Οι “Λεπέν” της παγκόσμιας γκεμπελικής μαφίας είναι η απασφαλισμένη βόμβα. ΄Οχι η Μαρίν .

Το θρασίμι του γαλλικού φασιμού θα το “κρεμάσουν πάλι ανάποδα” στον Πύργο του ΄Αιφελ, οι Γάλλοι  ψηφοφόροι.

Γαλλία: Η Λεπέν αμφισβητεί τη μετεκλογική εξουσία του Μακρόν σε ό,τι αφορά την Ουκρανία

__________________________________________________-

Γαλλία: Ιστορικές εκλογές, προ των κυβερνητικών πυλών η Ακροδεξιά – Οι μεταβλητές της εκλογικής εξίσωσης

Γαλλία: Ιστορικές εκλογές, προ των κυβερνητικών πυλών η Ακροδεξιά – Οι μεταβλητές της εκλογικής εξίσωσης

Documento

 

Γαλλία

Στις κάλπες οι Γάλλοι υπό τον φόβο για την πρώτη ακροδεξιά κυβέρνηση από τον Β’ Παγκόσμιο

 

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Γαλλία για τις ιστορικές εκλογές. Φαβορί ο «Εθνικός Συναγερμός» ενώ αναμένεται συντριβή για το κόμμα του Μακρόν
efsyn.gr

******

2017!

“Το πρακτορείο Bloomberg που επικαλείται το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών, μεταδίδει πως σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των γαλλικών προεδρικών εκλογών, η Μαρίν Λε Πεν είναι εκείνη που κερδίζει τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών…”

΄Ηταν πάλι εκλογές, προεδρικές τότε στη Γαλλία. Και η Μαρίν  για άλλη μια φορά τις κέρδιζε! Και μάλιστα με … πρωτοφανή  άνεση στην  πολιτική Ιστορία  της Γαλλίας! Μέχρι που τα αποτελέσματα   (και τότε)  τους   ξεβράκωσαν  για  άλλη μια φορά . Η μουτσούνα της  αδίστακτης γκεμπελικής μαφίας, που αν και  εγκληματική οργάνωση, υποδύεται την Τέταρτη «εξουσία»,  μπορεί να ξεσκίστηκε ,  όπως θα γίνει και τώρα,  αλλά,…όλα κι όλα, αυτοί  δεν… κωλώνουν. Ο Μαμωνάς, που λατρεύουν, είναι …Θεός. Η δύναμή του απεριόριστη.

Οι Γκέμπελς σε  ευρωπαϊκό και παγκόσμιο  βεληνεκές,  έδιναν τα ρέστα τους εκείνη την εποχή.  Μήνες πριν  τις εκλογές , είχαν παρουσιάσει εκατοντάδες πέτσινες δημοσκοπήσεις (σαν αυτές που παραγγέλλει κάθε τόσο ο Κούλης στους  άλλους συν λωποδύτες   εδώ  σε μας), που έδιναν άνετο προβάδισμα ( κι άλλες με συντριπτικά ποσοστά νίκης (!))  του θηλυκού Πούτιν της Γαλλίας. Είχαν μάλιστα προετοιμάσει   περισσότερα από  100 σενάρια για την επομένη των Γαλλικών εκλογών ,όταν  η ευτραφής  Μαρίν  και με φτενή ως ανύπαρκτη  φαιά ουσία στον εγκέφαλο, θα είχε περάσει το κατώφλι του προεδρικού Μεγάρου.

Τότε, ακόμα  ο κολλητός της Πούτιν δεν ήταν καταζητούμενος. Και το παγκόσμιο γκεμπελικό αληταριό  έβαζε  στοίχημα πως ο πρώτος από τους ξένους  επισήμους που θα επισκεπτόταν το Παρίσι με Μαρίν Λε Πέν προεδρίνα, θα ήταν ο δικτάτορας της Ρωσίας. Μέγας πατριώτης και τούτος , όπως και μέγας χορηγός όλων των «Λεπέν» πατριωταράδων, απανταχού της γης.

