ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

The Future is Female T-shirt

H “ημέρα της Γυναίκας”, λοιπόν,  η σημερινή.  Και σε λίγες ημέρες και της… Μαρμότας.  ΄Εχουμε επίσης της καρέτα-καρέτα, της καφετιάς αρκούδας   και τελευταία, λένε,  να  επιλέξουν και μια μέρα του Μαγιού ως την ημέρα του  υπό εξαφάνιση είδους, του   παλιού  εκείνου και υπομονετικού κυρ΄ Μέντιου, αλλιώς γαϊδάρου. Τόσο αστεία η επινόηση των φαλλοκρατών, για την αδύναμη    γυναίκα, ως σεξουαλικό αντικείμενο κυρίως.

Δεν υπάρχει σερνικό και θηλυκό. Την ανατομική ή όποια άλλη  διάκριση των φύλων τη στηρίζουν μόνο οι αιδοιο-φαλλοκράτες. ΄Οπως δε διαφέρουν οι ξανθοί από τους μελαχρινούς, οι μαύροι από τους άσπρους, οι ψηλοί από τους κοντούς.  Η ιδιότητα του ανθρώπου είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

_______________________________________________________________

1.Foreign Policy: Η νέα εξωτερική πολιτική της Τουρκίας είναι η κράτηση ομήρων

 

“Πάμε  στοίχημα”  πως “Σουλτάνος” και “Τσάρος”, θα έχουν κακά ξεμπερδέματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα τελειώσουν οι δικατορίες τους, όπως επιθυμούν, ήρεμα και  με αναγνώριση του…εθνικού τους έργου.

Μάλιστα, να μην ξεχνάμε πως στην Τουρκία κάποιους σαν τον Ερντογάν,  τους κρεμάνε. Και στη Ρωσία του μαφιόζου Πούτιν,  οι επαναστατημένοι  “μπολσεβίκοι”  συνήθως τους εκτελούν στην ψύχρα. Ας το έχουν υπόψη τους.

2. Αντιτρομοκρατική: Ετσι δρούσε η ακροδεξιά οργάνωση, στα πρότυπα της ΧΑ
Φωτογραφία: Εurokinissi

 

Αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με τη δράση των κατηγορουμένων για συμμετοχή σε ακροδεξιές οργανώσεις περιέχει το διαβιβαστικό έγγραφο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Στα πρότυπα της Χρυσής Αυγής φαίνεται ότι δρούσε η οργάνωση «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές», με τους πυρήνες της να δρουν τις πρωινές ώρες (από τις 02:00 έως τις 04:00 τα ξημερώματα) κατόπιν εντολών και καθοδήγησης, αλλά και παράλληλα ψάχνοντας πολιτικά στηρίγματα… Απαραίτητο συστατικό της προπαγάνδας της οργάνωσης, οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο των… επιτευγμάτων της, ενώ στόχος της ήταν, όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, να σταματήσουν σιγά σιγά οι επιθέσεις στα «παιδάκια» δηλαδή στα στέκια των αντιεξουσιαστών και να μπει πλώρη για το Δημόσιο.

Τα πρώτα συμπεράσματα που προκύπτουν από το 90σέλιδο διαβιβαστικό της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, δείχνουν ότι η οργάνωση συστήθηκε το 2010 και έχει μέχρι σήμερα αναλάβει την ευθύνη τουλάχιστον 30 ενεργειών, τοποθετώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς σε στέκια αντιεξουσιαστών και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους στο Ίλιον, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, τα Πετράλωνα (με στόχο το στέκι Αντίπνοια που είχε χτυπήσει και η Χρυσή Αυγή), τα Εξάρχεια και Θεσσαλονίκη. Από την δράση της δεν είχαν «ξεφύγει» ούτε τα γραφεία τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξάρθρωση των ΑΜΕ, άρχισε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα άνδρα, στο 1014 της Αντιτρομοκρατικής, ο οποίος έδωσε 5 ονόματα εμπλεκομένων και τριών ακόμη προσώπων, αλλά και αριθμούς τηλεφώνων. Αμέσως, οι Αρχές ζήτησαν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συνδιαλέξεων, και άρχισαν οι παρακολουθήσεις. Από αυτές προέκυψαν οι πρώτες ενδείξεις για την ύπαρξη μίας δομημένης οργάνωσης, με ρόλους, με σκοπό την διάπραξη Κακουργηματικών πράξεων.

Αν σήμερα ήταν κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ουδείς από τους Ναζί παραπάνω θα είχε συλληφθεί. Η Δεξιά ανέκαθεν έχει φορτώσει την τρομοκρατία στην Αριστερά. Και δε δέχεται πως υπάρχει δικιά της τρομοκρατία.

