Ζητάμε δημόσια συγγνώμη από ΄Αδωνι, Λοβέρδο και λοιπούς, αδίκως κατηγορηθέντας για τη ΣΚΕΥΩΡΙΑ Novartis, πατριώτας !

Είμαστε από αυτούς που κάναμε το λάθος, όπως παραδέχτηκε  και ο πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, να θεωρήσουμε σκάνδαλο  τη σκευωρία  της Novartis.  ΄Ενα έγκλημα που διέπραξαν οι  σημερινοί μεταμεληθέντες  Συριζαίοι,   με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα στα γραφεία της Κουμουνδούρου.   Και όπως όλα δείχνουν, πιθανότητα  στο σκληρό, κομματικό πυρήνα των συνωμοτών ,  συμμετείχαν ,ως βασικοί μοχλοί της κατασκευής ενόχων από τους κομματικούς  αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ,  ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλουπάκη.

Είναι αυτά, ακριβώς , που  είχαν ανακαλύψει (άγνωστο πώς) και αποκαλύψει  όλοι οι αδίκως κατηγορηθέντες   για χρηματισμό από την έντιμη  φαρμακοβιομηχανία Νovartis .  Χρόνια  και σε  όλους   τους τόνους   οι  καταρρακωμένες από την αδικία  αυτές  υπολήψεις,   υποστηρίζαν  με πάθος και  δίκαιη αγανάκτηση, την αθωότητά τους. Και   δεν έπαψαν ούτε στιγμή να διακηρύσσουν πως για   λόγους και μόνο μικροκομματικούς,  εκδίκησης και εξαφάνισής τους,      οι αντίπαλοι, τους κρέμασαν  στα μανταλάκια, μέχρι τελικής εξόντωσης.

 

Σήμερα, μετά τον Αλέξη Τσίπρα,  τα   στελέχη  παλιού και νέου ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όσοι  στήριξαν αυτές τις ανυπόστατες φήμες (στην ουσία  πρόκειται για  συκοφαντική δυσφήμηση, αφού  “αν κάποιος ισχυριστεί ή διαδώσει για κάποιον άλλον ενώπιον τρίτου ψευδές γεγονός, το οποίο μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του άλλου, και ο υπαίτιος γνώριζε ότι το γεγονός είναι ψευδές, ο υπαίτιος τιμωρείται…”  κατακρεούργησαν την τιμή  και την υπόληψη αθώων θυμάτων),  οφείλουν να βγουν  δημόσια με παρρησία και σθένος, όπως έπραξε και ο παλιός αρχηγός  τους, να ζητήσουν συγγνώμη από τους ανθρώπους  που καταρράκωσαν, εξευτέλισαν ,εν άλλοις  κατασυκοφάντησαν,  οι σκευωροί της Κουμουνδούρου με συντονιστή-μαέστρο  τον πρώην  , μεταμεληθέντα σήμερα ,πρωθυπουργό.

 

 

Ταπεινά, ΄Αδωνη Γεωργιάδη, Ανδρέα Λοβέρδο και όσοι  έχετε υποστεί  αδίκως σκληρές επιθέσεις και  κατηγορίες κι  από το σάιτ μας, ζητάμε την κατανόηση και τη  συγγνώμη σας. Παράλληλα, σας διαβεβαιώνουμε πως  μετεγγράφουμε τα ονόματα σας, καθαρά και  απαλλαγμενα   σπίλου και  μώμου  από τις μαύρες σελίδες της Ιστορίας, που  τα   είχαμε καταχωρίσει, ως διεφθαρμένα και διαπλεκόμενα,  στις χρυσές της!

 

 

 

Παραθέτουμε ένα ενδεικτικό από τα εκατοντάδες  κείμενα, που τότε,  εν αγνοία μας  πως πρόκειται για σκευωρία και όχι  σκάνδαλο, κάναμε το λάθος να ανεβάσουμε στο σάιτ μας. Και πάλι ταπεινά, ζητάμε συγγνώμη από τους θιγέντας και αδικηθέντας , πλην των άλλων, αδιάφθορων  και  ακραιφνών, Ελλήνων  πατριωτών:

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΑΛΥΨΗ: ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ NOVARTIS!

