Παύλο Πολάκη, “κούλαρε”, για να το πούμε στα…πολακικά σου.

Γράφει σε  νυχτερινή ανάρτησή του στο Facebook, ο   Παύλος Πολάκης:

ΠΟΛΑΚΗΣ

 

«Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Καιρός για σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση
-Καιρός να βάλουμε πλώρη να τους ρίξουμε
-Καιρός για πρόγραμμα και σχέδιο ανάταξης της κοινωνικής πλειοψηφίας σε σύγκρουση με τη διαπλοκή».

Επίθεση Καρτερού στον Κασσελάκη: Πάμε να σας σκίσω, λέει συνεχώς, όπως ο Ζήκος στην ελληνική ταινία

Ο Θανάσης Καρτερός

iefimerida.gr

 

****

Αν το  « φύγε εσύ να κάτσω εγώ», Παύλο Πολάκη,  το βαπτίζεις ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ  στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ , κι ο κουζουλός  σας  κάτω « ο Μανωλιός , άλλαξε  κι αυτός κι    έβαλε τα ρούχα αλλιώς».  Αυτό  προτείνεις, λοιπόν;

΄Οταν ακούμε τέτοια ,   ξέρουμε  πως  το πρόβλημά σας των …επαναστατών και των αντιρρησιών στο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρά …φροϋδικό.  Δεν  μπορείτε, κι ας λέτε πως είστε αριστεροί,  να  το χωνέψετε.   Να κουμαντάρετε την ιδέα πως η Δεξιά έχει αρχηγό ένα …στρέιτ μαυριδερό ,έστω και μπαγιατεμένο, πια,  αγόρι  κι εσείς, όχι . Νιώθετε σε κατάσταση…μονορχίας!

Σε καταλαβαίνω,  Παύλο Πολάκη, αλλά δε  σε κατανοώ. Ούτε σε συγχωρώ. Πλην των άλλων και …  ολόκληρος, ελόγου σου,  γιατρός! Και  με αριστερά εύσημα ουκ ολίγα, ειδικά στις ημέρες μας!

Να έχεις σήμερα  τέτοια κωλύματα  και παρωχημένες, άλλων εποχών , αγκυλώσεις ηθών;  Πώς να πάρεις έτσι άφεση από τους συνετούς και τους φρόνιμους;  Πώς να απολογηθείς; Και πώς να σε  δικαιολογήσει η Ιστορία;

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο. Το πρόβλημά σου είναι  ξακάθαρο.   Τί θα πεις στο σύντεκνο, το  μαυροπουκαμισά  συγχωριανό σου  στα Σφακιά που περπατάει και ζέχνει… βαρβατίλα!   Πως κουμαντάρει το κόμμα ένας «ΑΡΧΗΓΟΣ» ,όταν  όλα  τα συνώνυμα και τα συγγενικά του «τίτλου», ειδικά στην Κρήτη,  έχουν να κάνουν με ανδρισμό,  δύναμη και  πατριαρχία;

΄Ακου κι αυτό και σύνελθε. (Κούλαρε, στη δική σου καθομιλουμένη).  Και κάνε το  εσπευσμένα, πριν να είναι αργά για όλους σας.  Με την τωρινή  αιμάσσουσα πληγή  και μη ιάσιμη πια, αυτό , από  μόνο του, μυρίζει  θάνατο!

Στην αρχαία Σπάρτη, λοιπόν,  ένας βασιλιάς, μοναδικός στην ιστορία  της αρχαίας Ελλάδας  και πριν από σένα… «αριστερός»,  ο  Νάβης, δεν έφτανε μόνο που εφάρμοσε τον «κομμουνισμό»  αιώνες πριν (μοίρασε εξίσου τη γη στου πολίτες, απελευθέρωσε όλους τους είλωτες, διακήρυξε την ισότητα ανδρών και γυναικών   και άλλα τέτοια πρωτόγνωρα και επαναστατικά  για την εποχή),  τοποθέτησε κι επικεφαλής του στρατεύματος τη γυναίκα – σύντροφό του Απήγα!

Μιλάμε για το 200 π.Κ.Χ!   Να ηγείται των Σπαρτιατών, που όμοιους στρατιώτες δε γνώρισε ποτέ ο κόσμος (ήταν αυτοί που γονάτισαν στις Θερμοπύλες τον  Ξέρξη), όχι ένας Λεωνίδας βασιλιάς, αλλά   μια… Απήγα .  Κι ας ήταν και  Σπαρτιάτισσα!

