Το γαλλικό ήθος της Αριστεράς, που λείπει από την ελληνική, ίσως να είναι η νέα παράταξη Αντιδεξιάς που γεννιέται στον τόπο.

                          Επαναλαμβανόμενη Ανάρτηση

(Κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και κοινό υποψήφιο πρωθυπουργό προτείνει ο Νίκος Παππάς)

΄Οποιο στέλεχος ή οπαδός των δύο κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ),  αλλά  και  συνειδητοποιημένος , αντιδεξιός  πολίτης,  αρνείται ή πολεμά αυτή την πρόταση (*), μοναδική ΛΥΣΗ  για την έξοδο  από τη πολύμορφη κρίση, που  έχει   ισοπεδώσει τη χώρα  πέντε ολόκληρα χρόνια τώρα, εξαιτίας  της Μητσοτακικής λαίλαπας, που έχει ενσκήψει από την 7η Ιουλίου  2019  και συνεχίζεται  ως σήμερα  με ισχυρότερη καταστροφική μανία,    είναι εχθρός του λαού, εχθρός του  ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, εχθρός της  Ελλάδας!

 

_________________________________________________________________

1. Στέφανος Κασσελάκης:

Εάν η κοινωνία θελήσει να είναι αυτό το νέο κυβερνών σχήμα της χώρας, προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση, γιατί δεν πιστεύω στις συμφωνίες κορυφής» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, με αφορμή την πρόταση του Νίκου Παππά για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με κοινό υποψήφιο πρωθυπουργό.

2. Γαλλία: Αριστερά, Σοσιαλιστές, Κομμουνιστές και Πράσινοι σε κοινό μέτωπο κατά της Λεπέν

Η Ένωση της αριστεράς για τις εκλογές 2024

Κασσελάκης: Αν η κοινωνία θελήσει νέο φορέα θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος ακόμα και απέναντι στον Τσίπρα (Video)

 

 

30 χρόνια από το «Βρώμικο '89» - Όταν η Αριστερά τα βρήκε με ...

 

Η Γαλλία, ασφαλώς, δεν είναι Ελλάδα σε πολιτικό πολιτισμό.  Πρώτο αυτό. Αλλά, ως … πρωτεύον, επίσης, μετράει   πως οι  Γάλλοι κομμουνιστές δε μοιάζουν με τους ΄Ελληνες Σταλίνες. Ούτε η γαλλική Αριστερά με την κατ΄όνομα  τέτοια ,ελληνική.

Οι   προοδευτικές δυνάμεις στη Γαλλία συμμαχούν και συνεργάζονται όταν πρόκειται να κάνουν μέτωπο κατά  της ακροδεξιάς απειλής. Στην Ελλάδα  η … λάιτ  Αριστερά    συνεργάζεται με το ΣΚΕ (Σταλινικό Κόμμα Ελλάδας) , τη Δεξιά  και την Ακροδεξιά,  μόνο για να κλέψουν αντιδεξιές  ψήφους.

Το όνειδος των ΚυρκοΦλωράκηδων παλιότερα στο βρώμικο ‘ 89 και το  πρόσφατο,  με την Αποστασία   της πέτσινης Αριστεράς,  δείχνουν το μέγεθος της έλλειψης πολιτικού ήθους  και  κοινωνικής ευαισθησίας   εκείνων που υποκρίνονται πως  τα υπηρετούν στην Ελλάδα.  Εξ ου και η ευκολία που,  η κατ΄  όνομα Αριστερά, χρόνια τώρα, είτε συνεργάζεται  προκλητικά με τη Δεξιά, είτε ρίχνει   αδίστακτα μπόλικο  νερό στο μύλο της.

H παρουσία στο ελληνικό  πολιτικό  προσκήνιο του Στέφανου Κασσελάκη (η καλύτερη επιλογή , ως  ο  “μη χείρων” στο αμαρτωλό κομματικό Σύστημα της χώρας) , ο  τρόπος που εκλέχτηκε και  πορεύεται, ως αυτή τη στιγμή, δείχνουν  πως  σηματοδοτείται  ένα  ξεχωριστό  ήθος, ένα   καινούργιο πρόσωπο μιας  ελληνικής Αριστεράς. Είναι ολοφάνερο  για   συνετούς και  νουν έχοντας.

Αυτή  την Αριστερά (θα ήταν  καλύτερα, πλην των άλλων  και ως όρος  πιο “δόκιμος”,  να αποκαλείται ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ)  την έχει απόλυτη ανάγκη η ελληνική κοινωνία σήμερα,  παραμονές της έκρηξης μιας νέας και αναπόφευκτης  ισοπεδωτικής  λαίλαπας.  Το Μητσοτακικό καθεστώς με  την ακριβή νομοτέλεια που  εξασφαλίζουν  η διαφθορά και η σήψη τέτοιας έκτασης και μορφής στο πολιτικό σύστημα της χώρας, αναπόφευκτα θα ξεκινήσει ένα νέο κύκλο χειρότερης  καταστροφής. Η παρουσία μια  Νέας  Αντιδεξιάς,   αποτελεί αυτή  την ώρα , μοναδική  εγγύηση    και υπόσχεση διάσωσης.  Για ό,τι, φυσικά  μπορεί πια  να διασωθεί.

Ας δώσουμε μια ευκαιρία στην ΕΛΠΙΔΑ!