Στην Κουμουνδούρου ο παππα -Δημήτρης Λινός, σύζυγος της κυρίας Αθηνάς για ευχέλαιο ; Αληθεύει ,Στέφανε;

(Ο Δημήτρης Λινός, σύζυγος της Αθηνάς Λινου,  χειροτονήθηκε ιερέας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, 7/12/2021)

΄Αδωνις Γεωργιάδης: “Αυτό που έκανε ο Παύλος Πολάκης είναι το αρχέτυπο του bullying του κακού εργοδότη στον εργαζόμενο, το να επιτίθεται λεκτικά σε μια εργαζόμενη και να επιτίθεται με τέτοιο τρόπο που η εργαζόμενη να βάζει τα κλάματα και να μην μπορεί να απαντήσει γιατί δεν είχε το λόγο».

***

Τί τα θέλετε. Μεγάλο το αμάρτημα και το άδικο του Σφακιανού  να τα βάλει με ένα… ανυπεράσπιστο,  εργαζόμενο κορίτσι του…λαού. Και δεν εξιλεώνεσαι, Στέφανε Κασσελάκη με μια απλή  διαγραφή του ενόχου.

 Ακούγεται,  πάντως πως μια   και τα έχεις καλά με τους παππάδες, σκέφτεσαι,λέει,  να  καλέσεις   τον παππα-  Δημήτρη Λινό, σύζυγο  της κυρίας …κλαίουσας Ιτέας, Αθηνάς Λινού,  να ξορκίσει το κακό  στον…καταραμένο τόπο της Κουμουδούρου.  Για να  αλαφρύνει  η καρδιά σου από το μέγα κρίμα.

Όχι, ασφαλώς,  της διαγραφής Πολάκη. Δικαίως ετιμωρήθη ο Κρητίκαρος.  Για το bullying , εννοούμε, που δέχτηκε το λαϊκό,αυτό  φτωχό, πονεμένο  εργαζόμενο κορίτσι  του ΄Αδωνη-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη.  Του επονομαζόμενου και αλλέως  «δούλεψε να φας και κλέψε  νά΄  χεις».   Ο ίδιος, τα παιδιά,  τα εγγόνια, τα δισέγγονά του και οι τίμιοι, με τον ιδρώτα του προσώπου τους  κερδίζοντες τον επιούσιο   στη δούλεψη του θύματος της σκευωρίας Novartis.  ΄Οπως,  προς τιμήν του, παραδέχτηκε πως ήταν τέτοια και ο πρύμναν ανακρούσας  και μεταμεληθείς  για την αδικία  που διέπραξε ,όσο διατελούσε ακραιφνής Συριζαίος,  Αλέξης Τσίπρας.  Αυτή τη …σκευωρία που   εμείς οι άλλοι, επιμένοντες, ως  συκοφάντες και σκευωροί, την αποκαλούμε  ΜΕΓΑ  ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ).

Βοήθειά σας,  σύντροφοι !