Κι όμως .Οι χειρότεροι τρομοκράτες υπήρξαν οι Δεξιοί.  Χίτες, Μάιδες, Μαγκανάδες, το  παρακράτος του Καραμανλή-Τριανταφυλλίδη, οι ακροδεξιοί και οι  χρυσαυγίτες. Χιλιάδες τα εγκλήματα τους, ωχριούν μπροστά τους  αυτά της άλλης πλευράς.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, γι΄ αυτό ακριβώς το λόγο διέταξε να μην πάρει έκταση και να μην έρθουν στο φως τα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των Ναζί και της  Ακροδεξιάς από το 1977 και μετά. Μπόμπες σε πάρκα, κινηματογράφους, λεωφορεία.  Τυφλά εγκλήματα, άφησαν ανάπηρους ανθρώπους.

Και όμως! Αντί η μεγάλη εκείνη ομάδα των τρομοκρατών να πάει ισόβια, ο Καραμαλής έδωσε εντολή να πέσουν στα μαλακά. Ο Μιχαλολιάκος, αρχιτρομοκράτης της εποχής, πήγε 1 χρόνο (σκάρτα) φυλακή!

Στο μεταξύ, να θυμίσουμε πως ο Αλ.Γιωτόπολος είναι με πολλές ισόβιες καταδικασμένος, ως ηθικός αυτουργός για τις δολοφονίες της 17Ν. Ο Μιχαλολιάκος που είναι ο ηθικός αυτουργός και αυτών των πρόσφατων ενεργειών,αλλά και για 60 παλιότερα δολφονίες και 3.500 κακοποιήσεις μεταναστών  και λοιπών συνανθρώπων μας,  είναι στη Βουλή, μοσχοπληρώνεται και βγάζει παραληρηματικούς εθνικιστικούς και ρατσιστικούς δεκάρικους.

Τί Τραγική… Δημοκρατία!

3. α. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ», ΕΚΤΙΜΑ
Επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Οι Τούρκοι είχαν στήσει σκηνικό με ειδικές δυνάμεις για να αιχμαλωτίσουν τους δύο Ελληνε
β. Μητέρα Ελληνα στρατιωτικού: Είμαι περήφανη -Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου σπίτι
Μητέρα Ελληνα στρατιωτικού: Είμαι περήφανη -Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου σπίτι

Για τις δύσκολες ώρες που περνά την τελευταία εβδομάδα, μετά τη σύλληψη και τη φυλάκιση του γιου της, μίλησε η μητέρα ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Εβρο.

Η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως αυτό που προέχει είναι να γυρίσει το παιδί της στο σπίτι του.

«Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι», είπε, προσθέτοντας πως η αγωνία που ζει όλη η οικογένεια είναι μεγάλη και πως «έχουμε πίστη στον Θεό και την πολιτεία ότι θα έχουμε αίσια έκβαση». «Προσευχόμαστε», πρόσθεσε, για να καταλήξει: «Αισθάνομαι περήφανη, αλλά δεν παύω να έχω τον πόνο μου που είναι ανείπωτος».

γ.Πατέρας στρατιωτικού: Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια

΄Οντως,  όπως το διατύπωσε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Κάτι περίεργο συνέβη με τους  στρατιωτικούς και τη σύλληψή τους. Δε δικαιολογείται να πούμε πως ήταν  τόσο πια μουρόχαυλοι και έκαναν προκλητικά ,για να τους δουν, τσάρκα στα τούρκικα λημέρια. Ούτε πως την ίδια ώρα ,όχι μια απλή , τούρκικη περιπολία, αλλά βαριά οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι Τούρκοι σταρτιωτικοί, είχαν δώσει…ραντεβού με τους δικούς μας, να κάνουν …τσιγάρο, δίπλα στο τούρκικο φυλάκιο.  Κι ακόμα, σε άλλες περιπτώσεις παρόμοιων  περιστατικών, δε γίνονταν  συλλήψεις,ούτε από τη μια ούτε από την άλλη μεριά. Πολύ περίεργα όλα τούτα.

