ΠΑΤΡΑ. ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΕ 1Ο ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ. ΥΠΟΠΤΟ! ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ , ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΑΚΟΥΤΕ;

 

Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Τον έδιωξε νοσηλεύτρια – Πριν λίγους μήνες είχε πεθάνει και η αδερφή του

Πάτρα: «Ψύξη θα είναι» είπε η νοσηλεύτρια στον 49χρονο -Σήμερα παραιτείται ο διοικητής του Αγ. Ανδρέα

 

****

ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ

 

Στα ελληνικά νοσοκομεία  δεν κάνουν λάθη!   Το διατράνωσε πρόσφατα  και ο  διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης. Εκεί,   που  χορηγήθηκε μεν  κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα ,αλλά  χρειάστηκε καιρός για να το θυμηθεί.  Από την άλλη, ο ίδιος είναι σίγουρος πως  η θανατηφόρα δόση  των  6 μιλιγκράμ, στο Αγλαϊα Κυριακού, που  σκότωσε το παιδί , ήταν εγκληματική ενέργεια της μάνας.  Κι ας ήταν  αποδεδειγμένα ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ουσία, άρα του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. Και  δε δόθηκε, φυσικά,  από κάποια αντίστοιχη νοσηλεύτρια , που “σκότωσε” τον άτυχο 49χρονο στην Πάτρα με την απίθανη  διάγνωση    περί …κρυολογήματος, αντί  εμφράγματος.

΄Ενα είναι αυτό. Από την άλλη,  έχουμε αλλεπάλληλες συμπτώσεις που τα  λαγωνικά   της εμπορικής  δημοσιογραφίας  Νικολούλη, Λαμπρόπουλος και λοιπά αξιόλογα όμοια  αρπακτικά,  πρέπει πάραυτα να “διερευνήσουν”  μη και βγάλουν πάλι λαβράκι σαν αυτό με τη μάνα που σκότωσε ( μιντιακό δεδικασμένο)  τα τρία παιδιά της. ΄

Εχουμε, λοιπόν  και λέμε. 1. Πάτρα, η πόλη  με τους δολοφόνους από…κληρονομικότητα (πάλι). 2. Θάνατοι σε Δημόσιο  Νοσοκομείο (πάλι). 3. Με σχέση  αίματος (αδέρφια) οι θανόντες (πάλι)  4. Σε λίγους  μήνες μέσα πέθαναν και οι δύο (πάλι).

Αυτά προς το παρόν. Γιατί σίγουρα η έρευνα(!)  θα βγάλει κι άλλα. Τέτοιες συμπτώσεις δε γίνονται. Πρόκειται για δολοφονίες.

Μένει, επομένως,  να υποδειχθεί  ο δολοφόνος.  Συγγενής  στενός θα είναι κι αυτός. Πιάστε έναν από το σωρό. Μπορεί να έχουν και  κληρονομικές διαφορές, οπότε δένει καλύτερα το πράμα.

Και δε χρειάζεται να αναρωτιόμαστε με ποια άλλα στοιχεία θα το τεκμηριώσουν. Δεν  απαιτούνται. Στα δικαστήρια των Γκέμπελς φτάνει πως  είσαι “Εβραίος”.  Αρκεί  για να σε ρίξουν στο φούρνο.