Τί δεν καταλαβαίνετε, γραφικοί μου Συριζιανοί δεινόσαυροι της συνομοταξίας Αλέξη Τσίπρα;

Έκπτωτος ο Κασσελάκης αποφάσισε η ΠΓ, τον στήριξε μόνο η Τζάκρη -Όλο το παρασκήνιο της θυελλώδους μέρας στον ΣΥΡΙΖΑ

Με πρωτοφανή ένταση, γιουχαΐσματα, διαρροές και εν τέλει μια ψηφοφορία, που επαναβεβαίωσε το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της ΚΕ και επανακήρυξε έκπτωτο τον Στέφανο Κασσελάκη, εκτυλίχθηκε το νέο επεισόδιο στον ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ.

Από χθες το πρωί άρχισε να διαφαίνεται η πρόθεση της πλευράς των kasselistas να αμφισβητήσουν το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έκπτωτος πρόεδρος, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής εις βάρος του στην ΚΕ.

Από την πλευρά τους, οι «100» αλλά και ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τις απειλές Κασσελάκη, έκαναν λόγο για «αποτυχημένο Καπιτώλιο», παραπέμποντας στην εισβολή οπαδών του Τραμπ μετά την εκλογική ήττα του 2021.

«Απέτυχε το Καπιτώλιο αλά Γκρέκα από τον Τραμπ των Βαλκανίων» σχολίασε στέλεχος των «87».

 

iefimerida.gr”

****

 

Γεροβασίλη: Να πάρει την ευθύνη ο Κασσελάκης και να κάνει εκλογές για πρόεδρο (Video)

 

Δεινόσαυρος στην πολιτική και τα κόμματα, όπως  εμείς  το εννοούμε εδώ,   είναι ο παλαιοκομματικός.  Ο συστημικός Μαυρογυαλούρος , που έκανε  την πολιτική καριέρα και επάγγελμα . Καμιά σχέση με την ηλικία.

Τέτοιους δεινόσαυρους  έχει πολλούς στο …συνταγματικό, κομματικό τόξο.  Και, ασφαλώς, ένα σωρό  από δαύτους  κάναν την τύχη τους στο  παλ(α)ιοΣΥΡΙΖΑ .

Και τους ρωτάμε:

Αν οι πρώτοι κομματικοί  μεγαλόσχημοι που αποστάτησαν   από το κόμμα  (Ευτυχία, Ευκλείδης και Σία) έλαβαν απάντηση –σβουριχτό  χαστούκι από τη βάση,  αποκομίζοντας ένα…ολόκληρο και  στρογγυλό 2,4%  στις Ευρωεκλογές,  ενώ ο …άγνωστος και απολίτικος Κασσελάκης  κράτησε με τα δικά του δόντια  το σχεδόν  15%, γιατί σήμερα ή αύριο σε  εκλογές, η ίδια βάση   να δωρίσει στον Πολάκη και  τη  Γεροβασίλη  την προτίμησή της  και όχι πάλι στον  αρχηγό του κόμματος;  ΄Εχουν μεγαλύτερο εκτόπισμα  και για ποιο λόγο στη  δεύτερη παρτίδα  των 163 πραξικοπηματιών, του ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ  από την “ομάδα των 11”; Τί έχει αλλάξει λίγους μόνο μήνες μετά τις ευρωεκλογές και το ποσοστό που απέσπασε με το σπαθί του ο Κασσελάκης;

Δεν προοιωνίζει κι αυτό  πως και στις νέες   εκλογές, ο πρόεδρος του  ΝεοΣΥΡΙΖΑ  θα επανεκλεγεί θριαμβευτικά   και θα στείλει  τον αμετροεπή Πολάκη  να κάνει μόνιμα ψαροντούφεκο στα Σφακιά;   Και την   “ψωνισμένη”  Γεροβασίλη  να   ράβει   γαλάζια ταγιεράκια όχι πια για το βήμα της Βουλής, αλλά για τις  μονοήμερες εκδρομές   των ΚΑΠΗ του παλαιοκομματισμού;

 

Τόσο ανόητοι, και γραφικοί!  «Μωραίνει Αθηνά, όν βούλεται απολέσαι». Και τον στέλνει πεσκέσι στον …Ποσειδώνα , για να του  ταράξει  το κρανίο  στην τρικυμία!