ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΟ “ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ” , που όλα γίνονται  στο  ΦΩΣ …υπό την αχλή ΤΗΣ   ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ  ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

Αν περίμενε κανείς  σήμερα μια αποκάλυψη  από ” θαρραλέα πένα”   για τα δημοσίως τεκταινόμενα  τα τελευταία πέντε χρόνια στο βασίλειο της ελληνικής Μπανανίας  και γενικότερα   περί του βίου και της πολιτείας της … καλύτερης κυβέρνησης όλων των εποχών με επικεφαλής το γνωστό, (αδίστακτο) γόνο της φαμίλιας, Κυριάκο Μητσοτάκη,  θα ήταν στο Ντοκουμέντο.  ΄Ετσι , τουλάχιστον,  ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του θέλει να παρουσιάζεται στους αναγνώστες του.

Όμως , κακά τα ψέματα.  Ο Βαξεβάνης είναι  «λίγος» για τέτοια σπουδαία αρετή. Δεν τον βοηθάει και το μυαλό του, άλλωστε, δοθέντος πως άλλο έξυπνος και άλλο πονηρός.  «Τσακάλι» της   ανιδιοτελούς  δημοσιογραφίας πάντως, δεν είναι ο Κωστάκης, ό,τι και να λέει ο ίδιος και όσο και όπως κι αν  τον κανακεύουν    οι “πένες”   που τον περιστοιχίζουν.  ΄Ένα μαγαζάκι άνοιξε κι αυτός, από τα εκατοντάδες που φυτοζωούν στο διαδίκτυο και το παλεύει με νύχια και δόντια  να μην κλείσει.

Από το υπόλοιπο Γκεμπελιστάν , μην περιμένετε απαντοχή. «Παππάδες» και  «Ψαρράδες» της κολεκτίβας Συντακτών ( της παλιάς Ελευθεροτυπίας που τώρα την αγόρασε  για να την κάνει  «Νέα»  και… αγνώριστη ο  Μαρινάκης , κρατώντας από την παλιά, τίτλο και ονόματα  ), είναι  εξώλης και προώλης. Η Αυγή,όπως  κατάντησε σήμερα , δεν είναι πια παρά  σκιά του παλιού, ένδοξου παρελθόντος της, όταν στεκόταν στα πόδια της αξιοπρεπώς,  χωρίς ποτέ   να ξεπέσει  σε “περίπτερο γειτονιάς”.

Οι υπόλοιπες…δημοκρατικές  παρουσίες, κάτι  θνησιγενείς «σελίδες» στο διαδίκτυο, κυρίως, ασήμαντες, ψωμοζήτες οι κάτοχοί τους ,  “πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες”. Ακόμα χειρότερα , «πουλάνε και την ίδια τους τη μάνα» ,  για να  τσιμπήσουν από τη σφηκοφωλιά του Πούτιν στη Αθήνα , κάνα ψίχουλο σε ρούβλι.

Τα αναφέραμε,  και όχι εντελώς συνοπτικά τα παραπάνω, για να δείξουμε για άλλη μια φορά ,τη μεγάλη «δυστυχία του να είσαι»  Τύπος στην Ελλάδα, που  σύμφωνα με το Σύνταγμα , υποχρεώνεται  να ασκεί  αντιπολίτευση και να  ξεβρακώνει την εξουσία, κυβερνώσα και μη, όταν διαπράττει εγκλήματα.  Δεν υπάρχει τέτοιο  είδος ,έστω  ως  απειλούμενο, αφού έχει ήδη εξαφανιστεί.

