“ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ” ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ… ΜΕΤΡΗΣΕΙ!

Επειδή,  όταν λέμε ΣΥΡΙΖΑ,  εμείς εδώ  δεν εννοούμε το σύνολο  των στελεχών του  κόμματος της Κουμουνδούρου (ποιους, δηλαδή; Τον Παπαδημούλη, τον Ξανθό ,τη Σία και την Τασία; Θου, Κύριε…),αλλά τον Αλέξη Τσίπρα και μια δράκα μυαλωμένων γύρω του,  που το παλεύουν  σχεδόν μόνοι, αξιοπρεπώς και εντίμως (αλλά, πολλές φορές κωφεύοντες και τούτοι)  και η σημερινή μας  ανάλυση,  (γιατί όχι και ..υπόδειξη και ας μη δέχονται τέτοιες να τους κάνουν κάποια  αριστερόπαιδα   μη ενηλικιωθέντα ),  απευθύνεται σε αυτούς τους λίγους . ΄Εχουμε, λοιπόν και λέμε.

Οι εκλογές που έγιναν με τα αποτελέσματά τους , ξεκαθάρισαν το τοπίο. Την πραγματική δημοσκόπηση  την έχουμε όλοι   μπροστά μας. Και έκανε σκόνη  τις πέτσινες της συμμορίας των Κογιόνηδων  ,που το παίζαν επιστήμη και…εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν.     Βέβαια, ποσώς τους ένοιαξε (γιατί άλλωστε ;  Σε ζόμπι λοβοτομής απευθύνονται) , σκούπισαν, όπως πάντα  τα φλέματα από τη μούρη, τα μετονόμασαν  σε βροχή και μπόρα και συνεχίζουν τσίτσιδοι τις αποκριάτικες  πομπές τους  με τις μουτσούνες και  τα κουδούνια κρεμασμένα στο λαιμό και  τη μέση.

Κι αυτό σημαίνει, όπως πάντα λέγαμε εμείς εδώ, πως καμιά σημασία και προσοχή  δεν πρέπει να δίνει σοβαρός άνθρωπος  σε μούφα    προεκλογικές έρευνες για τις προθέσεις και την πορεία της ψήφου του εκλογικού σώματος.   Η θέση τους, όπως ΚΑΙ οι τελευταίες εκλογές απέδειξαν, είναι μόνο  στα σκουπίδια.   Σήμερα,  η…Δημοσκόπηση της 21ης Μαίου 2023 , αφήνει μια   απαστράπτουσα και απέραντη  ορατότητα, που,  μόνο οι  μύωπες ή οι  οφθαλμούς αυτοεξορύσσοντες ,  δεν έχουν την ικανότητα να αντικρύσουν.

 

 

 

Η γνήσια και μοναδική αυτή «Δημοσκόπηση»,   λοιπόν,  μας επιτρέπει την εξαγωγή των κάτωθι συμπερασμάτων (και των αριθμών λαλούντων πάσα αρχή παυσάτω):

 

 

 

  1. α.  Αποτελέσματα πρόσφατων εκλογών:

Εγγεγραμμένοι

9.946.082

Έγκυρα

5.902.850

Άκυρα

123.488

Συμμετοχή

6.061.098

Λευκά

34,760

β΄. Ελαβαν  (χοντρικά, χωρίς να αλλοιώνεται η ουσία):

  1. Η Αποχή, το άκυρο και το λευκό.

4.000.000

(2019 =σχεδόν τα ίδια ποσοστά)

  2. Ν.Δ

  1. 407.860

(2019=2.250.000)

  1. ΣΥΡΙΖΑ

1.184.500

(2019=1.780.000)

2. Στις εκλογές του Σεπτέμβρη  του 2015 ,  έχει σημασία να δούμε τί έλαβαν η Ν.Δ και οι εξ  αίματος συγγενείς της.

α.  ΝΔ= 1.500.000. β. ΑΝΕΛ= 200.000 .γ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ= 380.000 .  Παρατήρηση. Κανένα, όμως,  από τα δύο  τελευταία κόμματα, δεν είχε εκλέξιμη   παρουσία  στις εκλογές του 2019. Ο Πάνος Καμμένος σε συμφωνία με Κώστα Καραμανλή  (νέα “Ομερτά” ) δεν κατέβηκε στις εκλογές , για να στηρίξει  τη μεγάλη μάνα-  παράταξη. Το  μόρφωμα του Μιχαλολιάκου επίσης, το εγκατέλειψαν  πάραυτα  οι…παραστρατημένοι της Ν.Δ , μπροστά στον κίνδυνο να κερδίσει τις εκλόγες πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ.

3. Τούτων,  ούτως εχόντων και  δοθέντων,  άνετα,  στις εκλογές του 2019  η Ν.Δ λαμβάνει σε ψήφους σχεδόν όλο το μερτικό Καμμένου και Μιχαλολιάκου (περισσότερες από  500.000 ).  Είναι αυτές, ακριβώς , οι ψήφοι  που  ασφαλώς δε θα πήγαιναν στο ΣΥΡΙΖΑ ή σε αντιΔεξιά  κόμματα. Τις μάζεψε  όλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με αυτές έγινε ο πρωθυπουργός των τραπεζιτών , του  Βαρδινογιάννη και του Μαρινάκη.