2024

 

7 χρόνια μετά.  Την  ίδια χαβούζα ανακατώνουν οι ίδιοι Γκέμπελς. Σαν να μην (μετα)κινήθηκε ο χρόνος από τότε ,ως σήμερα. Η Λεπέν  αυτή την ώρα, πάλι  νικά  συντριπτικά ,  πάλι σχηματίζει κυβέρνηση και … κόψτε τους το κεφάλι, αν λένε παρλαπίπες. Πληρώνονται,  δεν πληρώνουν για την εγκληματική τους παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα. Γι΄ αυτό και αλωνίζουν.

2017-2024.

1.Τη  Λεπέν ακόμα  και να μην  την “κρεμάσουν ανάποδα” οι Γάλλοι,  δε θα  είναι με τους θερμοκέφαλους οπαδούς  της, παρά  μια ανεγκέφαλη μάζα φασιστών-πουτινιστών. Τίποτα περισσότερο. Ποτέ ο  μέγας κίνδυνος!

Τους κουμαντάρουμε οι συνετοί .   Και με φραγγέλιο αν χρειαστεί. (Δείτε, ως παράδειγμα τον ιδεοληπτικά ομογάλακτο της Μαρίν, τύραννο της Ρωσίας και  το τέλος του, όπως με νομοτέλεια πλησιάζει και κάντε τους συσχετισμούς σας).

2. Ο Μέγας κίνδυνος, η “βρώμικη βόμβα” που και στις ημέρες μας συνεχίζει να απειλεί με μόνιμο «χειμώνα» ολόκληρο τον πλανήτη, είναι οι Γκέμπελς απανταχού της γης. Οι “λύκοι μεταμφιεσμένοι σε πρόβατα”. Ο εχθρός, σε αποστολή “Πέμπτης Φάλαγγας”:

 

-Οι   New  York Times που παραμονές εκλογών ζητούν την παραίτηση Μπάιντεν ,γιατί δεν…τραβάει στα ντιμπέιτ !  Η «μαύρη» αλήθεια είναι βέβαια,  άλλη. Βύθισε τους “ισολογισμούς” τους στα τάρταρα. Σε αντίθεση με τη θητεία Τραμπ που με τα καμώματά του, έβγαζε καθημερινά πιασάρικο τζέρτζελο    και   εκτόξευσε τα κέρδη του αμερικάνικου Γκεμπελιστάν στα ύψη. Ελπίζουν πάλι (και βάζουν χέρι να βοηθήσουν) σε μια νέα νίκη του γελωτοποιού της Αμερικής, που ως τέτοιος, μαζί με το γέλιο, που  βγάζει ,εκτοξεύει και τις μετοχές τους στα ύψη.

– Το έγκλημα ,κυρίως της αμερικάνικης και ευρωπαϊκής βιομηχανίας παραπληροφόρησης, οι ιδιοκτήτες της οποίας  παράδωσαν βορά στα νύχια της εξουσίας τον ηρωικό  ακτιβιστή των   Wikileaks, Τζούλιαν ΄Ασάνζ, γιατί ,πρώτα ξεφτίλισε τους ίδιους  και μετά το  σύστημα διακυβέρνησης  (και όχι μόνο της Αμερικής). Σήμερα, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια  απομόνωσης,  σωματικού και ψυχικού βασανισμού του, οι θύτες του  …χειροκροτούν (!) για λόγους πρεστίζ, της επιχείρησης  “Ελευθερία του Τύπου” (!) , τη νίκη που είναι αποκλειστικά και μόνο δική του. 