Για τους «ημέτερους»,  που τους κατέστησε Μίδες, ως  Αποστάτες από τη ηθική και συνταγματική  νομιμότητα   ο γιος του αλήστου μνήμης πατέρα του, ο  Κυριάκος   εκ Χάρβαρντ,  δε συζητάμε, για να μη λερωνόμαστε πάλι με ανακατέματα    σε τέτοιες χαβούζες. Εκεί να δεις βρώμα και δυσωδία που αναδίνουν οι Αλαφούζοι, οι Ράπτες, οι Κυριακού και τα    γύρω τους,  άπλυτα μικροτρωκτικά   που τρέφονται εκ των ψιχίων  των πιπτόντων εκ της τραπέζης  των αφεντικών

Επομένως, δεν περιμένεις από σοβαρή πένα και  δυνατό  μικρόφωνο να ασχοληθεί και να διερευνήσει εξονυχιστικά και σε βάθος (θα ήταν    σαν να περιμέναμε  να  συναντήσουμε  ποτάμια με γάργαρο νερό να τρέχουν στις πλαγιές της Σαχάρας), το μέγα ζήτημα της νοθείας στις πάλι… καλοκαιριάτικες,  εκλογές του  Ιουλίου 2019  και Ιουνίου  2023 .  Φαινόμενο, που δεν επαναλήφθηκε στις πρόσφατες ευρωεκλογές του 2024 ,αλλά καθόλου δεν αποκλείουμε   να ξανασυμβεί  η επιχείρηση  «βία και νοθεία» στις επόμενες «εθνικές», εκλογές, όποτε  γίνουν.

 

 

 

Μιλήσαμε για ώρες με ανθρώπους δικούς μας  και ειδικούς,  παλιότερα (και σήμερα μετά την ανακοίνωση των οριστικών εκλογικών αποτελεσμάτων της περασμένης Κυριακής) για τη δυνατότητα ,   κυβέρνησης και  εταιρίας  που έχει αναλάβει όλο αυτό το ευαίσθητο, ως  περίπλοκο, έργο της συγκέντρωσης ,της επεξεργασίας και της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, να  έχουν αλλοιώσει τα πραγματικά ποσοστά των εκλογών.

Γράφαμε στι 3/4/2024:

Αν κάτι εκπλήσσει, είναι η έλλειψη “πανουργίας” Κασσελάκη , όχι γνώσης . Κι αυτό ,ακριβώς, είναι το μέγα πλεονέκτημα της διεφθαρμένης κυβερνητικής ομάδας.

Τα είπε …όλα  ο  Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ  , αλλά ξέχασε το βασικότερο. Δεν έκανε όχι μόνο “σημαία” ,αλλά  ούτε καν μνεία, μια απλή αναφορά στο πρώτο, ανάμεσα στα άλλα,   κορυφαίο εγκλημα του μητσοτακικού καθεστώτος.  Είναι αυτό που πρέπει να μονοπωλήσει από εδώ και πέρα την πολιτική επικαιρότητα.  Πρώτο και με διαφορά στην  πολτική, προεκλογική ατζέντα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!

Δεν έχουμε να κάνουμε πια  με «βία και νοθεία». Τουλάχιστον, όπως    ξέραμε παλιά τις έννοιες, ως πονηρές …λαθροχειρίες μεγάλης ή μικρότερης έκτασης.    Παρωχημένες, παλιομοδίτικες κομματικές  τακτικές και πρακτικές που καμιά σχέση δεν έχουν, πλην του αλλοιωμένου αποτελέσματος, με τις σημερινές μεθόδους και   ακυρώνουν έτσι,  παντελώς,   τη  λεγόμενη λαϊκή βούληση την ημέρα των εκλογών.  Προηγουμένως, όμως, έχουν δοκιμαστεί  και εφαρμοστεί επιτυχώς, δύο όπλα. Εκείνο της δεινής προπαγάνδας (πλύση εγκεφάλου  από τους εγκάθετους Γκέμπελς του καθεστώτος)  και    η   αλλοίωση των εκλογικών καταλόγων τόσο με προσθαφαιρέσεις εκλογέων, όσο και με την άρνηση  εκκαθάρισή τους από άκυρες  εγγραφές.

