Οι διώκτες του “πολακισμού” σε ξαφνικό έρωτα με τον…Πολάκη.

Παύλος Πολάκης

“Κατά πληροφορίες Ο Πολάκης είπε ότι ουδέποτε ανέβασε τη σύζυγο του σε προεκλογικό βήμα όπως επίσης ότι έχει αντίρρηση με την τεκνοθεσία στα ομόφυλα, ακόμη όμως και στα ετερόφυλα ζευγάρια (μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα δεχόταν τεκνοθεσία σε ετερόφυλα)”.

***

 Το λέμε, το ξαναλέμε και το επαναλαμβάνουμε …μέχρι οριστικής πτώσης. Το πρόβλημα των Αποστατών του ΣΥΡΙΖΑ και  φαν του παλαιοκομματισμού, ΔΕΝ   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Το μπλα-μπλά των 100 στο κείμενο  της  «μομφής» και τα φληναφήματα Πολάκη, είναι  το «πολιτικό» περιτύλιγμα της μιας και μοναδικής αλήθειας.

Κατατρύχονται από συμπλέγματα ομοφοβίας.  Γεννήθηκαν κι αυτοί σε μια  χώρα με περισσότερους  Ανατολίτες   και ελάχιστους   απόγονους  των αρχαίων Ελλήνων  της «Παιδείας», αλλά και της  ομοφυλοφιλίας και του «αρκαδισμού».

Ο Παύλος Πολάκης, το πιο τρανό παράδειγμα.   Θύμα και τούτος, όπως όλοι (ακόμα  και όσοι συνήλθαμε μετά) της παλιάς  εκείνης παρακαταθήκης της ΕλληνοΟρθόδοξης, φαλλοκρατικής  μας παράδοσης,  όπως την  άφηνε πατέρας σε γιό.  «Κοίτα, ρε,   μη γίνεις πούστης και κουμμουνιστής.΄Ο,τι άλλο, γίνε»!

   Παύλο Πολάκη,  γι  αυτό  τον «πολακισμό»  σου μη φοβάσαι. Ουδείς από τους άσπονδους φίλους σου  πρόκειται να σε κατηγορήσει.   Αντίθετα, είναι   τα εύσημά σου πια,  το  μετάλλιο που σου απονέμει   η  κοινωνία των Ελληνάρων   της ομοφοβίας, του συντηρητισμού, της οπισθοδρόμησης, του καθωσπρεπισμού   και  της υποκρισίας.

΄Αξιος ο μισθός σου!