–   Το ανοσιούργημα που διέπραξαν οι ΝεοΝαζί  Γκέμπελς τη Ρωσίας με  επικεφαλής το Νέο Χίτλερ τους (η ιστορία επαναλαμβάνεται ,αλλάζουν μόνο εποχές και πρόσωπα)  με την ασύλληπτης βαρβαρότητας προπαγάνδα τους. Είναι αυτοί που   ανήγαγαν τον εθνικισμό, το ρατσισμό κάθε είδους,  το θρησκευτικό  φανατισμό και την παράνοια σε υπέρτατες αξίες για τη νέα  “Αρία”… ρώσικη φυλή ,η οποία, μετά από τέτοια  βαθιά και μη αναστρέψιμη  λοβοτομή, που έχει υποστεί, είναι έτοιμη να θυσιαστεί για  τέτοιες «αξίες» (υπέρ βωμών και εστιών) με το ξεκίνημα ενός  τρίτου, παγκόσμιου πολέμου.   

    -Η συμπαράσταση του   εβραϊκού λόμπι των Γκέμπλς ανά τον κόσμο , που δεν εξιλεώνουν απλώς το  ειδεχθές  έγκλημα  της σφαγής ενός ολόκληρου, άμαχου πληθυσμού στην Παλαιστίνη, του  παρανοϊκού αρχηγού του κράτους του Ισραήλ , αλλά και συμμετείχαν έμπρακτα  και οι ίδιοι με τη στήριξή τους στην εκτέλεσή του .  Και  ως αυτή την ώρα, συνεχίζουν  ατιμώρητοι ,κυβερνητική εξουσία και «Τέταρτη» , το μακάβριο έργο τους.

-Για να έρθουμε στον τόπο μας.  Η δική μας εδώ μαφιόζικη συντεχνία, αποτελεί υπόδειγμα γκεμπελικής προπαγάνδας και πηγή άντλησης κατάμαυρου πλούτου.  ΄Εχει  εγκαταστήσει  μια… πρωτόγνωρης κοπής ,  λαιμητόμο  και  καρατομεί καθημερινά κάθε είδους αλήθειας και γνήσιας πληροφόρησης   σε ένα καθεστώς που έστησε εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια ο γιος του  αρχιερέα της διαπλοκής και διαφθοράς,  πατέρα του. Είναι αυτός, ακριβώς,  ο γκεμπελικός , ο   πλέον ισχυρός πυλώνας που στηρίζει το εγκληματικό καθεστώς.   Στο “φέροντα σκελετό” του δεν ανήκουν μόνο και αποκλειστικά,  τα   σενάζια που  φαίνονται  δια γυμνού οφθαλμού,  αλλά και όσοι αρμοί   με αποστολή «πέμπτης φάλαγγας» , στηρίζουν εσωτερικά  και συγκρατούν μια αρραγή ενότητα  του συστήματος, αλλά  και σύμπασας της μαφιόζικης συντεχνίας που διαπλέκεται μαζί του.          Ανεξάρτητα από τις κομματικές τους  εντάξεις   και την πλασματική  πάλη που διεξάγουν με μοναδικό κίνητρο, το κέρδος. Το χρήμα, ως γνωστό ,δεν έχει  χρώμα.

Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και πρωτοδημοσιεύτηκε  στα Indymedia   με την υπενθύμιση πάλι πως δε  γράφτηκε  σήμερα ,αλλά 7 χρόνια πριν. Στις ίδιες, όμως   και τότε, όπως σήμερα,  ημέρες δόξας  της παραπληροφόρησης στο  πάρτι της κερδοφόρας  προπαγάνδας    του   παγκόσμιου Γκεμπελιστάν.                       

_______

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. “ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ” ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ

Ακροδεξιό ντελίριο και παραλήρημα   στη βιομηχανία παραπληροφόρησης να βγάλει, ντε και καλά,  πρώτη στις γαλλικές εκλογής την ακροδεξιά  αρχηγό των Γάλλων φασιστών-ρατσιστών, Μαρί Λεπέν.  Και δε σκίζονταν να τη βγάλουν πρόεδρο μόνο οι φυλλάδες. Σοβαρές (διάβαζε σοβαροφανείς) δημοσιογραφικές πηγές, εδώ και πολλές μέρες,  είχαν εξυφάνει σχέδια και σενάρια για την επερχόμενη…Λεπενική εποχή, όταν θα ηγείτο της χώρας, που γέννησε τη Γαλλική επανάσταση, μια   πρόεδρο,  η οποία ομνύει σε ακραιφνή,  φασιστική ακροδεξιά. Τί επιστροφή στο φράγκο, αποχώρηση από την Ε.Ε, απαγόρευση εισόδου στη χώρα , όχι μόνο Μουσουλμάνων,  αλλά παντός θεωρούμενου ως  επικίνδυνου…δημοκράτη  Ευρωπαίου… Τέτοια σενάρια και προβλέψεις μαύρες και άραχνες.