Είχαμε και παλιότερα ασχοληθεί με το ίδιο ζήτημα, αλλά ακροθιγώς, λόγω έλλειψης ενημέρωσης, κυρίως από ειδικούς της ψηφιακής τεχνολογίας. Μια από τις αναρτήσεις μας, ήταν εκείνημε αφορμή την ανακοίνωσηκαι τιςυποψίες-καταγγελίεςτου προέδρου του Forum 2020Νίκου Καραχάλιου. Θυμίζουμε μια παρατήρησή του, που τότε, τουλάχιστον για μας εδώ , το περιεχόμενό της ήταν γρίφος. ΄Εγραφε: ” Η Διακομματική νομίζω ότι κοιμάται στην κυριολεξία όρθια! Μπορούν να ελέγξουν μόνο το χειρογραφικό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ όλο αυτό το κακό μπορεί να γίνει μέσα από τα tablets και τις ψηφιακές υπηρεσίες, που θα ελέγχει μόνο το Μέγαρο Μαξίμου. Ο ψηφιακός  Θεός βοηθός λοιπόν!”

Αυτή την ώρα , τέτοιες καταγγελίες από ειδικούς, πληθαίνουν. Και αποκτούν  νέες διαστάσεις, με τις     πληροφορίες και την πληρέστερη ψηφιακή ενημέρωση που έχουμε κι εμείς  πια  εδώ για τον τρόπο που εύκολα και χωρίς κανείς να το πάρει είδηση, μπορεί  οποιαδήποτε Singular Logic με εντολή Μαξίμου και έναντι παχυλής αμοιβής, να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Είναι τόσο εύκολο κι απλό, αλλά, παράλληλα και …μη ορατό «δια γυμνού οφθαλμού»!

Σε αυτό το ζήτημα οφείλει πια όλος ο κομματικός μηχανισμός της αντιπολίτευσης να επικεντρώσει την προσοχή και την έρευνά του. Να το αναδείξει, ως μοναδικό και κυρίαρχο.

Και είναι σίγουρο, σας διαβεβαιώνουμε πως θα βγάλουν …λαγό! (λέγε με Κυριάκο Μητσοτάκη). Τέτοιον, μάλιστα, που θα μπορούσαν να τον κάνουν άνεταμε τα κρεμμυδάκια!Στιφάδο!   (Η ανάρτησή μας  στις 15/5/2023 με τις καταγγελίες του Νίκου Καραχάλιου στο τέλος )

Να πάμε  τώρα στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Πόσες ψήφους έχασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Κυριακή; Χοντρικά, κάπου 1 εκατομμύριο 100 χιλιάδες ψήφους.  Τάχα ,όλες της γαλάζιας ακρίδας! Κι αν ήταν τέτοιες ,πράγματι μιλάμε για Βατερλό.  

 Ευφυώς, όμως,  ο γιος της φαμίλιας απέδωσε (και την έχαψαν στην Κουμουνδούρου) αυτή  την απώλεια στο… γάμο του Καραγκιόζη (εν προκειμένω των ομοφύλων). Το  ανέφερε θρασύτατα  το βράδυ των αποτελεσμάτων  στο «βήμα» του «Alpha» , που του προσφέρεται  ψηλό ,αφειδώς και ανελλιπώς ,όπως  και  στο    δοβλέτι του Αλαφούζου.  

