Ο ΑΙΣΧΡΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ “ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ” ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ

Documento

“Σκάνδαλο Novartis: Χτύπημα στη στημένη δίωξη Βαξεβάνη από την Αντεισαγγελέα Ελένη Μετσοβίτου – Κανένα στοιχείο ενοχής

 

Ανατροπή στο πολιτικό σχέδιο για παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο του Κώστα Βαξεβάνη και των άλλων δημοσιογράφων που αποκάλυψαν το σκάνδαλο Novartis φέρνει η απαλλακτική εισήγηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ελένης Μετσοβίτου, για απαλλαγή όλων των δημοσιογράφων καθώς δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ενοχής τους.

Δείτε επίσης: Βαξεβάνης για σκάνδαλο Novartis: «Ξημερώματα, σαν τους κλέφτες, η Αλεβιζοπούλου έκλεισε την ανάκριση, γι’ αυτή τη Δικαιοσύνη μιλάμε»

Η απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως , η οποία ενημερωνόταν ανελλιπώς για όλα τα δήθεν στοιχεία κατά τη διάρκεια της ανάκρισης -παρωδία που διενήργησε η ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπουλου η οποία άσκησε και τις κατάπτυστες ποινικές διώξεις καταδεικνύει πλέον περίτρανα το παρασκηνιακό παιχνίδι που στήθηκε από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να τιμωρηθούν , όχι μόνο δια της δολοφονίας χαρακτήρα , αλλά και μέσω ποινικής εμπλοκής ο Κώστας Βαξεβάνης, αλλά και η Γιαννα Παπαδάκου καθώς και οι λοιποί δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν εκτενώς με το σκάνδαλο και τόλμησαν να αποκαλύψουν κάθε πτυχή του όπως είναι βεβαίως η εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

Ζητά παραπομπή Παπαγγελόπουλου και εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς

Στον αντίποδα, η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου προτείνει την παραπομπή του πρώην υπουργού, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και των τριών εισαγγελέων Κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκης, Χρήστου Ντζούρα και Στέλιου Μανώλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ελένη Μετσοβίτου προσάπτει στους εισαγγελικούς λειτουργούς την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος, αφαιρώντας όμως από το κάδρο το αδίκημα της σύστασης συμμορίας.

Στον κάλαθο των αχρήστων οι καταγγελίες Μιωνή

Ως προς τις καταγγελίες του Σάμπυ Μιωνή περί εκβιαστικών πρακτικών από τους Δ. Παπαγγελόπουλο και τους δημοσιογράφους Γιάννα Παπαδάκου, Γιάννη Φιλιππάκη και Αλέξανδρο Τάρκα, η πρόταση της αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου είναι στο σύνολο της απαλλακτική.

Πλέον, τη σκυτάλη παίρνει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα έχει και τον τελευταίο λόγο. Σε κάθε περίπτωση, η εισαγγελική πρόταση της κ. Μετσοβίτου αποτελεί καίριο πλήγμα στους υπέρμαχους του αφηγήματος περί «σκευωρίας Novartis».

***

Αντικρουόμενα εισαγγελικά πορίσματα για την Ε. Τουλουπάκη και τη Novartis

 

Σκάνδαλο Novartis: Δήλωση αποχής κατέθεσε ο εισαγγελέας Διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας - Το παρασκήνιο | Flash.gr

 

Θριαμβολογεί ο Κώστας Βαξεβάνης  για την απόφαση της  αντιεισαγγελέα   του Αρείου  Πάγου (και τί καλή και τί χρυσή!)  που για να μπορέσει να στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα  τους βασικούς διώκτες των ενόχων του σκανδάλου Νovartis, απάλλαξε τους κοντυλοφόρους.  Η ίδια  πρότεινε και την παραπομπή των δύο επίκουρων εισαγγελέων, αντίθετα με τα δύο πορίσματα των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, που είχαν θέσει στο αρχείο τη δικογραφία σε βάρος τους. Με άλλα λόγια, η εισαγγελέας συντάχθηκε απολύτως  με το πόρισμα της πλειοψηφίας της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής!

Να σώσει το τομάρι του, ο άθλιος  Βαξεβάνης, αυτό προέχει.  Και…γαία πυρί μιχθήτω.  Ας  πάνε να πνιγούν οι άλλοι.

Αυτή είναι η  ηθική  των Γκέμπελς. Διεφθαρμένοι, καιροσκόποι, λάτρεις Μαμωνά και μόνο. Το γνωστό συνάφι  με  Σχολάρχες Τράγκα -Αναστασιάδη- Χατζηνικολάου της  αλητήριας  Σχολής. ΄Ολα τα γουρούνια ίδια μούρη.

 

 

Να στηρίξουμε με κάθε  κόστος τους εισαγγελείς  κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, Χρήστο Ντζούρα και Στέλιο Μανώλη. Κατά δεύτερο λόγο και το Δ. Παπαγγελόπουλο.  Θύματα των διεφθαρμένων και διαπλεκόμενων εξουσιών που η  αντιεισαγγελέας σήμερα του Αρείου Πάγου τους  στέλνει πακέτο στο  απόσπασμα του Ειδικού Δικαστηρίου.

΄Ατιμη φάρα η Τέταρτη Εξουσία.  Και σε αγαστή συνεργασία και…διαπλοκή με τις άλλες. Δε φτάνει να τους φτύνουμε. Οφείλουμε να τους τιμωρήσουμε.

Αν η χώρα βιώνει τραγικές καταστάσεις τα τελευταία  χρόνια, την αποκλειστική ευθύνη  τη φέρει η συντεχνία της εμπορικής δημοσιογραφίας , η δομή και η λειτουργία της οποίας   είναι ίδιες  με εκείνες  των μαφιόζικων, εγκληματικών  οργανώσεων.  Ουδείς εξαιρείται. Ουδείς στο απυρόβλητο.