Οφείλουν εξηγήσεις στο Στράτευμα. Τί σόι άτομα είναι αυτά; Δε φτάνει η ανεπάρκεια και η  βλακεία τους ,για  να τους δικαιολογήσουμε. Παίχτηκε κάτι;

Και καλά η μάνα και ο πατέρας τους να αιθάνονται υπερήφανοι για  τους …  τετραπέρατους γιους που έκαναν. Αλλά πέρα από την  οικογενειακή υπερηφάνεια για τους ήρωές τους, μήπως είχαν κάποιο …”διάφορο” οι δικοί μας να γίνει όλο αυτό το τζέρτζελο και ποιο; Με ποια ανταλλάγματα; Πώς αποφάσισαν έτσι ξαφνικά “να ρίξουν νερό στο μύλο” του Ερντογάν, που βρισκόταν κοντά μισό χιλιόμετρο της τούρκικης ενδοχώρας ; ΄Ολο και περισσότερο το συμβάν μοιάζει στημένο. Ποιοι και με ποια ανταλλάγματα  το έστησαν;

Να θυμηθούμε τα ΄Ιμια το 1996, που λίγο έλλειψε να γίνει το Αιγαίο μπουρλότο.΄Ενας τρελαμένος δήμαρχος,  κάποιος  φονταμενταλιστής παπάς και ένας  θερμοκέφαλος, άλλος πατριώτης έκαναν ντου στα καλά καθούμενα  στα αγριοκάτσικα της   βραχονησίδας  και…έγινε το έλα να δεις.

Για να θυμηθούμε λίγο μετά επίσης  τί επακολούθησε. ΄Ο …όμορφος ΄Ακης, ως υπουργός ΄Αμυνας ,έπεισε την τότε κυβέρνηση να προχωρήσει στην “αγορά του αιώνα”, για να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τους Τουρκαλάδες απέναντι, σε περίπτωση, που κι εκείνοι κάνουν το δικό τους ντου σε “γκρίζα ζώνη”,για να  πιάσουν  γλάρους . Και η αγορά έγινε και πέσανε μίζες  γερές και ασήκωτες σε δεκάδες εμπλεκόμενους σ΄ εκείνο το παζάρι.

Θα μας εξηγήσει κανείς ημών των  αδαών, που επιμένουμε στις καθαρές κουβέντες; “Τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη”, δηλαδή, να μας πούνε οι αρμόδιοι.

4.Σώτη Τριανταφύλλου: Ο δημαγωγός Ανδρέας Παπανδρέου «γέννησε» τον ΣΥΡΙΖΑ, τους νεοΚνίτες και αναρχοφασίστες
Σώτη Τριανταφύλλου: Ο δημαγωγός Ανδρέας Παπανδρέου «γέννησε» τον ΣΥΡΙΖΑ, τους νεοΚνίτες και αναρχοφασίστες

Μακρά διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της πασοκοποιημένης δεξιάς έστρεψε την Ελλάδα σε λανθασμένη κατεύθυνση: αν και ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε την ευκαιρία και τη μοναδική δύναμη –ευρεία και ενθουσιώδη δημοτικότητα, σχετικά ευνοϊκή οικονομική συγκυρία– να αναμορφώσει τη χώρα σύμφωνα με τα πρότυπα του πολιτισμένου κόσμου, εφάρμοσε αντιδυτική πολιτική, συχνά κραυγαλέα δημαγωγική, κολακεύοντας ταυτοχρόνως το ΚΚΕ. Αντί να αποκαλύψει την εγκληματική του μυθολογία, ακολούθησε πολιτική κατευνασμού, ενισχύοντας αυτή τη μυθολογία: το ΚΚΕ είχε σχετικά μικρή εκλογική βάση αλλά τεράστια ακτινοβολία και δυνατότητες επιρροής που θεμελιώνονταν σε ιστορικά ψεύδη και σε συνωμοσία σιωπής.

Πέρα από αντικομουνίστρια (“εγκληματική μυθολογία” το ιστορικό ΚΚΕ!), έχει λόγο καραχρυσαυγίτικο. ΄Οχι απλά ακροδεξιό.

Και όχι μόνο εδώ,  Εμείς αυτή τη λοβοτομημένη ιδεολογικά “κυρία”  την έχουμε και στο παρελθόν κράξει και ξεβρακώσει. Δεν μπορεί να κρύψει πια το φασιστικό της μούτρο. Κι ας το παίζει αντιφά. Σας τους μπαχαλάκηδες ένα πράμα.

 

5. Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Λογοτεχνικά Βραβεία -Χωμενίδης, Βασιλικός στους νικητές
φωτογραφία: pixabay

 

“Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει”. Βασιλικός και Χωμενίδης μια ζωή. Συνομοταξία, παρεούλα, αλλαξοκωλιές.

Τους κατσάδιαζε όλους αυτούς και μονίμως  “ο σκελετόβραχος των ελληνικών γραμμάτων”,  τζαναμπέτης Γιάννης Σκαρίμαπας. “Κουκουβαγείο” τους αποκαλούσε στο συνάφι.

Σύστημα,  “νεποτισμός”  εγκληματικός και στην τέχνη και τα γράμματα, οι παλιάνθρωποι. Και χωμένοι σε όλα, “τρώνε με χρυσά κουτάλια οι περισσότεροι. Λαμόγια κανονικά.