“ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΟΡΑ ΦΩΝΗΣΑΙ” Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ “ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΓΚΑ” ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΛΙ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ

“Στόλτενμπεργκ: «Διαφωνίες μεταξύ χωρών» χαρακτήρισε τις τουρκικές προκλήσεις -«Να μην έχουμε ξανά ατυχήματα»

Στάση ίσων αποστάσεων από τον γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε διαφωνίες μεταξύ χωρών τις τουρκικές προκλήσεις και προέτρεψε Ελλλάδα-Τουρκία σε διάλογο για να αποφευχθούν ατυχήματα όπως στο παρελθόν”.

iefimerida.gr

 

Ν. Ανδρουλάκης: Πρέσβης του Ερντογάν ο κ. Στόλτενμπεργκ

 

“Σφοδρή κριτική στον γ.γ. του ΝΑΤΟ από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή τη συνέντευξη του Γενς Στόλτενμπεργκ και τις δηλώσεις του για τα ελληνοτουρκικά και τη διεύρυνση της συμμαχίας, δήλωσε ότι «δεν μπορεί να λειτουργεί και ως πρέσβης του Ερντογάν και ως γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ».

Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Στόλτενμπεργκ επιλέγει να δικαιολογήσει το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν, ακόμα και την εκβιαστική συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι σε Σουηδία και Φινλανδία. Θα πρέπει όμως να γίνει απολύτως κατανοητό από όλους ότι θα είναι και η τελευταία. Δεν μπορεί να λειτουργεί και ως πρέσβης του Ερντογάν και ως Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ».

Και πρόσθεσε ότι «οι προκλήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, η απειλή πολέμου απέναντι στην Ελλάδα, η αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και το αναθεωρητικό δόγμα της τουρκικής ηγεσίας δεν είναι απλώς διαφωνίες ή “ατυχήματα”, όπως ατυχώς σημείωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Στόλτενμπεργκ”

***

“Πριν αλέκτορα φωνήσαι” ,  η εγκληματική  ομάδα της σχολής Τράγκα,  Χατζηνικολάου, Ράπτης και λοιπή  γκεμπελική μαφία ,”ανέκρουσε   πρύμναν” .  Και από τους διθυράμβους πως ΗΠΑ και ΝΑΤΟ καταγγέλλουν  και   απειλούν (!)  την Τουρκία  για την επιθετική της συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα,  και τίθενται  αναφανδόν στο  πλευρό της χώρας μας  από τις… επιτυχείς ενέργειες  του  προκομένου πρωθυπουργού  τους,    έρχεται  μια και μόνο δήλωση από τα πιο υπεύθυνα χείλη, αυτά του γ.γ του ΝΑΤΟ και τους στέλνει στημένες λεμονόκουπες (όπως είναι πάντα)  στη  χωματερή.

 Με  αυτή τη δημοσιογραφία-σκουπίδι τρέφουν τους χαχόλους τους.  Τούτοι έκαναν πάμπλουτους τους Τράγκες και τους Χατζηνικολάου.  Και αυτοί είναι που οδηγούν πάλι τη χώρα στον όλεθρο,  όπως γράφαμε δυο μέρες πριν .   Θα τους το επιτρέψουμε;

Ακόμα και ο αρχηγός  της …πλάκας του  πρώην  ιστορικού ΠΑΣΟΚ (κατάντησε πια  όπως το ΚΚΕ)  και δεκανίκι του Κούλη του, του ξέφυγε, όντας άπειρος  και μειωμένων (γενικώς  και ειδικώς) διανοητικών  ικανοτήτων πως ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε  ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΔΕ  ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ  επί ουδενί  τα  δικά μας εθνίκια με  τις κραυγές και την τύφλα  τους. Ούτε αναγνωρίζουν  τις παράλογες κόκκινες  γραμμές που τράβηξε η αφροσύνη των ελληνικών κυεβρνήσεων. Αντίθετα, συμπλέουν με τις απόψεις Εντογάν στα κρίσιμες διαφορές.

Οι παλιοί… εγγράμματοι  το λέγανε έτσι:  “πριν στεγνώσει το μελάνι”  του άρθου που ανεβάσαμε, ήρθε σήμερα ο  Γενς Στόλτενμπεργκ να επιβεβαώσει του λόγου μας το αληθές:

   Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ, ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