Το είπε ευθαρσώς.   Αυτή ήταν η αιτία της συντριβής.  Οι… γάμοι και  τα πανηγύρια. Γιατί ,αν τολμούσε να μιλήσει για … παραλίες  που ομαδόν και ομοθυμαδόν ξεχύθηκε το σμήνος της γαλάζιας ακρίδας    στις 9 Ιουνίου 2024, αυτοί μόνο και όχι οι  ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων,  θα του έριχναν  σφαλιάρα σβουριχτή   η 7η  Ιουλίου 2019 και  η 25η  Ιουνίου   2023,  που  ο… καλυτερότερος  πρωθυπουργός από συστάσεως  ελληνικού κράτους ,  ειδικά  στις τελευταίες, έλαβε το σεβαστό  αριθμό ψήφων του περίφημου… σαραντακατό (περισσότερες από 2 εκατομμύρια ψήφους) .  Και όλες αυτές…κατακαλόκαιρα με  καύσωνες , ζέστες και διακοπές!  Που τότε, μεν,   τα αψήφησαν νέοι και γέροντες της γαλάζιας παράταξης και προσήλθαν να “το ρίξουν δαγκωτό.”   ΄Ηταν πάλι τότε  …Κυριακή  και   οι παραλίες πρόκληση,   που, όμως,  την προηγούμενη  … “εννιά είχε ο μήνας” για τους Δεξιούς.   Οι  ΜΙΣΟΙ και παραπάνω (και μόνο αυτοί) ψηφοφόροι, δεν άντεξαν στον πειρασμό. Προτίμησαν να ξεχυθούν  με μαζική φυγή για  μακροβούτια. “Κι ας πάει και το παλιάμπελο”.

Σε ποιους τα λέτε αυτά, απατεώνες μου; Μπορεί ο Ράπτης να καμώνεται  πως σας πιστεύει. Ο «Παππάς», ως πεμπτοφαλαγγίτης,  να μην μπορεί να κάνει κι αλλιώς.  Και ο Βαξεβάνης, ως έχων χαλκομανία  τα μυαλά στα κάγκελα,  αδυνατεί να τα τραβήξει.

 

 

 

Ουδέποτε στο παρελθόν συνέβη τέτοιο στραπάτσο,  πατατράκ  σε κόμμα εξουσίας στην Ελλάδα.  Βγαλμένα τα συμπεράσματα  μέσα από τις σελίδες της Ιστορίας.  Ακόμα και σε εποχές τραγωδιών για τη χώρα, όταν πλήρωναν και όφειλαν να πληρώσουν, όσοι ως εξουσία, τότε ,τις προκάλεσαν.   

Και επισυνέβη εν σωτηρίω έτει 2024!    Με πρωθυπουργό της χώρας το γιο του αλήστου μνήμης Κων  Μητσοτάκη, που όπως είπε  και ο Κασσελάκης  η «οικογένεια», σκάβει  μια ζωή στον κήπο να  φυτέψει  λουλούδια και  ξεφυτρώνουνε   αρχαία.  (Κοίτα συμπτώσεις!).

 

΄Οσο για   την άλλη ακρίδα ,αυτή  του Γκεμπελιστάν,  ξαφνικά ΟΛΟΙ ανακάλυψαν, ως αιτία της συντριβής  την…ΑΠΟΧΗ!  Με πρώτο και καλύτερο, τον πουλιτζεριανό αστέρα, Κωστάκη  Βαξεβάνη.

Κι ας ήταν πάντα η μισή Ελλάδα, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, όπως  τα 17 συναπτά, αναλύουμε  με «αριθμούς και πράξεις»   συνεχώς  εδώ,  μακριά από τις κάλπες. Κι αυτή η ΑΠΟΧΗ ήταν ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ Η ΔΕΞΙΑ.

Αλλά  τούτη τη φορά, μας διαβεβαιώνουν οι φωστήρες , το  60% που δεν προσήλθε στις κάλπες, δεν ήταν  όμοιο  με τις παλιότερες. Δηλαδή,  αποχή  καταδίκης του πολιτικού συστήματος,  άρα συνειδητοποιημένη, πολιτική διαμαρτυρία ,  άρα ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ. ΄Όπως ήταν πάντα.

 Λωποδύτες μου, απέχουν ΜΟΝΟ οι  συνειδητοποιημένοι πολίτες. Ποτέ οι ακρίδες του γαλάζιου σμήνους. Παλιότερα  και   η πράσινη  πασοκική, είχε τις ίδιες ιδιότητες.  Είναι, άλλωστε  και οι  μόνες που συμπεριφέρονται   ως “κινούμενη άμμος”. Αλλά από Δεξιά, μέχρι ΚεντροΠασοκικά και τούμπαλιν. Δεν πάνε παραπέρα.

