Ζήλωσες , μήπως, Αλέξη Τσίπρα δόξα και εμφάνιση του γιαουρτωμένου Χρήστου Ράπτη ; “Θεό” σε κάνει ο Γκεμπελίσκος τώρα!

 

Iefimerida.gr

“Ακολούθησε μια συζήτηση-ποταμός, στην οποία για πρώτη φορά ο κ. Τσίπρας έκανε έναν συνολικό απολογισμό της «πρώτης φοράς Αριστεράς», αναγνώρισε λάθη και αστοχίες στην 4ετή διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαρακτήρισε τις παρεμβάσεις στη Novartis και στις τηλεοπτικές άδειες «ατυχείς».

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης δέχθηκε επίθεση με γιαούρτι ...

“Εμφανιζόμενος πιο ώριμος και απελευθερωμένος από την τρέχουσα πολιτική, ο πρώην πρωθυπουργός παραδέχτηκε τα λάθη «την υπόθεση της Novartis και στην υπόθεση της αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών «φωτογραφίζοντας» τον αρμόδιο τότε Υπουργό, Νίκο Παππά, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, χωρίς η αναφορά του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Novartis να εξαιρεί τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο”.

****

Μετάνιωσες , Αλέξη Τσίπρα, γιατί κρέμασες, ως  κλέφτες και παλιανθρώπους   στα μανταλάκια …αξιοπρεπείς  και έντιμους μιζαδόρους, όπως γράφει ο Ράπτης; ΄Εδωσες συγχωροχάρτι  στον ΄Αδωνι και το Λοβέρδο;

Μπράβο!   Η Τουλουπάκη  και ο Παπαγγελόπουλος έστησαν τη σκευωρία; ΄Ετσι λες  κι εσύ τώρα;

Αν σε ερμήνευσε σωστά ο γιαουρτωμένος  Γκέμπελς,  Αλέξη Τσίπρα, σίγουρα σύντομα, θα έχεις την ίδια με εκείνον   εμφάνιση! Με εγγύηση . Θέμα χρόνου είναι.

΄Η πρόσεχε, λοιπόν, από εδώ και πέρα  πού περπατάς ή βγες και διευκρίνισε τί εννοείς  όταν λες πως έκανες λάθος με τη Novartis. Για να μη μας τρελάνεις όλους, όσοι, τουλάχιστον, έχουμε τσίπα και μνήμη σε αυτό τον τόπο.