Πανικός στο στρατόπεδο του παλαιοκομματισμού. Κοινά πυρά με τις… στρακαστρούκες των πέτσινων δημοσκήσεων της συμμορίας των Γκέμπελς

iefimerida.gr :

-Προβάδισμα 15,4 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία δίνει δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Star, ενώ αποτυπώνει και τις τάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται σε διαδικασία εκλογής αρχηγού.

Στην πρόθεση ψήφου, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 27,2%, με το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί με 11,8% και τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι τρίτος με 9,3%, λίγο πάνω από το ΚΚΕ που συγκεντρώνει 8,3%.

-Σπαράσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ, δημοσκόπηση σοκ για τον έκπτωτο πρόεδρο

-Πρωτιά Τσίπρα σε έρευνα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

****

Φρίττουν στην ιδέα πως πνέουν  τα λοίσθια. Βρυχώνται σαν τις θανάσιμα λαβωμένες  ύαινες. Από τα βαριά ονόματα των εκπροσώπων  της παλαιοκομματικής Ελλάδας , Δεξιάς και «Αριστεράς», μέχρι τους ενοίκους του Γκεμπελιστάν.  ΄Ολο το βρώμικο  Σύστημα του πελατειακού κομματισμού  που  τρέφεται παχυλά, χρόνια τώρα  από τη δημαγωγία, το λαϊκισμό ,την απάτη, την  προπαγάνδα.

“Τσίπρας πρώτος στις προσδοκίες των ψηφοφόρων”, πανηγυρίζουν οι συνέταιροι!   Με δεύτερο  τον Παππά.  Ακόμα και τον  Πολάκη, τον αδυσώπητο μέχρι χτες  εχθρό  του Γεωργιαδισμού και  Πορτοσαλτισμού  , τον δίνουν  φαβορί  στο τζόγο της απάτης.  «Ας πάει και το παλιάμπελο», μπροστά στον κίνδυνο να μας   ξετινάξει ένα Αμερικανάκι , που πλην των άλλων βγάζει τη γλώσσα  στις μεγάλες αξίες του παντελονάτου …ελληνισμού.

 

 

Το «κρίμα» είναι ένα .΄Όχι πως είναι  «λίγος» ο Κασσελάκης  να τους συντρίψει. Μπορεί να το κάνει. Μαριονέτες είναι, μπαμπούσκες απο ξεσκλίδια.  Θα πέσουν με την πρώτη.  Αστείοι κρετίνοι με   νεροπίστολα  στο χέρι.

 Ο ίδιος ο Κασσελάκης δεν το έχει αντιληφθεί.  Αδυνατεί να συλλάβει τα αυτονόητα. Το πλέον καταλυτικό πως πρέπει να ανοίξει τη βρύση της Δεξαμενής των 4 .000.000 συνειδητοποιημένων πολιτών, που έχουν φτύσει κατάμουτρα τον παλαιοκομματισμό. Αλλά και ο  έντιμος οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνο αυτός) είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσει. Αν υπάρχει ακόμα «πέτσα» σε ψηφοφόρους ,είναι μόνο όσοι δεν έχουν σχέσεις  κόμματος-πελάτη.

 Αυτή είναι η καθαρή πηγή που τρέχει πολύ και γάργαρο νερό. Μπορεί  και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  να πει  και τον τόπο να ποτίσει.

Τόλμησε,  Στέφανε Κασσελάκη!  «Ο κόμπος έφρασε στο χτένι». Και για εκείνους και για σένα.  ΄Η αυτοί  ή εσύ!