισθία   και γίνεται πρώτη είδηση στα σαλόνια και τα πλατό του ιδιωτικού  στόλου των μισθοφόρων, που  μάχονται  “υπέρ των βωμών και  των εστιών” της φαμίλιας.

Χτες, τη σκυτάλη πήρε ο συστημικός τρόφιμος  των  κουκουβαγείων της «αλλαξοκωλιάς»,   ο γνωστός ανεμοδούρας   Νίκος Μαραντζίδης.  Χρόνια είχε πιάσει στασίδι δεξιού ψάλτη . Σε σημείο, όμως,   να  τον έχουν σιχαθεί από  το πολύ το  Κύριε, ελέησον, ακόμα και  οι χορηγοί του.

Πρόσφατα, όμως,  άλλαξε η κατεύθυνση του αέρα .  Λίγο καιρό πριν, σφαζόταν στην ποδιά της Ευτυχίας  η  πολιτική αξιοσύνης της οποίας, αν και  …φαβορί, δεν την αξίωσε   να ηγηθεί του παλιού  ΣΥΡΙΖΑ ,για  να τον αφήσει …παλιό ,τετριμμένο και για πέταμα .  Και την άρρωστη φιλοδοξία της ,  “αριστερή φιλοτιμίαν ποιούμενη”,  αρκέστηκε στη θέση του ταπεινού   μέλους του κονκλαβίου  του συλλογικού μορφώματος  του  2.4%  της Νέας πέτσινης Αριστεράς.

Σήμερα, το ίδιο παλικάρι,  ομνύει ως   συμβουλάτορας του π. αρχηγού του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά   σε μια νέα εποχή ,που θα ανατείλει με τη συγκόλληση ενός άλλου μορφώματος υπό το ηχηρό   όνομα  Κεντροαριστερά και με νέο αρχηγό τον παλιό αρχηγό , Αλέξη Τσίπρα.

Ανεκδιήγητος αυτός ο τύπος, ο Μαραντζίδης.  Με χίλιες μουτσούνες. Μια από όλες, η τωρινή, είναι εκείνη που πονά και συμπάσχει με τη χαμένη Αριστερά (ό,τι ήταν η χαρά του  χτες ή όπως περίφημα το διατύπωσε η λαϊκή θυμοσοφία σε αυτή    «που έφτυνε και τώρα γλείφει”,  επειδή σήμερα την ταλαιπωρεί ο… σταλινικός Κασσελάκης !

Ναι ,ναι, καλά ακούσατε . Ο Σταλίνας  Κασσελάκης! Τόσο γραφικός, ανιστόρητος και παρανοϊκός ,ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα!  Αλλά είναι  γνωστό ,βέβαια  πως “το πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”. Και  ως μονίμως γυρίστρας  και λούζερ ο Μαραντζίδης  έχει χάσει πια “τα αυγά και τα πασχάλια”. Μέχρι που η απόγνωσή του, τον οδήγησε να μας πει πως πιστεύει τάχα   στις στημένες  δημοσκοπήσεις του ομοίου  φυράματος  με εκείνον, οι οποίες θέλουν τη…Λατίνα  Αφροδίτη, πολύ πάνω σε δημοτικότητα από τον μη…Λατίνο Κασσελάκη (Θού, Κύριε!)

Αλλά, όλοι αυτοί είναι το δέντρο. Το Δάσος είναι άλλο και έχει ενδιαφέρον για εξερεύνηση. ΄Ολοι τούτοι  οι Κογιόνηδες  ,δεν είναι, παρά   μισθοφόροι, ενταγμένοι στο αντιΚασσελικό στατόπεδο ,που   ξαφνικά κεραυνοβολήθηκαν από  σφοδρό έρωτα για την ΚεντροΑριστερά!   Ειδικά ,με επικεφαλής μιας τέτοιας τερατογέννησης , τον  γνωστό  σε όμοιες  επιδόσεις συγκολλητικής, όπως  ακροδεξιάς και Αριστεράς στην εποχή του  κυβερνητικού  ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Τί παίζεται:     Απλά.   Το καθεστώς Μητσοτάκη   πήρε και επεξεργάστηκε πολύ καλά  μετά τις ευρωκλογές ,το κύριο μήνυμα. Πως:   ΄Οπως τώρα, και σε εθνικές εκλογές ,όποτε γίνουν,  δεν υπάρχει περίπτωση επανάληψης άλλης λαθροθηρίας και νοθείας, όπως έκανε  στις δύο  εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 και του 2023,  που οι τελευταίες ,μάλιστα, τους εξασφάλισαν  εκείνο  το περίφημο σαραντακατό!  Ουδέποτε έχασε, γιατί ποτέ δεν είχε (κατασκευάστηκε  στα σκοτεινά υπόγεια του διαδυκτύου  ) 1 εκατομμύριο ψηφοφόρους η Δεξιά!

