Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΩΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

 

Πούτιν: Η Δύση να σταματήσει τα τελεσίγραφα και τις κυρώσεις

Να σταματήσουν τα τελεσίγραφα και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και να μην αναμιγνύονται στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας του κάλεσε τις δυτικές δυνάμεις ο Βλάντιμιρ Πούτιν, στον απόηχο της κατάρριψης του αεροπλάνου των Malaysian Airlines που κόστισε τη ζωή σε 298 ανθρώπους.

΄Οχι, που θα ζητούσε συγγνώμη το τέρας για τα φοβερά εγκλήματά του!

΄Ολοι οι παρανοϊκοί δικτάτορες-τύραννοι  έχουν τον ίδιο αυταρχικό, αλαζονικό, υπερφίαλο χαρακτήρα. Και φυσικά, δεν έχουν ίχνος αυτογνωσίας ούτε επιδεικνύουν την ελάχιστη μεταμέλεια.

“Να σταματήσουν τα τελεσίγραφα και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και να μην αναμιγνύονται στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας”,λέει. Αλλιώς;  Τί υπονοεί το κτήνος της Ρωσίας; (Θα το ξεστομίσει σε λίγο,σε πολύ λίγο: “Θα ισοπεδώσουμε το Παρίσι,το Βερολίνο,το Λονδίνο, τη Ν. Υόρκη, κάθε εχθρό του μεγαλοπρεπούς μας ΄Εθνους. Η  ψυχή του ρώσικου λαού και τα πυρηνικά μας είναι η δύναμή μας “!

Μ΄αυτό τον τρόπο θα απειλήσει τον κόσμο και τον έχουμε ικανό να κάνει πράξη τις απειλές του. Είναι ένας αιμοσταγής “Χίτλερ”, ένας αδίστακτος .Και  το χειρότερο ,είναι παράφρων!