“ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ”. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΙΚΑΖΟΥΝ!

                                         ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Ειδικό Δικαστήριο: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη

Ελένη Τουλουπάκη και Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Μόνο σε στυγνές δικτατορίες, ολιγαρχίες,  θεοκρατικά καθεστώτα και Μπανανίες  θα μπορούσαν να συμβούν, όσα σήμερα  βλέπουν οι  νοήμονες   ΄Ελληνες  να γίνονται    στον τόπο τους. Θέατρο παραλόγου!

Οι δικαστές που έπρεπε να δικάζονται για την πασιφανή διαπλοκής τους με την κομματική μαφία   και  τον αρχινονό της φαμίλιας Μητσοτάκη, δικάζουν δυο συναδέλφους τους.  Κι αν μη τι άλλο, είναι από τους ελάχιστους   στον πολύπαθο αυτό  κλάδο, που όχι μόνο  δεν έχουν να ντρέπονται για τα «έργα και τις ημέρες τους»,  αλλά , τουλάχιστον η Ελένη Τουλουπάκη, είναι  και παράδειγμα μίμησης στους νεότερους συναδέλφους της.

Δεν είναι απλώς η Ελλάς της φαιδρότητας και της διαφθοράς. Είναι η χώρα… τρελοκομείο, όπως την κατάντησε η μαφία που  κυβερνά σήμερα τον τόπο.

2. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. Ο “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

efsyn.gr

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/...

“Δημοσκόπηση μετά τη ΔΕΘ

Η πρώτη έρευνα κοινής γνώμης μετά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αύξηση των δυνάμεών τους καταγράφουν τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., μετά τη ΔΕΘ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό στου ΣΚΑΪ.

Η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων είναι στις 8 ποσοστιαίες μονάδες υπέρ του κυβερνώντος κόμματος.

Η έρευνα μετρά τη διαφορά Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ σε δύο φάσεις: Mετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού η διαφορά ήταν στο 8,5%. Έπεσε 0,5% μια εβδομάδα αργότερα καθώς συμπεριλήφθηκε σε αυτή και η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης” .

****

Η “πέμπτη φάλαγγα”  έχει ταυτότητα. Κι ας είναι μυστική, ως …πέμπτη.  Και βρίσκεται   εντός  των αριστερών τειχών. Ξαναειπωμένο από εμάς εδώ.

Η εφημερίδα Συντακτών είναι ο «Δούριεος ΄Ιππος» , τόσο της Αριστεράς,  όσο και του  ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ και χρόνια (όχι μόνο σήμερα) παίζει σε περισσότερα από δύο ταμπλό. (Μαθήματα που πήραν στη σχολή Φυντανίδη   της παλιάς Ελευθεροτυπίας).  Φοράει αριστερά το φερετζέ , αφού κατακεραυνώνει τους Ναζί και τους φασίστες, προχωράει τάχα σε σκληρή, αλλά πάντα προσεκτική και με… αβροφροσύνη  κριτική στην κυβέρνηση των μαφιόζων,  σεμνύνεται μαζί με τη χώρα για την τύχης της να έχει πρόεδρο Δημοκρατίας  της…δικιά μας, ξεχωριστή  Κατερίνα, χύνει δάκρυα κροκοδείλια για τους πρόσφυγες και τους κατατρεγμένους της γης, βρίσκεται σε αποσταση αναπνοής από την προπαγάνδα τον πουτινσιτών, λιγώνεται με τον  αντιαμερικανισμό και χαϊδύει  τον μπαχαλακισμό.

Την ίδια ώρα,  επί 3 ολόκληρα  χρόνια , σκάβει τον τάφο του ΣΥΡΙΖΑ.  Εξαπατά τους αναγνώστες της με τα πέτσινα δημοσκοπικά  αποτελέσματα που παραγγέλλουν οι Μαρινάκηδες και   τα αναδημοσιεύσει μετά χαράς και αγαλλιάσεως , χωρίς σχόλια,  εκτρέφει τον άρρωστο πατριωτισμό και την Τουρκοφαγία, αποκρύπτει και λογοκρίνει ειδήσεις  (π.χ δολοφονία Γ.Τριάρχη), υπογράφει την κατασκευή ενόχων σε ποινικές υποθέσεις και καταργεί προκλητικα το τεκήριο της αθωότητας (π.χ Πισπιρίγκου).  Και, φυσικά, όπως όλο το εμπορικό, μιντιακό  αληταριό, σκίζονται  και τούτοι στην κολεκτίβα  για τη διαφήμιση, όποια και ό,τι να είναι. Το μεροκάματο να βγαίνει κι ας είναι  παξιμάδι.

Τον  “Ράπτη” σου   τον ξέρεις , Αλέξη Τσίπρα. Από το “Παππά” σου, ποιος θα σε  φυλάξει;

 

3.Πρόβλημα με την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη: Ο Αρχές δεν επιτρέπουν να προχωρήσει η διαδικασία

Πρόβλημα με την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη: Ο Αρχές δεν επιτρέπουν να προχωρήσει η διαδικασία (vid)

“Η ηθοποιός δεν επιθυμούσε να ταφεί, αλλά να αποτεφρωθεί.

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται οι στενοί της φίλοι της Μάρθας Καραγιάννη, η Ντόρα Δούμα και ο Δημήτρης Σούρας για τα όσα συμβαίνουν με τον θάνατο της ηθοποιού. Κι αυτό διότι δεν μπορούν να προχωρήσουν τη διαδικασία αποτέφρωσης, όπως επιθυμούσε η ίδια.