Να μην επαναλαμβανόμαστε.. Ο υπ΄αριθ. 1 κίνδυνος της παγκόσμιας ειρήνης δεν ειναι ο τραμπούκος Ταμπ, ο δικτάτορας Πούτιν και ο τρελαμένος «μπούλης»  της Πιονγιάνγκ. Είναι τα αρπαχτικά της εμπορικής δημοσιογραφίας. Αδίστακτοι, καιροσκόποι, αριβίστες, χαλκείς. Στο βωμό του κέρδους δε γίνονται  θυσία μόνο   η ενημέρωση και η πληροφορία. Κινδυνεύει ή ίδια ύπαρξη της ζωής στον πλανήτη με τον τρόπο που χειρίζονται  το υπερ- όπλο της προπαγάνδας.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στον «Τύπο» στα νεότερα χρόνια,  θα διαπιστώσει με πόση ανευθυνότητα, φανατισμό, εθνικισμό-ρατσισμό διαπραγματεύονταν θέματα, που αφορούσαν την περιφερειακή ή την παγκόσμια ειρήνη, κάποιοι, θεωρούμενοι, μάλιστα,  κορυφαίοι «κονδυλοφόροι» για την εποχή τους. Να θυμίσουμε στην Ελλάδα, τα πύρινα εθνικιστικά άρθρα και το  “πατριωτικό μεθύσι” των εφημερίδων, λίγο πριν τον καταστροφικό για τη χώρα Ελληνο-Τουρκικό πόλεμο του 1897.΄Ηταν αυτά, ακριβώς,  που έσυραν τότε μια φτωχή και ανέτοιμη πολεμικά Ελλάδα,  να κηρύξει πόλεμο σε μια ισχυρή τότε (ακόμα)  Τουρκία. Το ίδιο ακριβώς φαινόμενο , σχεδόν ως αντιγραφή , το συναντάμε και στις παραμονές της Μικρασιατικής εκστρατείας. Πάλι ο «Τύπος» με τις ακρότητες, την προπαγάνδα,  τα ανεύθυνα και κατασκευασμένα  δημοσιεύματα,   οδήγησε στην τραγωδία της προσφυγιάς.

Κι ακόμα, να υπενθυμίσουμε την τεράστια συμβολή του αμερικανικού «Τύπου», αλλά και του Ιαπωνικού αντίστροφα στην εμπλοκή της Αμερικής στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο με την απρόσμενη   αεροπορική επίθεση  στο Περλ Χάρμπορ, αλλά  και την εγκληματική  ρίψη αργότερα της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι.  Και φυσικά, ουδείς μπορεί να αγνοήσει  την πολεμοχαρή μανία-υστερία του γερμανικού τύπου, μετά το 1920 ,ως τις παραμονές του 2ου παγκόσμιου πολέμου. Τον  ιδιαίτερα καταστροφικό και ρατσιστικό  αυτό πόλεμο δεν τον κήρυξε στην πραγματικότητα ο παρανοϊκός Χίτλερ, αλλά η πολεμοχαρής, ναζιστική  προπαγάνδα του γερμανικού  «Τύπου»  στις παραμονές του  μεγάλου πολέμου.

