O ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

” Viral ο Παπαδημούλης στο Twitter, μετά την έξωση ενοικιάστριας από σπίτι του

Viral έχει γίνει η υπόθεση με την φερόμενη έξωση μίας ενοικιάστριας από διαμέρισμα που ανήκει στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Το θέμα βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης με τη ΝΔ να κατηγορεί τον Δημήτρη Παπαδημούλη ως «βαρώνο του real estate».

Πηγή: iefimerida.gr/

****

Στην Ελλάδα, έχουμε επισημάνει εκατοντάδες φορές εδώ, δε χρειάζεται να είσαι έντιμος. Είναι απαραίτητο, όμως,  να δείχνεις τέτοιος.  Αλλιώς…φίδι που σε έφαγε.

Βεβαίως, δεν είναι λίγες οι φορές που σε πιάνουν με την κλεμμένη  γίδα στην πλάτη και δεν κωλώνεις. Τους βγάζεις  τη γλώσσα  κι από πάνω. Για να μην πάμε μακριά και σε άλλα χρόνια ίδια σαν τα  τωρινά ,να θυμηθούμε την ιστορία των ημερών μας με τη Novartis.

Μια μεγάλη κομματική συμμορία με κυβερνητικές θέσεις, σε μια περίοδο, μάλιστα,  που η οικονομική κρίση είχε γονατίσει τη χώρα, χρηματιζόταν  ασύστολα από τη φαρμακοβιομηχανία αυτή, για να εξυπηρετούν τα μέλη της τα συμφέροντα της εταιρίας εις βάρος των κρατικών, αλλά και των συμφερόντων άλλων  όμοιων εταιριών.  Οι αθέμιτες αυτές πρακτικές μετά τις αποκαλύψεις της  Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ανάγκασαν  τη θυγατρική εταιρία Novartis Hellas να καταβάλει εξωδικαστικά το ποσό των 225 εκατομμυρίων δολαρίων στο αμερικανικό δημόσιο , παραδεχόμενη ότι από το 2012 έως το 2016 η εταιρεία προχώρησε σε αθέμιτες παροχές σε ελληνικά πολιτικά πρόσωπα, γιατρούς και  υπαλλήλους κρατικών νοσοκομείων και κλινικών στην Ελλάδα, ώστε να αγοράζουν περισσότερα φάρμακα δικά της.

Πάνω από 3 δισ.  έχασε η χώρα από το μεγάλη αυτή διαφθορά που είχαν εμπλακεί πρόσωπα  με υψηλά  θεσμικά αξιώματα. Χρήματα που τα κατέβαλε, φυσικά,  ο ελληνικός λαός  και μάλιστα ,όπως είπαμε στην  περίοδο που η οικονομική κρίση στη χώρα είχε πλήξει το μεγαλύτερο πληθυσμιακό κομμάτι. Την ίδια ώρα ,οι μεγαλόσχημοι αυτοί κυβερνητικοί και λοιποί παράγοντες, εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ και πλούτιζαν ανήθικα και παράνομα σε βάρος όλων ημών  των υπολοίπων.

Και αντί, όπως θα περίμενε κάθε έντιμος και λογικός άνθρωπος σήμερα, οι διεφθαρμένοι τούτοι πολιτικοί να είναι στη φυλακή και να έχουν επιστρέψει στο δημόσιο κορβανά τα κλεμμένα,  τα ίδια αυτά πρόσωπα  συνεχίζουν να  στελεχώνουν σήμερα  σπουδαίες  κυβερνητικές θέσεις.  Μάλιστα, δύο απ΄αυτούς, ο  Α. Γεωργιάδης και ο Π.  Πικραμμένος  κατέχουν τα  πλέον θεσμικά ευαίσθητα πόστα , εκείνα των αντιπροέδρων της κυβέρνησης!

Ακόμα χειρότερα, όπως λέμε και παραπάνω, αν  και το ίδιο το  αμερικάνικο FBI  (αλλά και  άλλοι)  τους “έπιασε με τη γίδα στην πλάτη” και  κατονόμασε , τουλάχιστον 7  πολιτικά πρόσωπα, οι ίδιοι, όχι μόνο δεν αισχύνονται,  όχι μόνο συνεχίζουν προκλητικά να  κατέχουν  κυβερνητικές θέσεις, αλλά απειλούν πως θα στείλουν φυλακή τους εισαγγελείς που ξεσκέπασαν το μεγάλο σκάνδαλο και ετοιμάζονταν να τους κλείσουν φυλακή .  Την ίδια στιγμή , στοχοποιούν  σε μέλη του  υπόκοσμο με τον οποίο συνεργάζονται,  κάποιοι ,μάλιστα φανερά και  απροκάλυπτα, εκείνους που  τους ξεσκεπάζουν με  ντοκουμέντα το μέγεθος της διαφοράς και τη ενοχής τους.

΄Ηδη, οι  μαφόζικης τακτικής  αυτοί  κυβερνητικοί κρετίνοι, έστειλαν  στα “αζήτητα”  και τον υπηρεσιακό παροπλισμό μια έντιμη εισαγγελέα, την Ελένη Τουλουπάκη,  που έκανε καλά τη δουλειά της,  για να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Είναι αυτή η  εισαγγελέας που  ο εκτός από διεφθαρμένος και φασίστας υπουργός της ακροδεξιάς   κυβέρνησης  απαίτησε  δημόσια   να πάει εκείνη  φυλακή , γιατί έκανε, ακριβώς,  εκείνο,  που όφειλε ως εκ της ιδιότητά της  να κάνει.