Ο Γιαννάκος  Ντελέκος από την Εύβοια μας έστειλε την παρακάτω αποκαλυπτική επιστολή για την υπόθεση Novartis. Τη  δημοσιεύουμε αυτούσια:

****

ΜΜΕ: “Από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής η Ευαγγελία Λιακούλη αναφέρθηκε στα έγγραφα του FBI που διαβίβασε στην επιτροπή ο Ιωάννης Αγγελής και είπε:.

«Οι τελευταίες εξελίξεις με την επιστολή του Εισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή και κυρίως με τα έγγραφα που κατέθεσε στην Επιτροπή αυτή είναι καταιγιστικές και ταυτοχρόνως απολύτως αποκαλυπτικές για το μέγεθος, το εύρος και την απαξία της ερευνώμενης σκευωρίας. Όπως αποδεικνύεται, χωρίς κανένα απολύτως ηθικό ή νομικό ενδοιασμό οι Εισαγγελείς Διαφθοράς, διέπραξαν βαριά ποινικά αδικήματα. Και βεβαίως όλα αυτά αναδεικνύουν την πλήρη δικαίωση της επιλογής του Κινήματος Αλλαγής να ζητήσει να εξετασθεί από την Επιτροπή η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη με την ιδιότητα της υπόπτου. Επισημαίνουμε και υπογραμμίζουμε: η πρότασή μας αυτή δεν στηρίχθηκε από την παράταξη της πλειοψηφίας, την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας”.

Λοιπόν, συκοφάντες και σκευωροί   εκεί στο Homo Naturalis.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο και μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της  Κυρίας…Ευαγγελίας του ΚΙΝΑΛ ( είπε επί λέξει: ” είναι καταιγιστικές και ταυτοχρόνως απολύτως αποκαλυπτικές για το μέγεθος, το εύρος και την απαξία της ερευνώμενης σκευωρίας”(!)  πως το FBI όντως  κατασκεύασε  το συγκεκριμένο σκάνδαλο. Δεν υπάρχει περί τούτου αμφιβολία.

Αλλά για ποιο λόγο, δεν μας είπε, γιατί δε γνώριζε η… Κυρία. (Προσοχή . Το “κ” δεν είναι από αβλεψία Κεφαλαίο . ΄Ετσι το γράφαμε και παλιά για τον Κύριο Πρόεδρο  Σαρτζετάκη. Το αποκαλούσαμε και “Κ” μεγαλοπρπείας.  Το είχε επιβάλει δια νόμου η  προεδρία της Δημοκρατίας.  Πάλι καλά, που δεν μας επέβαλε να   πετάμε και το στυλό  ή τη γραφομηχανή,όπως κάναν οι Εβραίοι, όταν γράφανε τη λέξη Γιαχβέ.  Δεν ξαναχρησιμοποιούσανε το ίδιο…φτερό ποτέ πια!)

Παίρνουμε, λοιπόν, εμείς  τη σκυτάλη μετά τη συγκλονιστική παραπάνω  αποκάλυψη της  βουλευτίνας του ΚΙΝΑΛ ,της  αποδεδειγμένης πια σκευωρίας και αποκαλύπτουμε  τα μη επιδεχόμενα  αμφισβήτησης γεγονότα ως ακολούθως:

Η συνωμοσία  συμφωνήθηκε  σε…τηλεδιάσκεψη το 2013! Το σχέδιο  είχε εκπονηθεί  στις μυστικές αμερικάνικες  υπηρεσίες  με στόχο να παγιδέψουν τους Συριζαίους  που είχαν και έχουν την κακή συνήθεια να  αυτοαποκαλούνται  Αριστεροί (είναι;). Και ως γνωστό, αυτή η λέξη και μόνο  προκαλούσε ανέκαθεν  αλλεργία, ειδικά  σε CIA και FBI  .Στην παραπάνω  τηλεδιάσκεψη με τους ίδιους τους αρχηγούς  των  δύο  αυτών πανούργων υπηρεσιών, συμμετείχαν από τη Αθήνα    ο  Τσίπρας, ο  Παπαγγελόπουλος,  και η τότε, μη ούσα ακόμα, εισαγγελέας…διαφθοράς, αλλά προαλειφόμενη,  Τουλουπάκη .

