ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ (ΚΑΙ ΟΥ ΜΟΝΟΝ). ΟΣΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΖΑΡΙΑ-ΝΤΟΡΤΙΑ

Κατηγορούμενος ο Κώστας Βαξεβάνης για Novartis - Οι 4 κατηγορίες

Ένας καταδικασμένος βιαστής ανηλίκων ανάμεσά μας στο Docville αυτή την Κυριακή με το Documento

****

 

Τα λέγαμε τις προάλλες γι αυτόν  τον Γκεμπελίσκο Κώστα Βαξεβάνη  και μάλιστα πουλιτζεριανό  αστέρι που υφίσταται …δεινή λογοκρισία στην Ελλάδα,  όπως διαβεβαιώνουν επισήμως    ο ίδιος, αλλά και συνηγορούν  κάτι άλλα “καλά παιδιά”      από το συνάφι, “Χωρίς   Σύνορα”…ντροπής τούτοι. Του απαγορεύουν, λέει, την κυκλοφορία  κάθε τόσο και του κατάσχουν τα φύλλα της…φυλλάδας του , όποτε  προχωράει σε σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης, αλλά και ως…άσεμνα ,όταν  περνάει γενιές δεκατέσσερεις τον   Πέτσα.  Ο τελευταίος  , ως γνωστό,  έκανε  το ..επίτηδες λάθος να μην συμπεριλάβει τον εν λόγω θορυβοποιό κοντυλοφόρο στην Πετσολίστα της κυβέρνησης.  Κι από τότε,   ο πλην των άλλων και μέγα εθνίκιο Κωστάκης ,  έγινε…Τούρκος.

Να το γνωρίζουν όπου δει.    Ο Βαξεβάνης θα γίνει, αν δεν έγινε, ο τάφος του ΣΥΡΙΖΑ με τον τρόπο που χρεώνει    τα δικά του επιχειρηματικά απωθημένα  για τον Κούλη και τον Πέτσα στην Κουμουνδούρου.  Και μάλιστα σαν να είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του κόμματος!

΄Οσο μελάνι δε έχυσε για το σκάνδαλο Novartis που πάει σε ένα βάθος χρόνου από εποχής Κώστα Καραμανλή, το έκανε σε μια εβδομάδα μέσα  για το Λιγνάδη και τις σεξουαλικές του επιλογές.  Δεν εξισώνει εντελώς ανόμοιες υποθέσεις, αλλά το χειρότερο,  όπως  άλλωστε κάνουν όλοι  στην αμαρτωλή αυτή συντεχνία , ψοφάει και τούτος  για «σπέρμα».  Και για χάρη του, επειδή  είναι το μόνο που… εκτινάσσει σε ύψη την επισκεψιμότητα …ας πάει και το παλιάμπελο.  Απ΄ όλα τα φοβερά και τρομερά σκάνδαλα που  συμβαίνουν  σ΄ αυτόν τον τόπο, τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια, διάλεξε να σηκώσει  ξεχωριστή    παντιέρα  για τις σεξιστικές επιλογές και επιδόσεις του  Λιγνάδη. (Να υποθέσουμε πως το “μελαχρινό αγόρι” από τη Μυτιλήνη του βγαίνει  και από λίγη ως πολύ ομοφοβία  με όσα και όπως τα γράφει;)

Της σχολής Τριανταφυλλόπουλου  (κατά κόσμον …Ταρζάν) και  ο Κωστής.   Ο τρανός Μάκης (φίλος τότε του άλλου καλού παιδιού Θέμου Αναστασιάδη) κάποια χρόνια πριν, για να φτιάξει όνομα στην τηλεοπτική πιάτσα  (και μαζί βίλα στα βόρεια προάστεια) , κρέμασε και τούτος   από μια… Μπανανιά  ανάποδα  στη μέση της Ζούγκλας του, εκείνον τον  δύσμοιρο  (και όντως χαρισματικό καλλιτέχνη)  Στέφανο  Κορκολή,  που (τί σύμπτωση!) βιαστή παιδιών τον ανέβαζε, παιδεραστή, τον κατέβαζε κι αυτός.   Ξεχνιούνται    τα  βρώμικα κόλπα   του   Ταρζάν;

 Μάλιστα, λίγο καιρό πριν (“ο λύκος κι αν εγέρασε… κλπ κλπ”) ο Μάκης  θυμήθηκε πάλι  τις παλιές ,καλές εκείνες ημέρες του και τον ξανάδαμε να τρέχει από  εργαστήριο σε εργαστήριο   με το μπουκαλάκι τα μπαγιάτικα  ούρα μιας  επίσης  δεινώς βιασθείσης  Θεσσαλονικιάς. Τούτη μάλιστα διαπίστωσε πολύ μετά, γιατί ήταν “φτιαγμένη” πως είχε  βιαστεί ομαδικά, αφού την  είχαν πριν ποτίσει…μπάφους σε σικ  Ξενοδοχείο  κάτι παιδιά καλών  οικογενιειών στη   βόρεια Ελλάδα.    ΄Ομως, οι …διεφθαρμένοι και  εξαγορασμένοι  από την πλουτοκρατία    της Θεσσαλονίκης, εισαγγελείς,  αθώωσαν τους  βιαστές της.

Για τον Βαξεβάνη , μάλιστα,  συνέπεσε  η κατακραυγή  κατά των δικαστών που άφησαν  ελεύθερο  ως την εκδίκαση του εφετείου  το Λιγνάδη,  με τους  διθυράμβους για το  βούλευμα,  λίγες ημέρες πριν των …έντιμων και αδέκαστων δικαστών τώρα,  κυρίως γιατί   αθώωσαν τον ίδιο και τους περί αυτόν κοντυλοφόρους (όλα τα άλλα είναι ήσσονος σημασίας).  Για τέτοιο ανήθικο  μούτρο, μιλάμε.

 

 

Αλέξη Τσίπρα,  ή  σουτάρεις τώρα  το Βαξεβάνη  και κάτι άλλους «κλαρινογαμπρούς και κορασίδες»   από την κολεκτίβα  Συντα(χ)τών ή θα σε πάρουν μαζί τους  στη συρρίκνωση της επισκεψιμότητας των φυλλάδων τους  ,που εμείς  από έγκυρες πηγές ,γνωρίζουμε  πως είναι στα Τάρταρα. Να το θυμάσαι. Αν μη τι άλλο, ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ!

«Ρίχνουν νερό στο μύλο» του Κούλη όλοι τούτοι με τον τρόπο, που  βάζουν   υψίστης σημασίας, πολιτικής, κυρίως, ζητήματα στο ίδιο μπλέντερ και τα ανακατεύουν   με τα σπερματικά υγρά του κάθε  Λιγνάδη. Αποφάσισε, όσο είναι καιρός να διαχωρίσεις τη θέση σου.

 

 Αλλιώς, σε περιμένει ίδια τύχη καταβαράθρωσης.  Θα σε πάρει μαζί του,ειδικά  ο Κωστάκης  σου  στο τελος.  Να το θυμάσαι, ξαναλέμε.