Σήμερα ,  ακολουθείται η ίδια τακτική στην παγκόσμια βιομηχανία προπαγάνδας και  χάλκευσης της είδησης. Με φλάμπουρο   την Ισλαμική απειλή, ακόμα και εφημερίδες ή κανάλια-ραδιόφωνα που θεωρούνται «σοβαρά», εξαπολύουν  συντονισμένες επιθέσεις  κατά του Ισλάμ συλλήβδην, χτίζουν με αισχρή και ανυπόστατη προπαγάνδα ,τείχη μεταξύ των λαών, αποπροσανατολίζουν και ψευδολογούν.

Μια ματιά μόνο στον ευρωπαϊκό «Τύπο» με αφορμή της γαλλικές εκλογές, πείθει  και τον πιο καλόπιστο πως δε διστάζουν  πάλι  οι δημοσιογράφοι  να κηρύξουν πόλεμο ανάμεσα στους λαούς. Έναν πόλεμο  εθνικιστικό  και ρατσιστικό . Γαλλία,  Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Σερβία, Αλβανία και φυσικά πρώτη και καλύτερη η Ρωσία , καταναλώνουν τόνους  εθνικιστικό και ρατσιστικό μελάνι στην  προπαγάνδα, για να μας πείσουν πως είμαστε «διαφορετικοί»  μεταξύ μας οι λαοί   ως ράτσα, γλώσσα  ,θρησκεία, κουλτούρα.  Κι αν δεν το λένε, μερικές φορές τα ίσια, για να κρατούν προσχήματα, το υπονοούν με κάθε τρόπο. Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ  κυριαρχεί στην αρθρογραφία του ευρωπαϊκού τύπου. Κι αυτή «πουλάει» κατεξοχήν στους πελάτες του.  Εχθρός του Γερμανού ο ΄Ελληνας. Ο Βόρειο-Ευρωπαίος  του  Βαλκάνιου. Ο Τούρκος  της Ε.Ε  Ο  Ισλαμιστής του Χριστιανού.   Και…καταλυτικός εχθρός όλων  μας, ο «ξένος» ο μετανάστης, ο πρόσφυγας. Αλλά και ο οποιοσδήποτε «άλλος» που δεν είμαστε εμείς, ως έθνος και κοινωνία.

Ας δούμε προς ενίσχυση αυτής της θέσης, με  αφορμή τις γαλλικές εκλογές, ποια είναι η αλήθεια που κρύβει επιμελώς η βιομηχανία παραπληροφόρησης, για να προπαγανδίσει τον κίνδυνο που διατρέχει η Ευρώπη  από τη  «διαφορετικότητα». Και με αυτή ακριβώς την προπαγάνδα, κέρδισε, όσες ψήφους κέρδισαν τελικά οι φασίστες-ρατσιστές  του Εθνικού Μετώπου στις γαλλικές εκλογές:

  • Αποκρύπτουν εντελώς την τεράστια ΑΠΟΧΗ και σ΄ αυτές τις κρίσιμες εκλογές. «Φτύνεις αίμα» να βρεις πηγές στο διαδίκτυο, αλλά και στον έντυπο ευρωπαϊκό τύπο που να ενημερώνουν αναλυτικά και με στοιχεία ηλεγμένα ,τί ποσοστά χτύπησε η ΑΠΟΧΗ. Κα φυσικά πουθενά ενημέρωση για τα  λευκά και τα άκυρα (ούτως ή άλλως, οι Γάλλοι δεν τα μετράνε και με το…νόμο!)
  • Καμιά υπεύθυνη πληροφορία  για τον αριθμό των Γάλλων ψηφοφόρων . Σε ποια πραγματικά  νούμερα ανέρχεται το γαλλικό εκλογικό σώμα.
  • Σχεδόν το σύνολο του ευρωπαϊκού τύπου, μέχρι και λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, αφιόνιζε τον κόσμο με την προπαγάνδα της νίκης της Λεπέν, που θα ήταν …”περήφανη, καταλυτική, ανατρεπτική και άκρως επικίνδυνη»!
  • Να, όμως, τί αποδεικνύει η ήσυχη, η καθημερινή πραγματικότητα, που αναδύεται από τα εκλογικά αποτελέσματα  και σιχαίνονται να τη βλέπουν   οι δημοσιογράφοι, αφού …«ο καλύτερος από δαύτους έχει σκοτώσει τη μάνα του» ,όπως έλεγε εδώ σε μας , ο επίσης (κακός) δημοσιογράφος Νίκος Κακαουνάκης για το συνάφι του. ΄Όμως, τέτοια ήρεμη, καθόλου φοβιστική και επικίνδυνη πραγματικότητα, δεν πουλάει.
  • Η αλήθεια, λοιπόν, είναι εντελώς διαφορετική και…ακίνδυνη για την Ευρώπη. «΄Ανθρακες ο θησαυρός» της τρομολαγνίας του «Τύπου». Στρακαστρούκες οι απασφαλισμένες βόμβες που θα έπλητταν τη συνοχή των λαών της Ευρώπης και την ειρήνη  της γηραιάς Ηπείρου.