4. Το ίδιο ,ακριβώς, συνέβη και στις εκλογές του Μάη 2023. Το ακροδεξιό και ναζιστικό κομμάτι της Δεξιάς (με λίγα μόνο  ψίχουλα εκτός, κυρίως  με  ελληνοορθόδοξα  ματογυάλια)  , ψήφισε  μονοκούκι Κυριάκο  Μητσοτάκη.  Ελάχιστες από αυτές τις ψήφους,  πήγαν στα μικρά μορφώματα της παράταξης.  Και θα  ψηφίσουν πάλι έτσι και στις εκλογές της 25ης Ιούνη 2023  με ελάχιστες διαφοροποιήσεις.

5. Ο ΣΥΡΙΖΑ από τις εκλογές του 2019 έχασε σήμερα κοντά στις 550.000 ψήφους, που ΟΛΕΣ κατευθύνθηκαν  σε Ανδρουλάκη- Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκη, Λαφαζάνη.

6. ΄Εχουμε, επομένως, 3 σταθερούς πυλώνες ,που  μας δίνουν την άνεση να κινούμαστε σταθερά πάνω σε αυτές:

α .Η ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ  ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

β. ΟΣΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ . ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ  ΑΝΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ …ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ- ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ (!) Η Ν.Δ ΗΤΑΝ ΚΟΛΟΒΗ.   ΄Οταν , φρονίμως ποιών  για την παράταξή του,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους πέταξε έξω, πήρε σχεδόν μονοκούκι τις ψήφους και των δύο, κι  έκανε κυβέρνηση.

γ. Οι ψηφοφόροι του  ΣΥΡΙΖΑ   που χάθηκαν ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗ Ν.Δ.  ΄Εφυγαν για ΠΑΣΟΚ και τις μοιράστηκαν  τα  3 “εθνίκια”΄της Αριστεράς   (Βαρουφάκης, Ζωή και  Λαφαζάνης).

7. Απλές πράξεις της Αριθμητικής μας δίνουν εύλογα τα ζητούμενα που δεν είναι πολλά και  με το κύρος των αριθμών, ουδείς μπορεί να παίζει:

α. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τρεις δεξαμενές να αντλήσει ψήφους. Την τεράστια της ΑΠΟΧΗΣ  και τις δυο μικρές  από ΠΑΣΟΚ και “Εθνίκια” (ΠΑΣΟΚ-Εθνίκια =1.000.000 ψήφοι).

β. Η ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ  δεν πείστηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα να του δώσουν ψήφο.  Ο Ανδρουλάκης ψάρεψε σε θολά νερά και άρπαξε  από τους Συριζαίους  τους πιο άχρωμους -νερόβραστους  και η τριανδρία των εθνικιστών τους υπόλοιπους φανατικούς  και βαμμένους.

γ. Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης  κέρδισε τις εκλογές ,κυρίως από  τις ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  με κράχτες τους  Γεωργιάδη, Πλεύρη,  Βορίδη.  Είναι αυτός ο λόγος που η παράταξη  (με απόλυτη συμφωνία Κώστα Καραμανλή)   διάλεξε να βάλει σε σημαντικούς   θώκους υπουργικούς  και  άλλους,   στελέχη που κινούνται στα κράσπεδα του ΝεοΝαζισμού.  Τους κρατά επίσης αλώβητους, ακριβώς γι αυτό το λόγο. Να  αποτελέσουν τη γέφυρα  διασύνδεσης  με τη Χρυσή Αυγή.

δ. Σε αντίθεση με τη Δεξιά παράταξη που οι κλάδοι  της στις ακραίες παρουσίες τους,  ποτέ δεν απεμπόλησαν  τις καταβολές τους ( ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι τόνιζαν  πάντα πως είναι παιδιά της φιλελεύθερης παράταξης στην  μοντέρνα  εκδοχή της) και  οι οπαδοί της  συσπειρώνονται πιο εύκολα, η  Αριστερά ανέκαθεν  παρουσιαζόταν   σε χίλια κομμάτια με αβυσσαλέες (ανύπαρκτες  την ουσία) διαφορές ,τρομακτικό  φανατισμό και αδυναμία συσπείρωσης . Για παράδειγμα το  συστημικό ΚΚΕ, ευκολότερα πάντα συνεργάζεται με τη Δεξιά. Ουδέποτε, όμως,  με τα άλλα κομμάτια της Αριστεράς! Η τύφλα , η αδιαλλαξία και το πείσμα  της Αριστεράς,  είναι πρωτοφανή. Λίγα χρόνια πριν, το 1989, για να διαμοιραστούν με τη Δεξιά  τα ιμάτια του  τότε ισχυρού  ΠΑΣΟΚ, οι  ηγέτες της Φλωράκης και Κύρκος διέπραξαν μέγα  πολιτικό έγκλημα και έφτασαν στο ανίερο σημείο  να συνεργαστούν με τον αρχιερέα  της διαφοράς και νεκροθάφτη  της προοδευτικής παράταξης, τον  Κων. Μητσοτάκη.  Συνεχίζουν και σήμερα την ίδια επαίσχυντη, εγωκεντρική και εσωστρεφή    για πραγματικό  αριστερό, συμπεριφορά.

ε.΄Οπως πάντα , η  Ελλάδα, παραμένει εδώ και δεκαετίες   ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,   ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΧΩΡΑ. Από το τέλος του Αντάρτικου  (1949). ως τις ημέρες μας, είναι μια ιστορική αλήθεια που θάβεται συνεχώς και τεχνηέντως.    Αυτή την ώρα,  πάνω από 7 εκατομμύρια  κόσμος (αν τα νούμερα του εκλογικού σώματος είναι αυτά που δίνουν)  ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ , ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ  ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.  ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΟΡΘΑ!