Ο Κώστας Αρβανίτης ή “ισαποστάκιας” , ξαναχτυπά.

Πυρά Αρβανίτη: Δεν πάει άλλο -Κάποιοι υπονομεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ διά της απαξίωσης, την κύρια ευθύνη την έχει η ηγεσία

Πυρά οριζόντια προς όλους, αποδίδοντας ωστόσο την κύρια ευθύνη στην ηγεσία, στον Στέφανο Κασσελάκη δηλαδή, για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει σε άρθρο του ο ευρωβουλευτής του κόμματος Κώστας Αρβανίτης.

…Φέρω τη νωπή λαϊκή εντολή 159.874 πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους για να προωθήσουμε τις αριστερές μας πολιτικές, το πρόγραμμά μας, και πάνω από όλα για να δώσουμε λύση στα μεγάλα τους προβλήματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”

 

iefimerida.gr

****

Μια και η ονοματολογία είναι επίκαιρη και με την ευκαιρία που ο Γκεμπελίσκος ευρωβουλευτής  Κώστας Αρβανίτης βγήκε φουριόζος  και «τα χώνει», εξίσου,  επί παντός παλαιο-Συριζιανού  και νέου (εξαιρουμένου , ασφαλώς του εαυτού του) για τα σημερινά δεινά (διαβάζεται  την κατάντια) του πάλαι ποτέ κραταιού  κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, να θυμίσουμε πως το δικό του παρατσούκλι είναι …ισαποστάκιας.  Ανήκει κι αυτός στους  γνωστούς τύπους που δε χαλάνε κανενός χατίρι, αφού είναι “με αυτούς και με τους άλλους και με τους παραπέρα”. Κι ανάλογα το «διάφορο»  και τη συγκυρία, ως φίλοι ή εχθροί.

Να θυμίσουμε τί έλεγε   (ο επαιρόμενος για τις  159.874  ψήφους που έλαβε πρόσφατα , λόγω της… αξίας του,βέβαια   και όχι γιατί ο κόσμος στην Ελλάδα  ψηφίζει κόμματα,  αντί για ονόματα)   τις ημέρες της επαίσχυντης και εγκληματικής  εισβολής στην Ουκρανία του δικτάτορα της Ρωσίας. ΄Ηταν ελόγου του πάλι , τότε,  με τους Ρώσους, αλλά  και με τους Ουκρανούς.

 Είναι η περίφημη ίση   απόσταση που κρατούν   από τα κάθε είδους  δρώμενα και τεκταινόμενα οι  ατσίδες   ,  για να το έχουν δίπορτο. Εκείνο το φοβερό  «εγώ σας τά΄ λεγα και δεν έχω καμιά ευθύνη », είναι η «κανάτα με το νερό» που είναι απαραίτητη σε  κάθε Πιλάτο ,για να  «νίπτει τας χείρας» του και να βγαίνει λάδι  στα δύσκολα μιας  επιλογής.  Ακόμα και όταν το δίκαιο, το αυτονοήτο, το πασιφανές είναι τέτοιο και δεν μπορεί να είναι και αλλιώτικο.

Αλέξη Τσίπρα ,ακόμα δεν πέταξες έξω από το κόμμα τον φασιστάκο Αρβανίτη;

Ο  Κ. Αρβανίτης δικαιολογεί στη ουσία  την εισβολή Πούτιν στην Ουκρανία

 

Gallery – Κώστας Αρβανίτης

 

“Είναι λάθος αυτήν τη στιγμή για κάθε Δημοκρατικό πολίτη να ταχθεί στο πλευρό της μίας ή της άλλης πλευράς, αυτήν τη στιγμή πρέπει να ταχθούμε στο πλευρό του πολίτη που τρώει τις βόμβες στο κεφάλι. Συγκρούονται δύο ιμπεριαλισμοί με θύμα λαούς», δήλωσε ο κ. Αρβανίτης

**

Και ανιστόρητος και  φασιστάκος,  κρυμμένος στα φουστάνια του ΣΥΡΙΖΑ.  “Θέλει η π@υτάνα να κρυφτεί, αλλά…”

Ποιος ρίχνει τις βόμβες, βρε αλητήριε από την αισχρή  φάρα  των Γκεμπελίσκων; “Με δυο καρπούζια στην ίδια  μασχάλη”,  δίνεις συμβολές εσύ στο Δημοκρατικό πολίτη;

Για στείλτε τον πανάθλιο υποκριτή στο Κίεβο να μετρήσει “πόσα απίδια πιάνει ο σάκος””. Ασεβής και αμετροεπής!

Είσαι εκεί,  Αλέξη Τσίπρα;  Ακούς και δε φρίττεις να πάρεις φραγγέλιο;