Οι πονηροί Αμερικανοί ενημέρωσαν εν πάση επισημότητι τους ΄Ελληνες…επισήμους (κι ας μην ήταν ακόμα τόσο επίσημοι, αλλά ήταν και τούτοι προαλειφόμενοι) ,πως έχουν στα χέρια τους ατράνταχτα στοιχεία για χρηματισμό   συγκεκριμένων  πολιτικών! Μάλιστα, είναι τρανταχτά ονόματα  και δεινοί αντίπαλοί τους .  Είναι δε έτοιμοι   να τα θέσουν στη διάθεσή του ΣΥΡΙΖΑ  για να τους διευκολύνουν στην πορεία τους προς την εξουσία.

Τα κουτορνίθια οι Συριζαίοι το έχαψαν  το παραμύθι.   “΄Εδωσαν τα χέρια” της  συμφωνίας  στον αέρα και ζήτησαν με κούριερ και αυστηρώς  απόρρητα να σταλούν  τα αποδεικτικά έγγραφα στην Κουμουνδούρου. Πράγμα που έγινε. Ο ίδιος ο Αλέξης, μάλιστα,  έδωσε εντολή στον Παπαγγελόπουλο να καβαντζώσει τα απόρρητα αμερικανικά  έγγραφα με τις πομπές των αντιπάλων  και να περιμένει,όταν  έρθει η ώρα να γίνουν κυβέρνηση με την υποστήριξη  του επίσης κρυφοαριστερού Πάνου Καμμένου,να  τους τα τρίψουν  στη μούρη των διεφθαρμένων πολιτικών.

΄Ετσι κι έγινε.  Και όταν “ήγγικεν η ώρα” και έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός  έδωσε εντολή στον Παπαγγελόπουλο  να ετοιμάζεται να  διαρρεύσει τα έγγραφα πονηρώς και υπογείως , ως υπουργός Δικαιοσύνης που ουσονούπω θα τον έκανε  και με δεξί του χέρι την Τουλουπάκη που, επίσης οσονούπω, θα εγένετο και τούτη  εισαγγελέας διαφθοράς!    ΄Ομως, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Και να γιατί.

Πριν την προειρημένη εν έτει 2103 τηλεδιάσκεψη  Αμερικανών  και  Συριζαίων, ήδη από το 2008,εποχή που    δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ , οι Αμερικανοί διείδαν (όπως κάνουν  πάντα, λένε πως αυτές οι υπηρεσίες  βλέπουν 100 χρόνια  μπροστά!)  τη συγκρότησή  του εν καιρώ σε κόμμα και την καταπληκτική κι απρόβλεπτη πορεία του Αλέξη Τσίπρα για την εξουσία .Προσέγγισαν, λοιπόν, μέσω πρακτόρων τους στην Αθήνα τον τότε υπουργό του Κώστα Καραμανλή ,τον κομψό και ευειδή  Δημήτριο Αβραμόπουλου και τους εξέθεσαν το σχέδιο.

Του είπαν  επί λέξει. “Γνωρίζουμε  και έχεις αποδείξει πως είσαι πατριώτης.   Ως  υπουργός Υγείας είχες προβλέψει την πανδημία μιας μορφής κορονοειδούς γρίπης και  για να σώσεις το ελληνικό πόπολο είχες παραγγείλει  κάτι εκατομμύρια πανάκριβα εμβόλια από τη Νovartis, που, ναι με υπήρξαν αχρείαστα και μοσκοπληρωμένα,αλλά εσύ έπραξε ως όφειλες το καθήκον σου”. ( Και φυσικά ,λέμε εμείς, δεν έφταιγε αυτός που ο Κορόνα άργησε 12 ολόκληρα  χρόνια).