Ως γνωστό, το νόμιμο δε χρειάζεται στην Ελλάδα να είναι και ηθικό. Ο  “Καίσαρας” και όχι μόνο η “γυναίκα”  του , αν  φαίνονται   νομιμοφανείς,  φτάνει αυτό.  Κι ας είναι  δύσοσμοι βόθροι διαφθοράς και ανηθικότητας. H υποκρισία στην Ελλάδα, αποκλειστικά στο κομματικό μας σύστημα ,θεωρείται από πολλούς προσόν.  Αξία! Και μάλιστα καθιερωμένη και μη ενέχουσα σπίλο,  ως  εξαγνισθείσα και  αναχθείσα πια  σε επιστήμη.  Από καταβολής και συστάσεως ελληνικού κράτους.

Μετρήστε  πόσοι  τέτοιοι ,αυτή  την ώρα… κοσμούν το προφίλ της κυβέρνησης.  Αναδίνουν   τέτοια  και τόση  μπόχα που μόνο αν έχεις οριστική αναπηρία όσφρησης ,που σημαίνει είσαι ίδιος με δαύτους,  δεν αντιλαμβάνεσαι τον οχετό.

΄Εντιμος, καλοπροαίρετος, σοβαρός ΄Ελληνας ,  φρίτττει αυτήν την ώρα.  ΄Εχει απόλυτη γνώση και  συναίσθηση  πως πολλά από τα στελέχη  της  διεφθαρμένης κυβέρνησης  στην πραγματικότητα , ως εγκληματίες του λευκού κολάρου,  ανήκουν στον υπόκοσμο.  Εκεί  που  μπορεί, όμως, κανείς να βρει  πρόσωπα ακόμα και με δικούς τους κώδικες ηθικής. Και πάντως, απείρως ηθικότερους αυτών, ενός Κυριάκου  Μητσοτάκη, Πλεύρη, Γεωργιάδη,  Πικραμμένου,  Αβραμόπουλου, Βενιζέλου, Λοβέρδου, Μαρινάκη, Αλαφούζου και Ράπτη (ενδεικτικές οι παρουσίες αυτών των κυρίων  στο κείμενό μας).

Δείτε την ανακοίνωση παραπάνω της  κυβερνητικής μαφίας.  Ο  γόνος  της φαμίλιας και πρωθυπουργός της χώρας με 32 διαμερίσματα στην κυριότητα του , καταγγέλλει τον έτερο Καππαδόκη εισοδηματία του ΣΥΡΙΖΑ  Παπαδημούλη ,ως “βαρώνο του real estate».  Κι αυτό σημαίνει   πως δεν οφείλει κανείς να ντρέπεται ούτε να απολογείται   για το πώς απόκτησε περιουσία  σε μια φτωχή Ελλάδα. Απλώς, χρειάζεται να ακολουθεί τη μέθοδο  των πολυώνυμων  βαρόνων του αισχρού κέρδους . “Ξέπλυμα” και παράλληλα, κάλυψη, προπέτασμα καπνού  με φιλανθρωπική δραστηριότητα και  χριστιανική ή  αριστερή αλληλεγγύη.

Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης δεν υποχρεούται στην Ελλάδα να αποδείξει εντίμως και  πασιφανώς   πώς απέκτησε  τέτοια τρανταχτή περιουσία, χωρίς ποτέ να έχει εργαστεί.  Το ίδιο και ο Παπαδημούλης, έστω κι αν  υπολείπεται η δική του  περιουσία εκείνης του Κυριάκου , Το ζητούμενο δεν είναι εδώ  η…ουσία, η “ταμπακιέρα”, αλλά η ικανότητα  εξωραϊσμού  της ανηθικότητας. Η τήρηση των προσχημάτων.  ΄Ολοι γνωρίζουν ,αν δεν έχουν άλλους λόγους, πως ανήθικο είναι να σωρεύεις  ΥΠΕΡΑΞΙΑ  με όποια  μορφή κι αν έχει.  Και πολύ λιγότερο  ενδιαφέρει  αν κάνεις έξωση σε μια άνεργη. Ούτε κι αν δεν της κάνεις,   είναι  λόγος δικαίωσης και άφεσης αμαρτιών

Το απύθμενο βάθος της υποκρισίας που λέγαμε, αφού  στη χώρα αυτή , ΕΛΛΗΝΑΣ  πια   σημαίνει  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Δεν εμπερικλείει άλλη ιδιότητα. Και κυρίως επάγγελμα κλέφτη και απατεώνα!   Και δεν ισχύει  μόνο  για τους κομματικούς. Κι ο απλός ΄Ελληνας είναι του ιδίου  φυράματος. Τηρουμένων των αναλογιών.

Καταλάβετέ το οι έντιμοι .   Αν θέλετε να ζήσετε, ως άνθρωποι, δίπλα σε άλλους σαν κι εσάς, αν μη τι άλλο για να αποφεύγεται τα … ισχαιμικά επεισόδια , ή αλλάζετε χώρα ή  μη δηλώνετε άλλο  εθνικότητα.  ΄Εχουν πάρει χαμπάρι πια σε όλη την υφήλιο μια πραγματικότητα.  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ  ΕΙΝΑΙ   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.  ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ.

Υ.Γ. Αλέξη Τσίπρα, τόσες πολλές ψήφους σου φέρνει πια ο  Παπαδημούλης;  Σούταρες τον  Κουρουμπλή  και κρατάς  “Μητσοτάκηδες” στο κόμμα;   Πολάκηδες χρειάζεσαι και Κουρουμπλήδες. Ούτε αυτό καταλαβαίνουν οι σύμβουλοι σας στην Κουμουνδούρου;