ΚΑΝΤΕ ΤΟ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

Μπάιντεν: Ο Πούτιν θα λογοδοτήσει για τις νέες επιθέσεις στην Ουκρανία

Τζο Μπάιντεν

Ο  π. Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι ο θάνατος του Οσάμα Μπιν Λάντεν  ήταν η “πιο σημαντική ημέρα” της προεδρίας του.

"Ο θάνατος του Μπιν Λάντεν, η πιο σημαντική ημέρα της προεδρίας μου"

 

Νέα κλιμάκωση μετά την επίθεση σε αμάχους χθες

 

Image

«Στρατηγός Αρμαγεδδών»:  Ο εκλεκτός του Πούτιν, που έσπειρε χθες τρόμο και θάνατο στην Ουκρανία

 

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμιρ Πούτιν και ο στρατηγός Σεργκέι Σουροβίκιν

***

Μπροστά στο Νέο Χίτλερ της Ρωσίας , ο παλιός,  ακραίος Ισλαμιστής και αρχηγός της Αλ Κάιντα,  Μπιν Λάντεν,  φαντάζει… αρνάκι. Ο Πούτιν  έχει διαπράξει τα πλέον φρικαλέα, ειδεχθή   και πολυπληθή  εγκλήματα πολέμου  μετά το 2ο παγκόσμιο . Δεν υπάρχει προηγούμενο.

Και ο  Αμερικανός  Μπάιντεν τον απειλεί μόνο. ΄Οπως και ο Ομπάμα, οκτώ χρόνια πριν. Αφήσανε ατιμώρητο το κτήνος της Ρωσίας και ιδού το αποτέλεσμα. Συνεχίζει να παίρνει  μηδέν (0)  η Αμερική στην Ιστορία. Από την εποχή του εμφυλίου της,  ακόμα.

Φαίνεται  αστείο σήμερα  που έβγαινε  θριαμβευτικά το 2011 ο  τότε Αμερικανός πρόεδρος  Ομπάμα   να ανακοινώσει το… μέγα κατόρθωμα της εκτέλεσης  του τρομοκράτη Μπιν Λάντεν. Τον Πούτιν, το μεγαλύτερο από τους κρατικούς τρομοκράτες στον κόσμο, μέχρι και…Πρόεδρο της Ρωσίας τον αποκαλούσε.   Το ίδιο  και σήμερα ο Μπάιντεν, έτσι τον προσφωνεί.  ΄Οχι ,κτήνος, τύραννο και τρομοκράτη.  Τέτοια υποκρισία!

Κτυπήστε το θηρίο στο σταυρό.  Εξοντώστε  το Νέο Χίτλερ του κόσμου.  Αφήστε τα προσχήματα και τις υπεκφυγές, Προχωρήστε  στη σύλληψη ή την εκτέλεση του αιμοβόρου θηρίου.

Είστε ένοχοι στο δικαστήριο της Ιστορίας  οι Αμερικανοί για τις επιλογές σας αυτή την ώρα. Νομίζετε πως   η Μεϊντάν στο Κίεβο δεν είναι  Δίδυμοι  Πύργοι στη Ν. Υόρκη.  Δε χτυπήθηκε  το υπογάστριο της Αμερικής.  ΄Ετσι πάει;

Μια ζωή τα ίδια οι Αμερικανοί . Φυτρώνουν όπου δεν τους σπέρνεις  και τραβάνε την ουρά τους από εκεί που όφειλαν να  βρίσκονται.  Ντροπή!

Εκτελέστε τον  τύραννο.  Βγείτε στους δρόμους οι άνθρωποι  σε όλη την υφήλιο.  Φέρτε  πάλι ημέρες του Βιετνάμ.

Είναι βαριά άρρωστος στο μυαλό ο Πούτιν. Δεν υπάρχει στη ιστορία προηγούμενο όμοιας  εγκληματικής συμπεριφοράς. Τρέφεται από το αίμα, τη φρίκη την καταστροφή.  Ζει σε φαντασιακό κόσμο, βγαλμένο από τις ταινίες κατασκοπίας και  της συνωμοσίες των μυστικών υπηρεσιών. Η λέξη παράνοια  είναι μικρή για να χωρέσει  την άβυσσο και το χάος  ενός τόσο νοσηρού   μυαλού.

Προλάβετε πριν φέρει τον “πυρηνικό χειμώνα” στον κόσμο. Δεν είναι, κι ας δείχνει στο χάρτη,  μακριά η Αμερική. Κρίμα τους σπουδαίους επιστήμονες που έχετε. Η CIA , όμως,  έχει δικό της θεό και αλλιώτικα μυαλά.  Μια ζώη  τερατώδη τα λάθη της.