“Θα σε βάλουμε” συνέχισαν  , “σε λίστα κατηγορουμένων για χρηματισμό από  τη Νovartis. Πως και καλά παράγγειλες τα εμβόλια εκείνα  γα να τσεπώσεις μίζες και όχι για να σώσεις τον κοσμάκη.  Και θα πούμε πως αυτά τα “μαύρα”  λεφτά,  για να μη φαίνονται στο όνομά σου   (εμείς θα φροντίσουμε  να ξεπλυθούν),  θα τα περάσεις  στο γιο σου, που αργότερα θα βρίσκεται για σπουδές και δουλειά στην Αμερική”.

“Στόχος μας”, του αποκάλυψαν, “είναι  να γκρεμίσουμε από την εξουσία το ΣΥΡΙΖΑ, που εσύ μεν δε γνωρίζεις,αλλά εμείς έχουμε πληροφορίες πως θα ξεπεταχτεί  σύντομα ως κόμμα και μάλιστα 7 χρόνια αργότερα  θα κερδίσει  και τις εκλογές και θα γίνει κυβέρνηση. Με αυτή, όμως,  την παγίδα που στήνουμε από τώρα,  θα ξεμπερδέψουμε μια κι έξω και με τον αρχηγό του που θα είναι ένας Αλέξης Τσίπρας, ένα παιδάκι  π. πρόεδρος 15μελούς Λυκείου ,αλλά μετέπειτα το κ@λοπαίδι θα γίνει  και πρωθυπουργός. ΄Ετσι  θα τον κλείσουμε για πάντα φυλακή”.

Ο     ευγενής και  Ευρωπαϊστής  ,αλλά και σφοδρός πατριώτης Δημήτρης Αβραμόπουλος  μπήκε αμέσως στο νόημα και  δέχτηκε την πρόταση να …εκτεθεί για    χρηματισμό  προς σωτηρία αργότερα  της πατρίδας. Και όχι μόνο. Ανέλαβε,πάλι  ως΄Ελλην πατριώτης  και ως απόγονος των άλλων πατριωτών της Φιλικής  Εταιρίας ( μια σύμπτωση και τούτοι για μίζες σφάζονταν την εποχή εκείνη στην Οντέσσα), να προσηλυτίσει και άλλους πατριώτες πολιτικούς.   Με το ατράνταχτο  επιχείρημα πως για το ΄Εθνος ανέκαθεν  Τούρκοι , Εαμοβούλγαροι και συμμορίτες σαν τον Τσίπρα, ήταν  εχθροί .

΄Οντως , μετά από επίπονη προσπάθεια για ένταξη στη  συνωμοτική  αυτή ομάδα  ανταποκρίθηκαν στο  αίτημα και εγγράφηκαν  να γίνουν μέλη της  Νέας  Φιλικής Εταιρίας Νοvartis , οι κάτωθι πολιτικοί:

Οι  δύο πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμμένος ,οι υπουργοί  Γιάννης  Στουρνάρας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέα Λυκουρέντζος, Μάριος Σαλμάς, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Κουτρουμάνης.

Αυτή είναι η αλήθεια και η τιμημένη  λίστα των πατριωτών πολιτικών  που  επέλεξαν να θυσιαστούν. Λασπολογήθηκαν, ξεφτιλίστηκαν ,έφεραν σταυρό, ως  πατριώτες ΄Ελληνες!  Μόνο και μόνο για να απαλλαγεί η χώρα από το μίασμα των αριστερών.   Για  την  Ελλάδα, ρε γαμώτο!

Με εκτίμηση και ευχαριστίες και για τη δική σας συμβολή στην αποκατάσταση της αλήθειας.