ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ “ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΕΣ” ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

 NewsBomb

Η Μέρκελ μισεί θανάσιμα τους Έλληνες

«Πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό και λίγο πριν σκάσουν, να τους αφήνεις να πάρουν μια ανάσα. Και μετά ξανά το ίδιο…»
Στο φως της δημοσιότητας έρχεται το πρωτοφανές μίσος της Γερμανίδας καγκελαρίου εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.

Βέβαια δεν περιμέναμε από την κ. Μέρκελ, μετά από την βάρβαρη πολιτική που ακολουθεί εναντίον της Ελλάδος να μας αγαπάει κιόλας, αλλά επιβεβαιώνεται το μίσος της και το «αρρωστημένο» της μυαλό.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΑΡΟΝ», η Γερμανίδα καγκελάριος πριν δυο χρόνια, κατά τη διάρκεια φιλικού γεύματος, δεν δίστασε να φανερώσει μπροστά σε άλλους ηγέτες, όπως ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας και ο τότε πρωθυπουργός του Κατάρ, το βαθύτατο μίσος της για τους Έλληνες, αλλά και την αυταρχική νοοτροπία της.

Σε εκείνο το γεύμα, μεταξύ τυρού, αχλαδίου και καλού κρασιού, η κυρία Άνγκελα Μέρκελ ξεδίπλωσε όλο το μίσος της για τον ελληνικό λαό, λέγοντας:

«Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό και λίγο πριν σκάσουν, να τους αφήνεις να πάρουν μια ανάσα. Και μετά ξανά το κεφάλι μέσα μέχρι να καταλάβουν».

Αυτό ακριβώς κάνει πέντε χρόνια τώρα. Είναι η συνταγή της… Βιάζει τους Έλληνες, δυστυχώς με την ανοχή, που δεν διαφέρει καθόλου από τη συνενοχή, της κυβέρνησης Σαμαρά. Βγάζει τα απωθημένα της για την ηρωική αντίσταση της Ελλάδας το ’40 και μετά.

Δίνει με το σταγονόμετρο μικρές ανάσες, και μόλις πας να σταθείς όρθιος, ξανά στο νερό, μέχρι να πεις «παραδίνομαι»…

Τι έχουν να πουν άραγε τώρα ορισμένα στελέχη των τελευταίων κυβερνήσεων που ενοχλούνταν και συνεχίζουν να ενοχλούνται όταν παρομοιάζεται η Γερμανίδα καγκελάριος με τον Χίτλερ, θεωρώντας ότι αδικείται η κ. Μέρκελ;

Κι ας είναι ολοφάνερο το μίσος της για την Ελλάδα και το λαό της…”

 

Για να προσέξουμε αυτά  τα αποσπάσματα:

“… Η Μέρκελ βγάζει τα απωθημένα της για την ηρωική αντίσταση της Ελλάδας το ’40 και μετά.

 

Τι έχουν να πουν άραγε τώρα ορισμένα στελέχη των τελευταίων κυβερνήσεων που ενοχλούνταν και συνεχίζουν να ενοχλούνται όταν παρομοιάζεται η Γερμανίδα καγκελάριος με τον Χίτλερ, θεωρώντας ότι αδικείται η κ. Μέρκελ;”

Τα εθνικιστικά, φιλορωσικά και κάποια νεο-ναζιστικά, ελληνικά  έντυπα ξαναχτυπούν. Καλλιεργούν το μίσος μεταξύ των λαών, τον άκρατο εθνικισμό, αλλά και προετοιμάζουν ένα εσωτερικό εμφυλιακό κλίμα με  κείμενα σαν το παραπάνω. (Και δεν είναι η πρώτη φορά). Αυτό, δηλαδή, ακριβώς, που εξυπηρετεί τους στόχους, ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ναζί.

Η Μέρκελ,αν είπε αυτά που  λένε πως είπε, δεν είχε άδικο,αν μιλούσε για τη νοοτροπία των Ελλήνων. ΄Ολοι ξέρουμε τα …κουσούρια μας, πως δε βάζουμε μυαλό, αν δεν αντιμετωπίσουμε τον έσχατο κίνδυνο. Γι΄αυτό άλλωστε πιάσαμε και… πάτο. Και δεν έφταιγαν γι΄αυτό οι Γερμανοί και η Μέρκελ.

Βέβαια οι γενικεύσεις και οι υπερβολές  δεν εκφράζουν την πραγματικότητα, πέρα από το ότι είναι και επικίνδυνο να λέγονται δημόσια τέτοιες “βαριές” κουβέντες. Και δεν πρέπει να ακούγονται από τα χείλη ηγέτη και μάλιστα του αναστήματος της Μέρκελ. ΄Αλλο όμως αυτό και άλλο να χαρακτηρίζουν οι ΝεοΝαζί στην Ελλάδα  τη Μέρκελ ως… Χίτλερ (και τον αιμοσταγή δικτάτορα Πούτιν ως μεγάλο ηγέτη!).

΄Οσο δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα που να αναφέρονται αποκλειστικά  στο έγκλημα του προπαγανδισμού του Ναζισμού  και να το τιμωρούν με μεγάλες ποινές, “έντυπα”  σαν τα παραπάνω θα μένουν ασύδοτα να υβρίζουν,να ασελγούν στη μνήμη των θυμάτων του φασισμού-ναζισμού και να καλλιεργούν τον επαίσχυντο εθνικισμό με απώτερο στόχο την εμφυλιακή σύγκρουση στη χώρα. Το ίδιο και οι Ναζί και κάθε φασίστας. Είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα αυτά.