΄Αρα. ΄Ένα στερεά συσπειρωμένος,  χωρίς αρχηγικές τερατογεννήσεις,   ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ  κόσμος, μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά. Να φέρει  τα πάνω κάτω. Να πάρει   εκλογείς από παντού, προπαντός από την ΑΠΟΧΗ.  Ακόμα και από τους χλιαρούς όλων των άλλων  και των  εχθρικά διακείμενων στο ΣΥΡΙΖΑ. κομμάτων . Να δούμε μια Ελλάδα  να γίνεται …Ρουμανία. ΄Εναν Κυριάκο Μητσοτάκη  και ένα Κώστα Καραμανλή  να έχουν την  τύχη   του Ρουμάνου πρωθυπουργού, που πήγε φυλακή με πάνω από 40 μεγαλόσχημα επίσης λαμόγια  της ρουμάνικης διεφθαρμένης  εξουσίας.

Αλλά, μια τέτοια ανατροπή- εξέλιξη, μπορεί  να υπάρξει  μόνο με  το  νυν αρχηγό στο τιμόνι του ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. Ουδείς άλλος έχει  πια  το «χρίσμα».

Κι αυτό  είναι που  κάνει  τους πραίτορες της Δεξιάς   να έχουν σαλτάρει. Δεν είναι που χάνουν την εξουσία. Ο  “αλλιώτικος”  ΕλληνοΑμερικανός πάει να τους χώσει φυλακή!  Ό, τι έπρεπε να είχει γίνει εδώ και χρόνια, δηλαδή. Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας,  ως  φύλακας  άγγελος , τους έβαλε κάτω από τα χρυσά  φτερά του και τους γλίτωσε.

Η νέα  του Μητσοτακικού  καθεστώτος εφεύρεση ,που   νυχθημερόν παίζει  η στρατιά της προπαγάνδας του,  είναι τούτη: Ρίξτε νερό στο μύλο Μητσοτάκη με άλλο τρόπο.  Εκθειάστε τον τ. αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο έφτυναν μέχρι χτες  και έχετε το άλλοθι να χτυπάτε αλύπητα το νέο!

Ο Αλέξης Τσίπρας,  ως αρχηγός της κυοφορούμενης  κεντροαριστερής συγκόλλησης, είναι από χέρι χαμένος. Κι αυτός και το εγχείρημά του.  Γενικότερα, ο πρώην  αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αν  για κάτι  κάνει πια, είναι για   …Ινστιτούτα, επίτιμες τηβέννους ή , άντε και πρόεδρος Δημοκρατίας.  Πρωθυπουργός…με την καμία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αλλιώς. ΄Ό, τι δεν έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, μπορεί τούτος να το κάνει. ΄Εχει και τσαγανό και ικανότητα και πείσμα. Και δεν κωλώνει σε συνωμοσίες, λάσπη, χτυπήματα κάτω από τη μέση και τέτοιες  πουστιές.  ΄Εχει παλικαριά και αντοχή. Προσόντα που δε διαθέτει ο Αλέξης Τσίπρας. Δοκιμάστηκε, άλλωστε  και απέτυχε  σε αυτά.

Είναι αυτός ο λόγος που η παμπόνηρη  αλεπού της Δεξιάς, ερμήνευσε  σωστά τα σημεία των  καιρών.   Σύνθημα: Εξυμνείς και προωθείς  Τσίπρα, σημαίνει χαντακώνεις  Κασσελάκη. Και μαζί το όραμα της ΑΛΛΑΓΗΣ και της τιμωρίας των υπόδικων.

Κι αυτό με τη σειρά του σημαίνει ένα ακόμα γερό χαστούκι στον Αντιδεξιό κόσμο , που είναι η υπέρτερη  πολιτική  δύναμη της χώρας.   Το  80% του εκλογικού σώματος!  Και ήταν ίδιο το ποσοστό στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας, ανέκαθεν.

Σημαίνει, όμως,   πως για άλλη μια φορά η εγκληματική και υπόδικη Δεξιά, τη  σκαπουλάρει.    Και πάει διακοπές στις Μπαχάμες  να ξεκοκαλίσει τα κλεμμένα και   κρυμμένα  ασφαλώς στις  καβάτζες των εξωτικών νησιών και της ελβετικής καταπακτής με τις θυρίδες και τις ράβδους χρυσού.

Αυτό θέλεις;