Δεν ήταν, απλώς, πρωτάκουστη   μια τέτοια ενέργεια για τον τότε κόσμο. ΄Ηταν πρόκληση και…΄Υβρις! Ο ίδιος ο Ρωμαίος ύπατος Φλαμινίνος, αντίπαλος του Νάβη και  αρχηγός των λεγεώνων , πριν τη μάχη με τους Σπαρτιάτες της Απήγας   στο ΄Αργος, κατάπληκτος και οργισμένος  που είχε να αντιμετωπίσει  τέτοιους γενναίους  άντρες  απέναντί του, αλλά    με μια γυναίκα για αρχηγό τους, σοκαρισμένος ,ρώτησε το Νάβη :

–Τί είναι αυτά, που κάνεις, βασιλιά;  Δε φτάνεις που απελευθερώνεις  δούλους, μοιράζεις τη γη σε ακτήμονες,  έφτασες να τοποθετήσεις  και γυναίκα επικεφαλής ενός ηρωικού στρατού, όπως είναι αυτός της Σπάρτης;  Πώς να το δεχτώ και να το ερμηνεύσω;

Και η απάντηση του Νάβη:

– Μην το ψάχνεις, ύπατε.  Μπορώ να σου δώσω  όσες απαντήσεις θέλεις. Μόνο που δεν πρόκειται να τις κατανοήσεις!

Ακούς και πάλι, Παύλο Πολάκη; Και να θυμάσαι είμαστε κάτι χιλιάδες χρόνια μετά τον Ρωμαίο ύπαρχο και τα «δύσκολα»  που δεν μπόρεσε  να χωνέψει ο Φλαμινίνος  σε μια φαλλοκρατική κοινωνία, όταν  η γυναίκα στη Ρώμη χαρακτηριζόταν   στο αστικό της δίκαιο ως…res (πράγμα)!

Ακόμα χειρότερα για σένα και τους όμοιους σου. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι άντρας. Αλλιώς, οι αρχαίοι Πέρσες που τους συνέτριψαν οι  Αθηναίοι του Μιλτιάδη  στο Μαραθώνα, θα είχαν νικηθεί από…γυναίκες. Κι αυτό ούτε θα μπορούσε να το διανοηθεί ο Ηρόδοτος, πατέρας της Ιστορίας, που υπερήφανος περιγράφει τη μεγάλη εκείνη  νίκη, ως περίλαμπρο  αποτέλεσμα του απαράμιλλου ηρωισμού Αθηναίων ανδρών. Είναι αυτοί, αν γνωρίζεις για τα ήθη της αρχαίας Ελλάδας (και ο Ηρόδοτος το γνώριζε)  που   δεν υπήρξαν διαφορετικοί από το σημερινό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

Τί δεν καταλαβαίνεις, λοιπόν;  Πώς ένας προοδευτικός κι αριστερός πολιτικός σαν εσένα, παρίσταται  συνδαιτημόνας σε  τραπέζια με  τα σάπια ,ακροδεξιά εδέσματα και  τα ξινισμένα κρασιά ενός ΄Αδωνη,  Βορίδη,   Μπογδάνου και Κούγια;

Και να το πω ,εντελώς  προσωπικά , εμπειρικά και .. φαλλοκρατικά (ξέρουν να μου το συγχωρήσουν  όσες γυναίκες σκέφτονται ως άνθρωποι και όχι ως «θηλυκά») πως οι ερωτικές μας   επιλογές, δεν είναι αυτές που καθορίζου ούτε το φύλο μας,  ούτε τη  στάση ενός εκάστου (ανθρώπου)  στη  ζωή. Σου το διαβεβαιώνει αυτό  ένας…ίσος προς ίσον.   Στρέιτ  άντρας μια ζωή,  προς  στρέιτ αρσενικό!

  Και πίστεψέ με, καμιά υπερηφάνεια  ή διαφορετικότητα  δεν αισθάνθηκα ποτέ ,γιατί οι σεξουαλικές μου επιλογές υπήρξαν διαφορετικές από εκείνες του Στέφανου Κασσελάκη. (Αν το κατανοείς κι αυτό).

  Εσύ;  Σεμνύνεσαι , επίσης  για το ίδιο; Και πώς μπορείς να μας πείσεις  πως δεν είσαι διαφορετικός από τον φαιδρό  Γκεμπελίσκο και “παντελονάτο”  Καρτερό που   ορκίζεται στα…σ#βρακά του  του ότι  Κασσελάκης και …Ζήκος είναι ένα;