΄Εχουμε, λοιπόν,  και λέμε:  α. Το εκλογικό γαλλικό σώμα δεν ξεπερνά τα 47 εκατομμύρια εγγεγραμμένους ψηφοφόρους. β. Απείχαν  από τις εκλογές της Κυριακής  περίπου 11 εκατομμύρια. γ. Ψήφισαν  36 εκατομμύρια.  δ. Τα 29 εκατομμύρια +τα 11 της ΑΠΟΧΗΣ δίνουν  σύνολο 40 εκατομμύρια από τα 47, που  έφτυσαν κατάμουτρα το φασισμό της Γαλλίας που εκφράζει η παρανοϊκή  Λεπέν  και οι   Λεπενίτες της. 

  1. Συμπεράσματα: α. Ουδείς φόβος και όχι ,μόνο για τη Γαλλία, υπάρχει πως οι Ακροδεξιοί, οι Ναζί, οι Φασίστες έχουν ελπίδα να φέρουν τα πάνω κάτω στις χώρες της Ευρώπης. Μπορεί να γαυγίζουν, να ωρύονται, αλλά είναι ξεδοντιασμένες ύαινες. Τα ποσοστά τους είναι αμελητέα. β. Το γεγονός πως υπάρχει μια μειοψηφία τέτοιων που ζουν και κυκλοφορούν δίπλα μας, ούτε έκπληξη είναι ούτε πρωτόγνωρο και πρωτοφανές γεγονός .Στις ανθρώπινες κοινωνίες από καταβολής κόσμου ενδημούσαν ανάμεσα στα μέλη τους και  παθογενείς μειοψηφίες. Υπήρχαν και υπάρχουν πάντα οι παρανοϊκοί, οι διεστραμμένοι, οι εγκληματίες. Είναι συνυφασμένη αυτή η ιστορική αλήθεια με όλες τις εποχές.  γ. Με βάση  την ιστορική αυτή διαπίστωση, δεν μπορείς να  εξαφανίσεις τους «Λεπενίτες» στη Γαλλία  με μια μαγική ράβδο. ΄Οπως δεν μπορείς εύκολα να διακρίνεις και να απομονώσεις  τον  ανώμαλο, τον διεστραμμένο, το  κτήνος που κυκλοφορεί δίπλα στα παιδιά σου.  δ. Ένα, όμως, είναι το σίγουρο. Ποτέ οι αφύσικοι  δε θα γίνουν περισσότεροι από τους φυσιολογικούς.  Θα υπάρχουν μόνο,  για να θυμίζουν  στους   νουνεχείς ανθρώπους τη σοφή  ρήση του Μένανδρου:  «Ὡς χαρίεν ἄνθρωπος, ὅταν ἄνθρωπος ᾖ». (=πόσο χαριτωμένος είναι ο άνθρωπος, αν είναι άνθρωπος). και σίγουρα  μόνο …χαρίεσσα  δεν είναι η   Μαρί Λε -Πέν, το φασιστικό-ρατσιστικό όνειδος του 21ου αιώνα!