Στέφανε Κασσελάκη, βγες επίσημα και θαρραλέα  και αποκήρυξε τις φυλλάδες Ντοκουμέντο και Εφημερίδα Συντακτών

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ΝΑΤΟ είδε το έγκλημα στο Κίεβο – Αφορμή κλιμάκωσης η παράλογη επίθεση στο παιδιατρικό νοσοκομείο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το ΝΑΤΟ είδε το έγκλημα στο Κίεβο – Αφορμή κλιμάκωσης η παράλογη επίθεση στο παιδιατρικό νοσοκομείο

Αφορμή κλιμάκωσης η παράλογη επίθεση στο παιδιατρικό νοσοκομείο με θύματα παιδιά και υγειονομικούς

Καθώς οι ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ έσπευδαν στην Ουάσινγκτον για τη σύνοδο της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας με σκοπό να εγκρίνουν ένα «ιστορικό», όπως το χαρακτήρισαν, πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έστρωναν το χαλί για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονταν, επικεντρώνοντας ιδιαίτερα σε άλλο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έλαβε χώρα σε ουκρανικό έδαφος.

.

Documento

 

Βαξεβάνης
****

“Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έστρωναν το χαλί για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονταν”, μας λέει αυτό το  αρρενωπό,  μελαχρινό παιδί στη φωτο παραπάνω.  Και, βεβαίως,  για να μην ξεβρακωθεί εντελώς,  μας  πετάει και την έκφραση της θλίψης του για  «αυτό το έγκλημα  κατά της ανθρωπότητας. (Σώπα, καλέ που είναι τέτοιο! Κάνει ο Πούτιν εγκλήματα; Πιπέρι στο στόμα  ).

Στέφανε Κασσελάκη,  κάνεις ασυγχώρητο λάθος.  Εξουσιοδοτείς δια της σιωπής και της ανοχής σου τον πουλιτζεριανό γκεμπελίσκο  Κώστα Βαξεβάνη να εκπροσωπεί το ΣΥΡΙΖΑ,  ως ένα από τα  κομματικά  μέσα  ενημέρωσης .

Τί δουλειά, όμως, έχει στο Νέο ΣΥΡΙΖΑ ένας  αρουραίος, που λίγο έλειψε παλιότερα (αλλά απέτυχε) να εξοβελίσει  τον Ιβάν Σαββίδη από  νούμερο 1 της πουτινικής  προπαγάνδας στην Ελλάδα και  να πάρει τη θέση του;

Βγες επίσημα και θαρραλέα  και αποκήρυξε τη φυλλάδα του. Ζημιά σου κάνει. Ακολουθεί και τούτος  πεμπτοφαλαγγίτικες μεθόδους.

«Μια στο καρφί και μια στο πέταλο»… βαράει  το σφυρί.   Δοκιμασμένη μέθοδος.

Πελάτες ψάχνουν.  Αλα, η άλλη φυλλάδα της κολεκτίβας Συντακτών. Στείλε και τον “Παππά” στον αγύριστο. Τούτος ,να δεις,  ζημιά που κάνει.

Καθάρισε την “ήρα από το στάρι”, μέχρι να έρθει ο θερισμός. Αλλιώς, θα πνιγεί η σοδειά. Για σανό και χορτάρι θα κάνει μόνο.