Ο “θρίαμβος” του γερμανικού Νεοναζιστικού AfD , ίδιος της ελληνικής Χρυσής Αυγής των ΝεοΝαζί στη…Θράκη!

Πολιτικός σεισμός στη Γερμανία: Πρωτιά για το AfD στη Θουριγγία

 

Αρχισε η δίκη του Μπιορν Χέκε | ΕΦΣΥΝ

 

Λεπέν: Προκλητικές οι παρεμβάσεις του Κρεμλίνου | Ειδήσεις

 

Ο Μιχαλολιάκος εξηγεί τι είναι τα τάγματα εφόδου της ΧΑ ...

Τα εκλογικά αποτελέσματα  στη Θουριγγία και Σαξονία και ο μέγας θόρυβος που προκλήθηκε από το…θρίαμβο (!)  της ακροδεξιάς (αλλά Λεπέν στη Γαλλία, πάλι) είναι η απεγνωσμένη   προσπάθεια των απανταχού απογόνων του   Γκέμπελς (στην αντιΝαζί σήμερα παρουσία τους)  να βγάλουν είδηση. Το καθημερινό τους πρόβλημα, άλλωστε. Πρέπει να πουλήσουν για να ζήσουν ή να πλουτίσουν.

Σε καμιά εβδομάδα θα καταλαγιάσει κι αυτός ο θόρυβος. ΄Όπως έγινε  και με τη Γαλλία. Ποιος σήμερα από τους κοντυλοφόρους και τα μικρόφωνα που έδιναν  στις ευρωεκλογές ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και προπαγάνδας με τον επίσης εκλογικό θρίαμβο(!) της Λεπέν, τη θυμάται σήμερα;

Σιγά που θα κώλωναν.   «Λουκούμι» ήρθαν τα κρατίδια της Θουριγγίας και Σαξονίας  στην πρώην Αν .Γερμανία  (της Στάζι), για να ανάψουν, όπως πάντα , οι προβολείς της βαριάς μορφής παραπληροφόρησης («βαριάς» γιατί η «λάιτ» δε σταματά σε καθημερινή βάση).

Κίνδυνος, λοιπόν, σε Θουριγγία και Σαξονία  να σχηματίσουν οι Ακροδεξιο-ΝεοΝαζί  κυβέρνηση!   Καμιά σημασία δεν έχει βέβαια, για τα παιδιά του Γκέμπελς   πως   τα ποσοστά των εκλογών,  δεν τους βγαίνουν  με τίποτα. ΄Οχι ,μόνο για να σχηματίσουν τοπικές  κυβερνήσεις,  αλλά ούτε και  να θριαμβολογούν για τους εξής λόγους:

1.Αν στην Ελλάδα είχαμε την ομοσπονδιακό σύστημα διακυβέρνησης της Γερμανίας, τότε η Χρυσή Αυγή το 2015, θα είχε επιτελέσει το σημερινό  “θρίαμβο”  της AfD  της Θουριγγίας στη  Θράκη, με κίνδυνο  (τηρουμένων  των γερμανικών αναλογιών) να… σχηματίσει κυβέρνηση, αφού  το μόρφωμα του Μιχαλολιάκου είχε λάβει τότε 13.000 ψήφους! Αλλά, αυτό το νούμερο  σε ένα  πανελλήνιο εκλογικό σώμα ,που πλησίαζε  τα …10.000.000 ψηφοφόρους.  ΄Ιδια και στη Γερμανία. Τα δυο  κρατίδια δεν εκπροσωπούν   ούτε το 7% του γερμανικού πληθυσμού!  Βγάλτε το 25% της Αποχής και όσους ψήφισαν   “αντίΝαζί” και θα  έχετε τον….μέγα θρίαμβο. Τί σόι «πολιτικός  σεισμός» είναι αυτός ,αρχιερείς  του ψεύδους και της εξαπάτησης;  (Μην ξεχνάμε ,βέβαια, ως παράδειγμα ,  πως  ο Γκεμπελίσκος και δεινός λαϊστής    Κούλογλου εκείνη την εποχή, πιστός εκφραστής της  παράδοσης της προπαγάνδας και της συσκότισης των περίφημων  «Αγανακτισμένων»  δε δίστασε να  πληροφορήσει τους… συντρόφους   της  Ισπανία πως…επί λόγω τιμής (του) στην Ελλάδα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος οι ΝεοΝαζί να γίνουν κάποα στιγμή κυβέρνηση!  Για τέτοιο πολιτικό  απατεώνα μιλάμε. Όπως, άλλωστε, απέδειξε όλη η πορεία του μέχρι σήμερα).