 Αυτό  τονίζουμε συνεχώς εδώ. Η Δεξιά στην Ελλάδα  στηρίζεται στα πήλινα πόδια  του κάτω  20%  του εκλογικού σώματος.  Αυτοί ,ακριβώς,    που πήγαιναν  να ψηφίσουν όλα τα χρόνια  χωρίς να λείπει, ούτε μισός σε εκλογές.  Και πού προσήλθαν,  πάλι  στις ευρωεκλογές  της 9ης Ιουνίου 2024,.  Μαζί με τους  συντεταγμένους,  ως   “φυτά”,  του Κουτσούμπα.  Τούτοι,  κοντοκουρεμένοι, ως “χωροφύλακες χωρίς στολή”,  του Κυριάκου.

  Ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχουν στην Ελλάδα 2 εκατομμύρια και βάλε Δεξιοί.  ΄Οσοι ,τάχα, ΜΟΝΟ και  ΞΑΦΝΙΚΑ  αυτή τη φορά (το επαναλαμβάνουμε για να το εμπεδώσουμε),  την περασμένη Κυριακή , δεν προσήλθαν όλοι.  Γίνανε και οι  Δεξιοί, εν άλλοις…ακτιβιστές και αναρχικοί.  Και μάλιστα σε ποσοστό 50%.   Σε λίγο, θα  δούμε  σύσσωμη τη Δεξιά  σε απεργίες πείνας και  καταλήψεις!

 

 

 

Στις εκλογές  του Ιουνίου   2023 η «βία και η νοθεία» πήγε σύννεφο. ΄Όπως, ακριβώς, το επισημάναμε  κι εκείνες τις ημέρες.΄Ηρθε, όμως,  η ευλογημένη ημέρα των ευρωεκλογών να τους ξεβρακώσει για τα καλά.

Η πρώτη και η μεγάλη  απόδειξη ήταν η…συντριβή της Μητσοτακικής Δεξιάς. Αλλά όχι λόγω αποχής της…Δεξιάς.   Από τη βόμβα που έσκασε στα χέρια της εταιρίας Singular Logic . Της αμαρτωλής  αυτής μπίζνας,   που  χρυσοπληρώθηκε    για να μαγειρέψει τα εκλογικά αποτελέσματα .Και έσκασε  η βόμβα   την ώρα  που  οι ειδικοί  πήραν είδηση τους…ειδικούς  στα χακαρίσματα υπαλλήλους της, καθώς μπέρδεψαν τα..  καλώδια στα εκλογικά τάμπλετ και τα κομπιούτερ τους και άρχισαν να ξερνούν υλικό και σε άλλες  μεριές, που δεν έπρεπε να πάνε.  (΄Η τούς το υπέκλεψαν, συνάδελφοι,  ως καλοί και τούτοι  χάκερ,για να τους έχουνε στο χέρι!  Διαλέγετε και παίρνετε).    

Την περασμένη Κυριακή δεν τόλμησαν να  επαναλάβουν το πείραμα,  αν και ήταν επιτυχές τις προηγούμενες δύο φορές, τουλάχιστον. «Βρώμαγε μπαρούτι»  και φυλακή,  και  η εταιρία   αρνήθηκε να το ξανακάνει ,αφού  είχε βγει πια βούκινο στον κόσμο και όχι μόνο στους ειδήμονες της τεχνολογίας.

  Και όντως, τους την είχαν στημένη.  Ευφυώς σκεπτόμενοι, δεν τόλμησαν να ξανακουμπήσουν τη βόμβα.΄Ηξεραν πως θα γινόταν  ο τάφος τους.

