Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΠΟΛΥΑΜΑΡΤΩΛΟΥ” ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ.

Αλέξης Κούγιας: Προειδοποιεί την Αγγελική Νικολούλη για την Ρούλα Πισπιρίγκου – Η ανακοίνωση που εξέδωσε

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για την Αγγελική Νικολούλη

«Φαίνεται ότι η κα Νικολούλη, ενόψει της νέας σεζόν, έχει τη λανθασμένη άποψη ότι και αυτή θα διαπράξει εις βάρος της εντολέως μου τις ίδιες ποινικές παραβάσεις που διέπραξαν στο παρελθόν, ακόμη και με ανοχή των νομίμων εκπροσώπων της, οι οποίοι είχαν μεταβληθεί σε καθημερινούς συμπαρουσιαστές εκπομπών, άλλες κυρίες και κύριοι παρουσιάστριες και παρουσιαστές πρωινάδικων, μεσημεριανάδικων και απογευματινιάτικων εκπομπών της τηλεόρασης.

Φαίνεται ότι ζήλεψε τη χωρίς κόστος τηλεθέαση, με την καταστροφή μίας συνανθρώπου μας, για την οποία η ίδια η δικαιοσύνη και οι επιστήμονες πραγματογνώμονες, ιατροδικαστές και παθολογοανατόμοι δεν έχουν καταλήξει ακόμα για το πώς και εάν έχει αφαιρέσει τη ζωή των τριών παιδιών της.

Την συμβουλεύω, λοιπόν, να μην κάνει το ίδιο λάθος, γιατί θα διαπιστώσει κι αυτή πολύ σύντομα – άμεσα αυτό που θα διαπιστώσουν μέσα στην εβδομάδα οι «συνάδελφοί της», «δημοσιογράφοι», «παρουσιαστές», «πρόεδροι και μέλη των λαϊκών δικαστηρίων», οι οποίοι επί μήνες καταρράκωναν το τεκμήριο αθωότητος της εντολέως μου με τις εκπομπές τους, την ίδια στιγμή όπου οι δικηγόροι της αφενός μεν επέτρεψαν αυτή τη βάναυση κακοποίηση της αλήθειας, όταν συμμετείχαν παρανόμως στις εν λόγω εκπομπές, αφού αυτό απαγορεύεται ρητώς από τον Κώδικα Δικηγόρων, διαπράττοντας σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα, αντί να αποτρέπουν αυτήν την παρανομία με κατάθεση μηνύσεων και αγωγών αποζημιώσεως και αφετέρου έστω για τα μάτια του κόσμου δεν άρθρωσαν έστω μία λέξη αντιρρήσεως και αγανακτήσεως, αλλά και απειλής προσφυγής στη δικαιοσύνη υπέρ της κας Πισπιρίγκου, την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν για τη διάπραξη εις βάρος της των αδικημάτων της συκοφαντικής δυσφημίσεως, του μη σεβασμού του τεκμηρίου αθωότητος και του άρθρου 252ΚΠΔ, το οποίο απαγορεύει ρητώς τη δημοσιοποίηση του υλικού της ποινικής δικογραφίας».

****

Αλέξη  Κούγια,

Έχουμε  έναν… τόνο ιδεολογικές  (και όχι μόνο) διαφορές. Σου  κάναμε  σκληρή κριτική από εδώ κατά καιρούς. Ιδιαίτερα για  την υπόθεση του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Αλλά, σήμερα, με την ανακοίνωσή σου παραπάνω   «έπεσες στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ». Και εξαγνίστηκες στις σελίδες της Ιστορίας .

Συνυπογράφουμε το κείμενό σου.   Να σεμνύνεσαι όντως ,πως έβαλες τα γυαλιά σε πολλούς στο συνάφι σου . Μπράβο!

Προχώρησε στην επίθεση. Η Νικολούλη  και το γκεμπελικό αληταριό οφείλουμε να τους δώσουμε να καταλάβουν με κάθε τρόπο   πως δεν μπορούν  μια ζωή  να αποπατούν στις βασικές αρχές και αξίες της ζωής για τα  “αργύρια”.

΄Εχουν διαπράξει αλλεπάλληλες ΄Υβρεις.  Καιρός να «επιπέσει δεινός ο πέλεκυς επί τας κεφαλάς  αυτών».