2. Σε ένα, όντως ,ξεκομμένο τμήμα από την Ευρώπη της πρώην Ανατολικής Γερμανίας για δεκαετίες ολόκληρες, αλλά και με τους σημερινούς κατοίκους να θεωρούν τους εαυτούς  τους  παραμελημένους (πολίτες β΄ κατηγορίας) από την κεντρική, γερμανική  κυβέρνηση σε σχέση με τους προνομιούχους δυτικούς Γερμανούς , ο δικτάτορας της Ρωσίας, έκανε καλή δουλειά. Τα «ρούβλια» του, όπως σε όλες της χώρες με όμοια  ακροδεξιά και ναζιστικά μορφώματα, (πρώτη η  Ελλάδα),  έπιασαν  τόπο.  Όχι, ασφαλώς, όπως θα ήθελε, αφού α. καμιά τοπική  κυβέρνηση δεν έχουν την τύχη να σχηματίσουν οι ΝεοΝαζί της Θουριγγίας και της Σαξονίας και β.  σύντομα  το αιμοβόρο κτήνος, ο   Νέος  Χίτλερ της  Ρωσίας, θα νιώσει ακόμα πιο βαθιά στο ίδιο του το «πετσί» τί σημαίνει βάρβαρη εισβολή και εξόντωση ενός ολόκληρου  λαού, αλλά και της ρώσικης νεολαίας, που την  κατάντησε «κιμά»,  για να πραγματοποιήσει ένας ψυχοπαθής με πυρηνικά στα χέρια ,  τα παρανοϊκά του σχέδια.

Αν κάτι ενδιαφέρον, αλλά όχι  και περίεργο  υπάρχει προς συζήτηση με τα  εκλογικά αποτελέσματα στην π. Αν.  Γερμανία είναι τούτο: Αν δει κανείς  τί προεκλογικό λόγο άρθρωσαν τα μορφώματα και της λαϊκίστικης Ακροδεξιάς και της  λαϊκίστικης  «αριστερής» συμμαχίας της Βάγκενκνεχτ στα κρατίδια, δεν τα  διακρίνουν και μεγάλες διαφορές. Τα…πολιτικά τους προγράμματα  σχεδόν ίδια.

Συναντάμε σε όλη σχεδόν την Ευρώπη αυτό το πάντρεμα. Στην Ελλάδα το ζήσαμε με την κυβερνητική συνύπαρξη  ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. Ο  ακροδεξιός ,ανέκαθεν και σήμερα,  πουτινστής Πάνος Καμένος  σε αγαστή συνύπαρξη – στοίχιση με τον ισαποστάκια, τότε και σήμερα, Αλέξη Τσίπρα.  Σήμερα, σε  «μορφώματα», όπως η Νέα Αριστερά και η   (ακρο)Δεξιά  στη Νεοναζιστική της παρουσία,    οι φιλοπουτινικές  γραμμές τους, είναι απολύτως παράλληλες.

Ναι, αυτό πρέπει να προβληματίζει.  Σε πολλά και όχι μόνο σε εθνικιστικούς ιδεασμούς,  δεν υπάρχει αδρή ,διαχωριστική  γραμμή ανάμεσα στους δύο χώρους.

Είναι ζήτημα σοβαρό για έρευνα ,ανάλυση  και προτάσεις.  Αλλά  όχι αφημένο στις πένες  της τρομολαγνίας και του εκφοβισμού, που είναι το «ψωμί ή το παντεσπάνι»  των νέων Γκέμπελς, απανταχού της γης.

Ειδικά στη χώρα μας.   Από το τίποτα  μπορούν να σου  μεταφέρουν τη Θουριγγία και τη Σαξονία στη… Θράκη!