 Τώρα , το  αφεντικό που του μοσκοπλήρωσε ,  κρύβεται πίσω από το  γάμο των ομόφυλων  για τη… συντριβή, που στην ουσία  ήταν  νίκη. Γιατί, άλλη μια φορά αποδείχτηκε  πόσο συσπειρωμένη είναι η ανίσχυρη  αυτή Δεξιά και πόσο ανόητη και εγωκεντρική είναι μια στιβαρή Αντιδεξιά, αφού  μια ζωή την αποδυναμώνουν και τη χαντακώνουν   οι αρχηγοί και οι Γραμματείς της.   

 Στο μόνο πεδίο δράσης που  έπαιρνε τους ίδιους δράστες  της κομπίνας να προχωρήσουν σε βία και  νοθεία   ,ήταν η επιστολική ψήφος. Και την έκαναν.  Και μάλιστα τρανταχτή.  Ας αφήσουμε έναν πρώην δικό τους,  να το αποκαλύψει.

 Γράφει ο Γιώργος Κύρτσος: 

“Είναι προφανές ότι υπάρχει μαζική νοθεία στην επιστολική ψήφο υπέρ της ΝΔ”

Και το αναλύει: Δεν δικαιολογείται η απόσταση μεταξύ 41% της επιστολικής ψήφου υπέρ της ΝΔ και 27% μεταξύ οσων πήγαν να ψηφίσουν τη ΝΔ στα εκλογικά τμήματα.
Σχεδόν 80% της επιστολικής ψήφου αφορά το εσωτερικό,επομένως η διαφορά μεταξύ 41% και 27% οδηγεί,
αναπόφευκτα,
στο συμπέρασμα της νοθείας υπέρ της ΝΔ.
Θα υπάρξει θεσμική αντίδραση στη νοθεία η θα γίνει και αυτή μέρος της μητσοτακικής πολιτικής κανονικότητας;”

 

Οι κατ’  επάγγελμα αντιρρησίες (με “διάφορο” πάντα) και ειδικά  στα συστημικά, κομματικά φέουδα  με τις στρατιές των εξαγορασμένων  Γκεμπλίσκων τους, θα πουν « αποδείξεις έχεις; Τους έπιασες με τη γίδα στην πλάτη;»

Ναι, λέμε εμείς, έχουμε. ΄Η , πιο σωστά, όσοι δουλεύουμε και με τα εργαλεία που το κάνουμε στην Ιστορία , για εμάς αυτές είναι  αποδείξεις. Κι ας μην είμαστε τεχνολόγοι και χάκερ.

Στο συστημικό,  νομικό σύστημα, βέβαια, για να  ασκήσουν δίωξη σε  κάποιον, δε χρειάζεται να τον πιάσεις επ΄ αυτοφώρω.  Αρκούν οι «επαρκείς» και  οι “αποχρώσες” ενδείξεις.

Στη δικαστήριο της αδέκαστης Ιστορίας δεν παίζουμε  τέτοια παιχνίδια. Δεν είμαστε Ντογιάκοι και Αδειλίνες.

Η απόδειξη  για τον Ιστορικό  είναι η συνεχής και αδιάλειπτη  επανάληψη μέσα στους αιώνες, του ίδιου φαινομένου.  Καταγεγραμμένη  και τεκμηριωμένη .  Οι άνθρωποι όλων των εποχών , είναι οι ίδιοι. Δεν αλλάζουν οι βασικές συμπεριφορές στους αιώνες. Είναι κι αυτή  μια γενική αρχή της ιστορίας που λειτουργεί και ως  εργαλείο.

΄Ο,τι έκαναν εκατομμύρια  βασιλείς, αυτοκράτορες, τύραννοι, δικτάτορες ,ηγεμόνες, άρχοντες (Η ΕΞΟΥΣΙΑ)  με όπλα τη  ΒΙΑ ,ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΠΝΙΞΗ  ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗ, το κάνουν οι ίδιοι και σήμερα.  (Ο Αριστείδης ο Δίκαιος στη μαζοχιστική αυτοχειρία του   με το  “όστρακο”  της τότε  ψήφου   και λίγοι όμοιοι του , είναι η εξαίρεση ).

