Ξαφνικός έρωτας της Δεξιάς για την Αριστερά και τη …χαμένη της τιμή!

adonis_dragasakis

Thumbnail

thanasis-karteros

 

Τι σου είναι δαύτοι,  βρε παιδί μου;  Σαν τους λύκους, ίδια μούρη και συμπεριφορά .  Δεν κωλώνουν πουθενά, αν οσμιστούν τον κίνδυνο. Και γίνονται ξαφνικά αγέλη. Να πέσουν να κατασπαράξουν  τον «αμνόν,  τον (υποσχόμενον) αίροντα την αμαρτίαν» του Συστήματος, Στέφανο Κασσελάκη.

΄Αδωνις με Δραγασάκη.  Καρτερός με Ράπτη, Όλα τα καλόπαιδα… χέρι- χέρι με τον Καρατζαφέρη. Και με το Μιχαλολιάκο, ασφαλώς, άμα λάχει και χρειαστεί.  «Και με το διάβολο μαζί», όπως  …πρόκανε  να το πει κι αυτό   το συνεταιράκι  του Κων. Μητσοτάκη «Κάθαρμα»  στο βρώμικο  ΄89, ο περίφημος Χαρίλαος Φλωράκης, Γ. Γ τότε του  ΣΚΕ (Σταλινικό Κόμμα Ελλάδας)

Ξεχνούν τις διαφορές (στην ουσία δεν τις έχουν ποτέ, οικονομικές είναι μόνο). Γίνονται μια γροθιά, κρίκοι ίδιας συστημικής αλυσίδας που κρατάει δεμένο σφικτά το παγκόσμιο  κρατικό Σύστημα.  Αυτό που οι  εξουσίες   του κυβερνήτη και του τραπεζίτη ,πάνε σφιχταγκαλιασμένες .Και δεν κάνει η  μια, δίχως την άλλη.

Κάτι κινείται με τον αρχηγό του Νέου ΣΥΡΙΖΑ. Αν μη τι άλλο, επειδή, ως γνωστό,  πετροβολάνε την καρυδιά που έχει καρύδια. Τα βελανίδια τί να τα κάνεις. Δεν είναι δα  και ΚΑΤΟΧΗ !

΄Ιδωμεν!  Αλλά πριν, βοηθήσωμεν!

 

.

 

 

 

.