Σύμφωνα με τον κ.Σούρα η αγαπημένη ηθοποιός του είχε αφήσει ένα χαρτί, με τον οποίο εξέφραζε την επιθυμία της να μην ταφεί αλλά να αποτεφρωθεί. Ωστόσο, το συγκεκριμένο χαρτί δεν έγινε δεκτό από το ληξιαρχείο, καθώς βάσει νόμου αν δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δευτέρου βαθμού, δεν ισχύει. «Η Μάρθα δεν έχει κανέναν συγγενή, ο μόνος άνθρωπος δίπλα της ήταν η Ντόρα Δούμα», είπε ο κ.Σούρας”.

****

Καλά!  Ελλάς, Ελλάς του παπαδαριού και της διαπλεκόμενης εκκλησιαστικής και κομματικής μαφίας. ΄Εβαλαν το χέρι τους πάλι οι παπάδες  να δυσκολεύουν την αποτέφρωση ,ακόμα κι αν το ζητάει  εγγράφως εν ζωή κάποιος.

Ο…νομοθέτης (διάβαζε Ιερώνυμος) αποφασίζει και διατάσσει  πως  πρέπει να υπογράψει και συγγενής και μάλιστα πρώτου βαθμού, δίπλα στη βούληση του  εντολέως.  Αλλιώς, παραλαμβάνουν τη σορό  τα αρπακτικά  της εκκλησίας,  να  θάψουν το νεκρό  στα νεκροταφείο ,παρά τη θέλησή του. Με το έτσι  θέλω.

“Είναι πολλά τα λεφτά”, παππά μου . Χρυσορυχεία τα νεκροταφεία.  Η “Ριτσώνα” τους χάλασε την πιάτσα.

4. ΡΩΣΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ.  ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΄Η  ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ:

Φωτιά και διπλωματία: Ο Πόλεμος του Πούτιν στην Ανατολική Ουκρανία | HuffPost Greece ΔΙΕΘΝΕΣ

Τα τύμπανα και τα κρόταλα της  μπάντας  που  ηχούν χαρμόσυνα για το τέλος του  Ρώσου τυράννου Αρδιαίου , ηχούν πια  πια καθαρά και ξάστερα. Εγγύς η κάθαρση της τραγωδίας.

Να προσέξουν όμως. Είναι η «μετεμψύχωση»  του  Ναζί Χίτλερ, ο Ρώσος  φασίστας Πούτιν . Μπορεί να αυτοκτονήσει ,τώρα που νιώθει  θηρίο πιασμένο στην παγίδα, που έστησε ο ίδιος,

Πρέπει να συλληφθεί, να δικαστεί και να φυλακιστεί  ισοβίως. Μαζί και  όλη η  φασιστική κυβέρνηση και το μαφιόζικη επιτελείο του. Ας μην επαναληφθεί το λάθος  με τους Γερμανούς Ναζί.

****

5. “Αρνούμαι να υπηρετήσω”

Ουκρανός πάνω σε τανκ που παράτησαν Ρώσοι στρατιώτες

____

Ανάλυση CNN: Καταδικασμένη να αποτύχει η επιστράτευση του Πούτιν -«Θα καταρρεύσουν στην πρώτη ουκρανική επίθεση»

Το άθλιο εργοστάσιο παραγωγής δολοφονικής προπαγάνδας, παραπληροφόρησης και τύφλας, το CNN και οι  αισχροί  εκείνοι τύποι  με τους λαιμοδέτες που παίζουν τα πιο  βρώμικα παιχνίδια απ΄όλους τους  εμπλεκόμενους  στο υπόλοιπο Σύστημα, επαναλαμβάνουν το ίδιο έγκλημα, όπως με την αμερικανική  εισβολή στο Ιράκ.  Πατριωταράδες τότε και από εθνικό παροξυσμό και ντελίριο  μεθυσμένοι , μετέδιδαν σε  απευθείας σύνδεση και  με αλαλαγμούς   πώς  οι ηρωικοί μισθοφόροι πεζοναύτες τους, έκαιγαν ζωντανά τα αθώα θύματα στη Βαγδάτη. Είχαν στήσει κανονικό πανηγύρι!

Κάνουν τα ίδια σήμερα  εκ του ασφαλούς μέσα από τα ίδια πολυτελή γραφεία τους και με τα… αυθεντικά, αμερικανικά Burgers απλωμενα στα τραπέζια τους  για τις εξελίξεις τώρα στον ΡωσοΟυκρανικό πόλεμο.  Και υπολογίζουν, σαν να πρόκειται για   μετοχές στη Γουόλ στριτ , πόσο  ψηλά θα πάει   ο δείκτης του αίματος και   πόσοι ακόμα νέα σάρκα- κιμά θα καταναλώσει  η πολεμική μηχανή από τα  αθώα παιδιά που  στέλνει στο θάνατο ο παρανοϊκός δικτάτορας.

Κι ακόμα χειρότερα. Δίπλα στους Γκεμπελίσκους του CNN , ζει και βασιλεύει ο εγκληματίας πολέμου Τζορτζ Μπους. Ουδείς ζήτησε την κεφαλήν του επί πίνακι. Με το ζήλο που το κάνουν σήμερα για τον επίσης μέγα  εγκληματία, Ρώσο Τσάρο.  Αντίθετα,  τον υποδέχονται πάντα  με τα απαραίτητα…συγκινητικά      ενσταντανέ  για την αριστοκρατική οικογένεια Μπους ( με ιδιαίτερους δεσμούς στο Μητοστακέικο) στις εκδηλώσεις  που  παρίσταται  ο σφαγέας  για την…ειρήνη!

Το λέμε συνεχώς. Τα γουρούνια απανταχού της γης έχουν ίδια μούρη. Ούτε τη συνήθεια αλλάζουν,  να κυλιούνται  με ευχαρίστηση  στη λάσπη.