Σε όποιο όνομα κι αν ακούνε τα πολιτεύματα και οι «Νόμοι» τους. Ειδικά σε αυτό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ … ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ , που όλα γίνονται  στο  ΦΩΣ ,αλλά …υπό την αχλή ΤΗΣ  ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ  ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

 

________________

(*) ΕΚΛΟΓΕΣ 2023. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 8% Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ

Ο ΝίκοςΚαραχάλιος,πρόεδρος του Forum 2020 , μας πρόλαβε.Μαθητεύαμετην τελευταία εβδομάδα“παρά τους πόδας” προσώπουπου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τον τρόπο και τη μέθοδο που η μαφιόζικη κυβέρνηση Μητσοτάκη μπορεί να νοθεύσει το αποτέλεσμα των εκλογών και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Τόσο εύκολο καικαταπληκτικάεφικτό είναι. Πολύ περισσότερο, αν είσαι γιος του Μητσοτάκη.Γνωστό χρόνια στη χώρα πως μια μια ζωή η φαμίλια …βγάζει κουνέλια από το καπέλο!

Σήμερα όλες αυτές οι πληροφορίες και οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν μετά απ΄ όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος του φόρουμ 2020 στην ανακοίνωσή του.Μέγας ο κίνδυνος νοθείας των εκλογικών αποτελεσμάτων επί Μητσοτακικού καθεστώτος. Εκείνη του ΄61 στο καθεστώς της ΕΡΕ , μοιάζει σήμερα…αστεία.

Φύλακες, γρηγορείτε!

Η ανακοινωση του Νίκου Καραχάλιου!

Ο Μητσοτάκης δεν ορρωδεί προ ουδενός! Έχει εμμονή με την εξουσία (για να χρησιμοποιήσω και να του αντιγυρίσω ένα ψυχιατρικό όρο που χρησιμοποίησε ο ίδιος για τον κ. Ανδρουλάκη. Ίσως συναντιέται τακτικά με ψυχιάτρους τον τελευταίο καιρό στην προσπάθειά του να μας τρελάνει όλους, γι’ αυτό και έχει αρχίσει να περνάει στο λεξιλόγιό του αυτή η ορολογία… Δεν πιστεύω ότι ένας σώφρων άνθρωπος θα διανοείτο ακόμη και να σκεφτεί να νοθεύσει εκλογική αναμέτρηση σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης την τρίτη δεκαετία του 20ου αιώνα.

Όμως εδώ και καιρό δεν να κάνουμε πια με μία νορμάλ χώρα και δεν έχουμε μία νορμάλ κυβέρνηση. Ο Μητσοτάκης έχει de facto καταργήσει μία σειρά άρθρων του Συντάγματος, έχει δυναμιτίσει την ανεξαρτησία των Αρχών, έχει υπονομεύσει την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Σας παραπέμπω στις δηλώσεις Τζανερρίκου και στα τηλεφωνήματα που έλαβε και από τον Μητσοτάκη και από τον Γεραπετρίτη. Αυτά τα πρωτοφανή που συνέβησαν γύρω από τον Άρειο Πάγο αποτελούν ήδη αλλοίωση και νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πώς συμπεριφέρθηκαν στο μόρφωμα των Ελλήνων, του εγκλείστου Κασιδιάρη, αλλά πως συμπεριφέρθηκαν ακόμα και σε κόμματα που είχαν επικεφαλής ανθρώπους οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται Βενιζελικοί, όπως ο κ. Εμφιετζόγλου, ή πολιτικούς με πολυετή κοινοβουλευτική παρουσία όπως ο κ. Νικολόπουλος. Δεν μπορεί λοιπόν ο Μητσοτάκης ο οποίος θέλει να παίζει μόνος του να συνεχίζει να αυθαιρετεί.

