…ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ, ΡΩΣΟΣ, ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!

 

 

“Τον γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφίες νεαρών που επιχειρούν να περάσουν σε γεωργιανό έδαφος, πυροδοτώντας χλευαστικά σχόλια από τη πλευρά των Ουκρανών, οι οποίοι κάνουν λόγο για «δειλία των ορκ», όπως αποκαλούν τους Ρώσους στην Ουκρανία.

Τεράστιες ουρές στα σύνορα με Γεωργία – «Φωτιά» οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων
Νεαροί Ρώσοι που αρνούνται να πολεμήσουν έχουν σχηματίσει ουρές στα σύνορα με τη Γεωργία, καθώς δεν μπορούν εύκολα με άλλο τρόπο να φύγουν από τη χώρα τους. Προβληματισμένοι είναι οι Γεωργιανοί, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, καθώς οι ροές Ρώσων μεταναστών είναι μεγάλες

Το φτηνότερο εισιτήριο για πτήση Μόσχα-Βελιγράδι, κοστολογείται στα 3.300 δολάρια η απλή μετάβαση για σήμερα 22 Σεπτεμβρίου. Η τιμή εισιτηρίου για την επόμενη πτήση, δηλαδή μία ημέρα αργότερα, αγγίζει έως και τα 5,600 δολάρια για πρώτη θέση.

Η τιμή για τις πτήσεις από τη Μόσχα προς την Κωνσταντινούπολη ή το Ντουμπάι αυξήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, φτάνοντας έως και τα 9.200 ευρώ για απλή μετάβαση στην οικονομική θέση.

Λόγω της διαταγής για επιστράτευση, οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες έχουν σταματήσει να πωλούν εισιτήρια σε άνδρες από 18 εώς 65 ετών. Εισιτήρια θα μπορούν να πωληθούν μόνο κατόπιν έγκρισης από το υπουργείο Άμυνας της Μόσχας”.

****

΄Οπως το είπαμε στον τίτλο. Φτωχός, Ρώσος και άντρας!  ΄Ο,τι πιο τραγικό  να είσαι σήμερα από 18-65 χρόνων στη χώρα που κυβερνά ο Νέος Χίτλερ και ψάχνει απεγνωσμένα για  αρσενική σάρκα να την πετάξει στην κρεατομηχανή του κιμά.  Πάνω από 80.000 είναι οι  Ρώσοι  στρατιώτες που σκοτώθηκαν σε αυτό τον πόλεμο. Εκατοντάδες χιλιάδες οι σακατεμένοι.

Από την άλλη, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η   χλεύη των Ουκρανών, που αποκαλούν ξεδιάντροπα δειλούς τους Ρώσους ,γιατί δε θέλουν να πεθάνουν για έναν  εντελώς σαλεμένο  πια «Τσάρο». Αντί να χειροκροτούν τέτοιες ενέργειες ηρωικής  φυγής  των υποψηφίων  για κιμά νεαρών Ρώσων, τους ειρωνεύονται και παριστάνουν  τα αντράκια.

Ας προσέξουν οι Ουκρανοί.  Ο κομπασμός  είναι ΄Υβρις. Και  η ευήθεια  επίσης ,γιατί και τούτη αντιστρατεύεται τη  Φύση. Ντροπή!

Αν συνεχίσουν  τέτοια συμπεριφορά, δεν οφείλουμε πια να λέμε  “είμαστε κι εμείς”  Ουκρανοί» , αλλά  «Ρώσοι φυγάδες, εμιγκρέδες  και λιποτάκτες από το μαχαίρι του δικτάτορα».  Ξανά ντροπή στους υπερόπτες Ουκρανούς.

Κι ας γνωρίζουν πως τους συμπαραστεκόμαστε , όχι επειδή  είμαστε,  όπως πολλοί απ΄αυτούς,  πατριώτες αλλά ως άνθρωποι. Δε στηρίζουμε  κανένα θερμοκέφαλο πατριωταρά. Ούτε θέλουμε  σύνορα  και γραμμές.  ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ) ΜΙΑ ΦΥΛΗ,  ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ,ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!