H ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ (ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ) ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ

 

 

Απανθρωπιά! Φιλορώσοι πετούσαν τα πτώματα των θυμάτων του Boeing σαν σκουπίδια σε απορριμματοφόρα – Ικετεύουν οι συγγενείς: Φέρτε μας πίσω τις σορούς!
Απανθρωπιά! Φιλορώσοι πετούσαν τα πτώματα των θυμάτων του Boeing σαν σκουπίδια σε απορριμματοφόρα - Ικετεύουν οι συγγενείς: Φέρτε μας πίσω τις σορούς!
– Οι αντάρτες σέρνουν ανενόχλητοι τα πτώματα από εδώ και από εκεί
– Οργή από την Ολλανδία, αλλά και τους συγγενείς των θυμάτων της συντριβής του Boeing, για την απανθρωπιά χωρίς όρια
– Χθες, Κυριακή, οι φιλορώσοι πήραν με το “έτσι θέλω” τους νεκρούς και τους έβαλαν σε βαγόνια – ψυγεία
– Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ από την περιοχη της ανατολικής Ουκρανίας, όπου έχουν παρατημένες τις σορούς

Φουντώνει όλο και περισσότερο η οργή της Ευρώπης για τις σορούς των 298 θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας με το Boeing 777 των Malaysia Airlines, καθώς οι ένοπλοι φιλορώσοι αντάρτες δρουν ανενόχλητοι στην περιοχή της συντριβής, στην ανατολική Ουκρανία.

Χθες, αφού απείλησαν τους παρατηρητές του ΟΑΣΕ, τοποθέτησαν σε πλαστικές σακούλες τις σορούς -που για τρεις ημέρες ήταν παρατημένες κάτω από τον ήλιο και μέσα στη ζέστη- και τις έβαλαν σε βαγόνια-ψυγεία με άγνωστη κατεύθυνση… Σήμερα οι αντάρτες έκαναν κάτι ακόμα χειρότερο! Τις έβγαλαν από τα ψυγεία και τις άφησαν στιβαγμένες σε κάδους απορριμμάτων.

Οι φιλορώσοι αυτονομιστές έχουν υποσχεθεί ότι σήμερα θα βάλουν ξανά τα πτώματα μέσα στα βαγόνια – ψυγεία και θα αφήσουν το τρένο να φύγει, προκειμένου οι ειδικοί να τα εξετάσουν.

“Δεν γίνεται να αποδεχτώ, όπως και οι άλλοι συγγενείς των θυμάτων, ότι τους φέρονται με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο”, δηλώνει ο ανηψιός του 49χρονου Γκλεν Τόμας που έχασε τη ζωή του στην αεροπορική τραγωδία. Και πρόσθεσε: “Ελπίζουμε ότι θα μας επιστραφούν τα προσωπικά τους αντικείμενα – έστω ένα στυλό, ένα βιβλίο… Κάτι που να τους θυμίζει”.

Συνολικά 282 σοροί έχουν περισυλλεγεί από το σημείο στο οποίο κατέπεσε το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών που εκτελούσε την πτήση ΜΗ17, αλλά το τρένο στο οποίο έχουν μεταφερθεί δεν θα αναχωρήσει αν δεν συνοδεύεται από διεθνείς ειδικούς, δήλωσε σήμερα ένας από τους φιλορώσους αυτονομιστές που ελέγχουν την ζώνη στην οποία κατέπεσε το αεροπλάνο.

“Υπάρχουν 282 σοροί στα βαγόνια. Δυστυχώς 16 θύματα δεν έχουν ακόμη βρεθεί”, δήλωσε ο Αλεξάντερ Μποροντάι, ο “πρωθυπουργός” της αυτοανακηρυχθείσας “Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ”, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το προπύργιο αυτό των αυτονομιστών.

Η πτήση Άμστερνταμ-Κουάλα Λουμπούρ μετέφερε 298 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους Ολλανδούς.

Οι σοροί αυτοί των θυμάτων έχουν εναποτεθεί από χθες σε ένα τρένο-ψυγείο το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων από εκεί που κατέπεσε το αεροπλάνο.

Ο Μποροντάι απέκλεισε εξάλλου το ενδεχόμενο να επιτραπεί στο τρένο να αναχωρήσει από εκεί αν δεν συνοδεύεται από διεθνείς εκπροσώπους. “Θα επιτρέψουμε να αναχωρήσει το τρένο μόνον υπό διεθνή έλεγχο, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην αντίπαλη πλευρά”, δήλωσε αναφερόμενος στην ουκρανική κυβέρνηση, η οποία έχει εξαπολύσει μια “αντιτρομοκρατική επιχείρηση” κατά των δυνάμεων των αυτονομιστών στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας.

“Το τρένο θα αναχωρήσει από το έδαφός μας μόνον αφού θα έχουμε μεταβιβάσει την ευθύνη γι’ αυτό σε διεθνείς ειδικούς”, σημείωσε, ενώ στην ερώτηση για το αν οι ειδικοί αυτοί θα πρέπει να συνοδεύσουν το τρένο καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής του, ο Μποροντάι απάντησε “απολύτως”.

Ολλανδοί ερευνητές με στολές που έφεραν τα αρχικά της ειδικής υπηρεσίας της αστυνομίας για την αναγνώριση θυμάτων LTFO μπόρεσαν να εξετάσουν τις σορούς των θυμάτων σήμερα το πρωί στον σταθμό του Τορέζ, στον οποίο βρίσκεται το τρένο.

Ο Μποροντάι σημείωσε επίσης ότι μια ομάδα περίπου δώδεκα Μαλαισιανών ερευνητών βρισκόταν καθοδόν για το Ντονέτσκ και κατηγόρησε το Κίεβο ότι κάνει ό,τι δύναται για να εμποδίσει την άφιξή τους στην περιοχή.

“Ελπίζουμε πραγματικά να έρθουν παρόλα αυτά οι ερευνητές”, κατέληξε ο Μποροντάι, την ώρα που οι αυτονομιστές που δηλώνουν ότι όπως πιστεύουν έχουν βρει τα “μαύρα κουτιά” του αεροπλάνου, σημειώνουν ότι θα τα παραδώσουν μόνον σε διεθνείς ερευνητές που θα μεταβούν στην περιοχή.

Πηγή: DailyMail

Θα πληρώσουν  ΚΑΙ οι Ουκρανοί αυτή την ΥΒΡΙΝ, όχι μόνο οι Ρώσοι και ο δικτάτορας Πούτιν. Θέλουν να εκθέσουν όσο γίνεται περισσότερο τους ανίερους φιλορώσους εγκληματίες, τους εγκάθετους του παρανοϊκού δικτάτορα και τους επιτρέπουν να ασελγούν επί των πτωμάτων ,να τα σκυλεύουν και να τα “συλούν”.

΄Οφειλε από την αρχή ο ουκρανικός στρατός να δώσει μάχη, να απομακρύνει και να απομονώσει τους  τυφλωμένους Ρώσους εθνικιστές. Να ορθώσει “τείχος προστασίας” γύρω από τα πτώματα και τα συντρίμμια. Παράλληλα, όφειλαν οι αρχές του Κιέβου να διευκολύνουν με κάθε τρόπο την πρόσβαση των διεθνών ερευνητών στο μέρος που κατέπεσε το αεροπλάνο .

Δεν έκαναν τίποτα απ΄αυτά. Είναι  απολύτως εκτεθειμένοι και τούτοι.