Τη διεξαγωγή των εκλογών την είχε «επωμιστεί» διαχρονικά μια εταιρία που λέγεται Singular Logic. Με όλες τις ενστάσεις που έχουμε, για το πώς έχει χειριστεί η Singular Logic παλαιότερα εκλογικά αποτελέσματα (αναφέρομαι στην αναμέτρηση του 2000, όταν ως Αξιωματική Αντιπολίτευση αρνηθήκαμε ουσιαστικά να δεχούμε την οριακή νίκη του ΠΑΣΟΚ του Κ. Σημίτη. Τώρα μιλάμε για μια Singular Logic που ελέγχεται μετοχικά από άλλη εταιρία, η οποία οικογενειακά φέρεται να έχει σχέσεις με την φυλή των Μητσοτάκηδων. (Ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη της Space Hellas είχε διαπλακεί σε υποθέσεις σχετικές με τα εξοπλιστικά της περιόδου εκείνης ’90-’93).

 

Επομένως, από μόνες τους οι στενές διαχρονικές με την οικογένειά του αποτελούν παράγοντα διακινδύνευσης.

Ο δεύτερος παράγοντας διακινδύνευσης προκύπτει από τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας. Έχουν την πρόθεση να βγάλουν τα εκλογικά αποτελέσματα πολύ νωρίς. Γιατί τους έχει πιάσει αυτή η «πρεμούρα» να τελειώσουν όλα ει δυνατόν και από τις 8 η ώρα; Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Αλλά αρχίζει να διαμορφώνεται μία υποψία στο μυαλό μου… Ότι δηλαδή μπορεί να υπάρχει ένα άτυπο σχέδιο που χρήζει διερεύνησης. Σας το καταθέτω προς σκέψη με ερωτηματικά:

1ον: αυξάνουμε τη δημοσκοπική διαφορά

2ον: νομιμοποιούμε στην κοινή γνώμη μια μεγάλη διαφορά

 

3ον: την επιβεβαιώνουμε στις 7μμ ανήμερα με τα exit polls (που θα διενεργούνται από τις ίδιες εταιρίες που «κατασκευάζουν» αυτή τη μεγάλη διαφορά)

4ον: 8μμ δίνουν το πρώτο συγκεντρωτικό 10% του εκλογικού αποτελέσματος με 10 μονάδες διαφορά, (από προεπιλεγμένα εκλογικά τμήματα)

5ον: στις 9 μ.μ. δίνουν τελικό αποτέλεσμα και μειώνουν ελαφρά στις 8 πχ μονάδες τη διαφορά και φαίνονται όλοι «ικανοποιημένοι», τύπου «είμαστε αντικειμενικοί», «μην μιλάτε».

Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται τουλάχιστον περίεργα τη στιγμή μάλιστα που όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι οι οποίοι κάνουν τους Υπουργούς, εμπλέκονται και σε μία σειρά άλλων υποθέσεων ψηφιακής παρακρατικής δράσης, που έχουν να κάνουν με τις υποκλοπές. Όλα αυτά μάλιστα γίνονται εκ παραλλήλου με μία σειρά άλλων ύποπτων στοιχείων (όπως οι ισραηλινοί μυστικοί πράκτορες) και όλα αυτά είναι γεγονότα -όχι φήμες- τα οποία καταγγέλλουν πλέον και οι ευρωπαϊκές αρχές, όχι μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ! Η Διακομματική νομίζω ότι κοιμάται στην κυριολεξία όρθια! Μπορούν να ελέγξουν μόνο το χειρογραφικό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ όλο αυτό το κακό μπορεί να γίνει μέσα από τα tablets και τις ψηφιακές υπηρεσίες, που θα ελέγχει μόνο το Μέγαρο Μαξίμου. Ο ψηφιακός  Θεός βοηθός λοιπόν!