ΜΕ… ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

 Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες της Χρυσής Αυγής – Εκπαιδεύονται όπως στην Αλ Κάιντα – Με όπλα στα χέρια, μαθαίνουν πώς να κάνουν επιδρομές σε σπίτια!

Νέες σοκαριστικές φωτογραφίες της Χρυσής Αυγής - Εκπαιδεύονται όπως στην Αλ Κάιντα - Με όπλα στα χέρια, μαθαίνουν πώς να κάνουν επιδρομές σε σπίτια!
Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες που δημοσιεύει το “Βήμα” και δείχνουν τον τρόπο που οι Χρυσαυγίτες μαθαίνουν τους τρόπους επιθέσεων.   Οι εικόνες δείχνουν τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης να εκπαιδεύονται σε τεχνικές πολέμου, όπως μια παραστρατιωτική οργάνωση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και δικαστικοί αναφέρουν ότι είναι οι “πιο ενδεικτικές φωτογραφίες για την υποδομή και τον παραστρατιωτικό σχεδιασμό της Χρυσής Αυγής. Η εκπαίδευση που θυμίζει ειδικές δυνάμεις του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και εξάσκηση στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν μελών της Αλ Κάιντα όπως και μεγάλες παραστρατιωτικές ομάδες, δείχνει την οργάνωση και τους απώτερους στόχους του ακροδεξιού μορφώματος. Εκπαιδεύονται σε επιδρομές που παραπέμπουν σε συνθήκες πολέμου και οι φωτογραφίες αυτές αποκαλύπτουν μία κλιμάκωση της σχεδιαζόμενης δράσης τους…”.

ΦΩΤΟ: ΤΟ ΒΗΜΑΦΩΤΟ: ΤΟ ΒΗΜΑ

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχει φωτογραφία μέλους της Χρυσής Αυγής ο οποίος κρατά στα χέρια του μέχρι και αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low. Σε άλλη φωτογραφία άγνωστοι κρατούν όπλα και κάνουν επιδρομές σε σπίτια χρησιμοποιώντας τεχνικές κάλυψης.

ΦΩΤΟ: ΤΟ ΒΗΜΑΦΩΤΟ: ΤΟ ΒΗΜΑ

Στους τοίχους του κτιρίου είναι ζωγραφισμένη η σβάστικα αλλά και ο μυστικιστικός ρούνος Othila ή Othala που, όπως αναφέρει το “Βήμα”, απεικο­νίζει μια “στέγη” και συμβολί­ζει την πατρίδα και το καθήκον απέναντι σε αυτήν. Τον έχει χρησιμοποιήσει και η παγανιστική θρησκεία Odinism, οι πιστοί της οποίας θεωρούν εαυτούς αντιπροσώπους της άριας κληρονομιάς.

ΦΩΤΟ: ΤΟ ΒΗΜΑΦΩΤΟ: ΤΟ ΒΗΜΑ

Οι εν λόγω φωτογραφίες βρίσκονταν κυρίως σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ηγετικών μελών του περιώνυμου «πυρήνα» της Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος έχει συσχετισθεί άμεσα με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν από έναν χρόνο στο Κερατσίνι. Μέλος αυτού του “πυρήνα” ήταν και ο δολοφόνος του άτυχου νεαρού, έγκλειστος σήμερα στις φυλακές Μαλανδρίνου, Γιώργος Ρουπακιάς. Ωστόσο μερικές από αυτές βρίσκονταν και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

ΦΩΤΟ: ΤΟ ΒΗΜΑ

 

Σίγουρα  (και το γνωρίζουμε πολύ καλά), γινόμαστε κουραστικοί με τις επαναλήψεις μας. Αλλά, δε γίνεται αλλιώς. Πρέπει να “φυλακίζουμε” ιστορικά την επικαιρότητα. Αυτός είναι και ο στόχος της ιστορικής δημοσιογραφίας. Ζητάμε συγγνώμη και …έχουμε και λέμε (πάλι):

΄Οπως μας έχουν αποκαλύψει παλιά στελέχη της Χ.Α που έχουν αποχωρήσει πια, αλλά γνώριζαν πολλά “από μέσα”, ο Μιχαλολιάκος ετοίμαζε ΠΟΛΕΜΟ στη χώρα. Πόλεμο μεταξύ μας, των Ελλήνων, “εμφύλιο”! Γι΄αυτό εκπαίδευε όλο αυτό  το συρφετό  της νύχτας, της παρανομίας και των “αναβολικών”. Να θυμηθούμε την περίφημη φράση του …αρχηγού της Χ.Α  τις παραμονές των εκλογών του 2012 στος Θερμοπύλες,όταν μας διαβεβαίωνε πως νιώθει σιχασιά , γιατί είναι στη Βουλή και περιμένει πώς και πώς να  βγούνε οι …καλοί ΄Ελληνες στους δρόμους ,για να ακονίζουν τα σπαθιά τους στα πεζοδρόμια! Εκείνο που περίμενε, “ως μάννα εξ ουρανού”, ήταν μια άτακτη χρεοκοπία της χώρας που θα έβγαζε τον κόσμο στο δρόμο και θα γινόταν το “έλα να δεις”. Παιδί θά ‘σφαζε  μανα και  πατέρας  γιο! Δεν του κάθισε, όμως.  Ο…θεός της Ελλάδας,”έβαλε το χέρι του” άλλη μια φορά.

Μένει, όμως, να πληρώσουν οι Ναζί τα εγκλήματά τους. Και όχι μόνο οι  πρωτοκλασάτοι. Και οι οπαδοί Ναζί.  Περισσότερα από 300.000 όπλα έχουν ακόμα στις καβάτζες τους οι “στρατιώτες” του Μιχαλολιάκου  και δε λένε να τα ξεφορτωθούν. Αυτοί θα έσφαζαν κόσμο, αν ερχόταν εκείνη η κακιά ώρα για μας. Την περιμένουν ακόμα;

Τί θα γίνει μ΄αυτούς; Πόσο ακόμα θα κυκλοφορούν ελεύθεροι , θα απειλούν ,θα βρίζουν, θα προπηλακίζουν, θα κακοποιούν, θα σκοτώνουν; Η ανεμπόδιστη δράση και η ατιμωρησία των Ναζί είναι χειρίστη  προσβολή για τον πολιτικό και νομικό μας πολιτισμό. Πότε θα  αντιληφθούν οι αρμόδιοι να…αντιλαμβάνονται αυτές τις βαριές προσβολές;