ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. (Κ.ΑΝ.Ε) ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ… ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Θα ήταν αδιανόητο, πρώτα ως ανήθικο  πολιτικά-κομματικά, αλλά  και ανόητο  στην πράξη και την πρακτική  , να μην κατέβει στις εκλογές  για πρόεδρος   ο καταργημένος με το   κομματικό  πραξικόπημα της περασμένης Κυριακής , άρα και σήμερα ,κανονικός  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  Είναι αυτό που εύχονται και οι καριερίστες της αριστεροφροσύνης . Να μην είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό τρέμουν, γιατί γνωρίζουν τη μοίρα τους.    Και στήνουν  ήδη σκηνικά για να το πετύχουν.

 Θα  δούμε, άλλωστε τις επόμενες ημέρες την παρεμπόδιση   με τον τρόπο που θα οργανώσουν τις διαδικασίες και με τα απαγορευτικά που θα υψώνουν κάθε φορά. Με πρώτο, ασφαλώς, την άρνηση  να μπορούν να ψηφίσουν διαδικτυακά οι  φίλοι και τα μέλη,  όσοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα της  φυσικής παρουσίας. Θα απαγορεύσουν αυτό, που επέτρεψαν, όμως στο πραξικόπημα της Κυριακής για την κατάργηση του προέδρου.  Τη τηλεφωνική συμμετοχή των μελών της κλίκας-φράξιας (εκτός από τις κουκούλες).

 Η παρουσία του  Στέφανου Κασσελάκη στον κατάλογο των  υποψηφίων  αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ με δήλωση από τώρα, είναι όρος sine qua non.  Και θεωρείται βέβαιο  πως   θα λάβει  την εντολή να  συνεχίσει να  είναι πρόεδρος. Ιδιότητα, άλλωστε, που ουδέποτε έχασε. Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η έντιμη  βάση του κόμματος. ΄Οσοι δεν είχαν, ούτε  έχουν σχέση κομματικής  πελατείας  με την Κουμουνδούρου.

  Αρκεί να κινηθεί σήμερα.  Να οργώσει οργανωμένα  τη χώρα,   Να κινητοποιήσει  τους συνειδητοποιημένους πολίτες και όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ,  να τον στηρίξουν.

 Ας διακηρύξει από αυτή τη στιγμή την ίδρυση νέου κόμματος, αλλά μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ, που θα αποτελεί την αναγέννηση   και το θάνατο του παλιού . Ας  δεσμευτεί με συμβόλαιο  πολιτικής τιμής πως δε θα αλλάξει απλά το παλιό κόμμα, αλλά θα το … κουρέψει σύριζα, γουλί!

  Θα είναι, πλην των άλλων , η εκδίκηση  για την οίηση και  την αμετροέπεια της «χάρτινης  αριστεράς»  (της καριέρας και της μπίζνας),  που υπηρέτησε τη δημαγωγία και το λαϊκισμό με τα τσιτάτα και την εκμετάλλευση  της παλιάς Αριστεράς   των αγώνων.    Εκείνης, που έδωσε για χρόνια, πολύ δάκρυ και αίμα. Αυτά που «σκυλεύουν» σήμερα τύποι σαν τον Κουτσούμπα,  το Βαρουφάκη, τη Ζωή και τον «Ευκλείδη».

 Από τις πρώτες δεσμεύσεις του, ας είναι εκείνη της εκδίωξης από το νέο κόμμα ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΛΑΣ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.  Μη εξαιρουμένων του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη. Από τα παλιά στελέχη,  τα μέλη των οργάνων και τους βουλευτές,  ας κρατήσει ΜΟΝΟ όσους τον στήριξαν μέχρι σήμερα και δε συμμετείχαν στο κομματικό πραξικόπημα της αποπομπής του.

 

Στέφανε Κασσελάη, αυτή είναι η πορεία που οφείλεις να ακολουθήσεις, για να  φτάσεις στο στόχο σου. Αν ακολουθήσεις άλλο δρόμο ή χαθείς σε σοκάκια  και ατραπούς  θα καταλήξεις σε  έρημο ή σε γκρεμό. .

 Είναι μαθήματα της Ιστορίας.  Και όποιος την περιφρονεί ή την  αγνοεί, εισπράττει την εκδίκησή της. Τον πετάει στο σκοτεινό χρονοντούλαπο , όπου σωρεύονται  μόνο «σκελετοί» ανιστόρητων και  ασεβών!