ΟΙ ΡΩΣΟΙ (ΞΑΝΑ)ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

Μητσοτάκης: Δεν μπορεί να αποκλειστεί ο εμπρησμός στην Πεντέλη

΄Εκαψαν το 2018 το Μάτι.  Τότε, με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων σε Β. Μακεδονία που σηματοδοτούσε και την  ένταξη της μικρής χώρας   στο ΝΑΤΟ . Κάρφος στο μάτι του δικτάτορα της Ρωσίας.  Και το μεγάλο αυτό έγκλημα έγινε  με τις ευλογίες  του Μακεδονομάχου  Κυριάκου Μητσοτάκη!

Σήμερα, οι πράκτορες του πρώην πράκτορα  της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ,  ενός ντροπιασμένου  και εξευτελισμένου  πια  σε ολόκληρη  την υφήλιο,  εντελώς τρελαμένου   και  χαιρέκακου  τέρατος,  καίνε με εντολή του  την Ευρώπη.  Μαζί και την Ελλάδα, πάλι.

Κι αν μας πουν οι καλοθελητές    πώς είσαι βέβαιος ότι  και  οι πυρκαγιές αυτές είναι… δια χειρός Πουτινιστών;   Καλά τώρα. ΄Ετσι έλεγαν οι ίδιοι και το 2014, όταν εμείς εδώ  μιλούσαμε από τότε με ντοκουμέντα πως  ο παρανοϊκός δικτάτορας σύντομα θα ολοκληρώσει την καταστροφή  της Ουκρανίας. Κάποιοι και τότε  έλεγαν υπερβολές.  Μέχρι που η 24 Φλεβάρη  2022,  μας δικαίωσε τραγικά.

 

 

Αρχή μας εδώ είναι τούτη: Αν δεν είμαστε απόλυτα  σίγουροι πως συμβαίνει αυτό και όχι κάτι  άλλο,  ή   πως η πιθανότητα  λάθους στην  εκτίμησή μας είναι μικρή,  ακόμα και σε ποσοστά κάτω από 5% ,  δεν την  υποστηρίζουμε.

Σήμερα , έχουμε τους δικούς μας απόλυτους λόγους να  διαβεβαιώνουμε  πως οι πυρκαγιές σε Ευρώπη και Ελλάδα είναι  ξανά ρώσικο έγκλημα. Δεν είναι πια υπόθεση.  Είναι βεβαιότητα.

Ακούει ο … Μακεδονομάχος  Κυριάκος Μητσοτάκης;   Θα αδειάσει τη σφηκοφωλιά της Ρωσικής Πρεσβείας στην  Αθήνα;

 Εδώ και τώρα.  Είναι    χρόνια πολλά  ο  κακός δαίμονας της Ελλάδας