Το πανελλήνιο Γκεμπελιστάν σε νέες μπίζνες μαστροπείας

 

 

Σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό οι συλλήψεις για εκπόρνευση ανηλίκων -Η «Λ» και δύο άνδρες τις εξέδιδαν έναντι αμοιβή. Πώς δρούσε το κύκλωμα

Σε Κολωνό Εκάλη και Κορυδαλλό οι συλλήψεις για εκπόρνευση ανηλίκων -Πώς δρούσε το κύκλωμα

iefimerida.gr

***

Δείτε ο πανάθλιος    εκπορνευτής της ενημέρωσης  ,  ο κιτρινομανής και πορνολάγνος  Χρήστος Ράπτης, πώς παρουσιάζει στη φυλλάδα του  το μεγάλο  λαχείο που του έπεσε πάλι   (και όχι μόνο σε τούτον , όλοι στο Γκεμπελιστάν  τρίβουν τα χέρια τους)  από τη νέα   εκμετάλλευση ανήλικου,  που είναι τόσο παλιά, βέβαια, όσο και ο κόσμος μας.  Μόνο που σήμερα,  όσοι επιδίδονται στο κερδοφόρο επάγγελμα του μαστροπού, έχουν δυο ταυτότητες. Του φυσικού αυτουργού και του…δημοσιογράφου.

΄Εχει να χυθεί  πάλι  μελάνι … σπέρματος  που θα στενάξει κάθε απόπατος. Τελείωσαν οι σειρές  Μπεκατώρου,  Λιγνάδης, Φιλιππίδης, 12 χρονη από τον Κολωνό και οι νέοι σεναριογράφοι εργάζονται  πυρετωδώς στα λαγούμια τους    ποιος θα πρωτογράψει το γαργαλιστικότερο  στόρι , για να  σκηνοθετηθεί  στις μεγάλες αίθουσες –σαλόνια των ιστότοπων της παραπληροφόρησης και της αποχαύνωσης , όπως λέγεται σήμερα  ο  «Τύπος».

Σε καλή μεριά,  παλικάρια,  τα αργύρια.  Καλές δουλειές πάλι!