Σε νέο ντελίριο παραπληροφόρησης οι ελληνικές φυλλάδες του αντισημιτισμού, με εφεύρημα τον “ισαποστακισμό ” της…ελευθεροτυπίας!

 

Documento

 

Σε απρόβλεπτες ατραπούς έχει εισέλθει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή μετά την αιματηρή επίθεση στα υψίπεδα του Γκολάν όπου 12 νεαρά άτομα σκοτώθηκαν σε γήπεδο σε περιοχή που ελέγχεται από το Ισραήλ.

Το υπουργείο Υγείας της Γάζας επιβεβαίωσε 66 νεκρούς και 241 τραυματίες σε όλη τη Γάζα τις τελευταίες 24 ώρες. Ο τελευταίος απολογισμός των νεκρών φαίνεται να περιλαμβάνει 36 άτομα που σκοτώθηκαν και 120 τραυματίστηκαν σε ένα σχολείο που χρησιμοποιείται ως νοσοκομείο πεδίου και καταφύγιο στο Deir el-Balah, στην κεντρική Γάζα.

Συνολικά οι νεκροί ξεπερνούν τους 39.000 στην Λωρίδα της Γάζας ενώ οι τραυματίες είναι πάνω από 90.000.

Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε χωριά και πόλεις στο νότιο και ανατολικό Λίβανο αφού κατηγόρησε τη Χεζμπολάχ ότι εκτόξευσε έναν πύραυλο που σκότωσε 12 νέους από την κοινότητα των Δρούζων στην πόλη Majdal Shams στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα Γκολάν. Η λιβανέζικη οργάνωση αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη για την επίθεση με ρουκέτα αλλά αυτό δεν σταμάτησε το Ισραήλ από το να εξαπολύσει φονικές επιθέσεις.

«Κάθε λεπτό ανησυχούμε»: κάτοικος των υψωμάτων του Γκολάν που κατέχει το Ισραήλ

Πλήθος Δρούζων ανδρών και γυναικών συμμετείχαν την κηδεία αρκετών από τους 12 νεαρούς που σκοτώθηκαν σε επίθεση με ρουκέτα στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα Γκολάν το Σάββατο.

 

efsyn.gr

 Στα άκρα η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

«Προ των πυλών» γενικευμένη επίθεση του Ισραήλ στη Χεζμπολά UPD

«Η Χεζμπολά έχει ξεπεράσει όλες τις κόκκινες γραμμές», λέει το Ισραήλ και απειλεί με γενικευμένο πόλεμο • Αρνείται τις κατηγορίες για την επίθεση η Χεζμπολά • «Δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζεται τους πολίτες του», λεεί ο Μπλίνκεν • Αυτοσυγκράτηση ζητάνε Λίβανος, Γαλλία, Βρετανία

Κίνδυνος κλιμάκωσης του πολέμου στη Μέση Ανατολή και ευρύτερων πολεμικών συγκρούσεων, μετά το φονικό χτύπημα στα Υψώματα του Γκολάν -σε εδάφη κατεχόμενα από το Ισραήλ- και τα αντίποινα της κυβέρνησης Νετανιάχου που απειλούν με ανάφλεξη την περιοχή. Σήμερα, χιλιάδες πολίτες παρακολούθησαν -σε κλίμα θρήνου- τις τελετές κηδείας για τα 12 παιδιά που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση.

***

Πρώτη είδηση στις  φυλλάδες του ελληνικού αντισημιτισμού  ,όπως  το   Ντοκουμέντο και  η   Εφημερίδα Συντακτών,   η άρνηση εμπλοκής της Χεζμπολάχ στο  νέο έγκλημα. 

“Και εις ανώτερα”,  φασιστοειδή  μου!